Penger

Ipsy, Warby Parker Leter etter Work-From-Home Kundeservice Reps Now

Ipsy, Warby Parker Leter etter Work-From-Home Kundeservice Reps Now

Spør noen med en jobb-hjemme-jobb, og de vil fortelle deg: det er ganske rad for å kunne tjene en inntekt fra komforten til ditt eget hjem (og i "vær så snill, ikke se på meg" ikke mindre).

Og når du kommer over fantastiske jobb-hjemme-jobber med selskaper hvis produkter du bruker og elsker - vel, det er bare kirsebæret på toppen av ordspråklig sundae.

Akkurat nå, Ipsy og Warby Parker ser ut til å fylle arbeids-hjemme-roller - les videre for å se om disse stillingene passer for deg!

2 firmaer fyller arbeid-fra-hjem jobber akkurat nå

Disse to fantastiske selskapene ansetter folk til å jobbe hjemmefra, så søk i dag!

1. Kundeomsorgsrepresentant på Ipsy

Ipsy (Beauty-Box-firmaet bak ditt fave månedlige abonnement, Glam Bag) leter etter kundeservicerepresentanter for å jobbe hjemmefra i fire stater: California, New York, North Carolina og Texas.

Du vil reagere på spørsmål fra kunder og spørsmål på en profesjonell og positiv måte, anbefale løsninger på sine problemer og dele relevant innsikt i bedriftsprosesser for å sikre en økt samlet kundeopplevelse.

Du bør være opptatt og empatisk, og bør kunne tilpasse tonen din og din problemløsende tilnærming for å passe til en rekke utfordringer og situasjoner. Du bør være konsistent og nyskapende, så vel som i stand til å ta kontroll og ansvar når du jobber gjennom problemer med kunder.

Du trenger en bachelorgrad eller tilsvarende arbeidserfaring, inkludert ett til tre år i en kundeorientert industri, sterke datakompetanse og eksepsjonelle muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner. Du må være villig til å jobbe en helgskift per uke.

Detaljer om lønn og ytelser er ikke oppført, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Søk om denne jobben.

2. Kundeopplevelsesrådgiver ved Warby Parker

Warby Parker er en online brillebutikk som gjør det mulig for kundene å teste kjørerammer gjennom sitt hjem-prøveprogram.

Selskapet søker for tiden en deltid Kundeopplevelsesrådgiver for å jobbe hjemmefra.

Du hjelper kundene via e-post, og hjelper dem gjennom hele bestillingsprosessen med alt fra styling råd til grunnleggende forespørsler om bestilling. Du vil også behandle bestillinger og vil arbeide for å opprettholde kundeforhold mens du kanaliserer spørringer til de aktuelle lagene.

Du bør være en kreativ problemløser og en ekspertkommunikator, og bør ta eierskap og stolthet i arbeidet ditt (å være en fan av merkevaren er et must!).

Du bør kunne jobbe minst 15 timer i uken, og bør være basert i nærheten av Nashville-området som du må være på Nashville-kontoret i to tre-dagers treningsperioder.

Vi har kommet ut til selskapet for å spørre om lønn og fordeler og vil oppdatere dette innlegget når vi finner ut mer informasjon.

Søk om denne jobben.

Hvis du er på utkikk etter en god jobb-hjemme-jobb, men du er ikke basert i de nødvendige byene som er nevnt her, sørg for å like vår Jobs-side på Facebook! Vi legger ut fantastiske jobb-hjemme-jobber der når vi finner dem.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar