Penger

Ikke valgt for Amazon Lending Program? Prøv disse 4 alternativene i stedet

Ikke valgt for Amazon Lending Program? Prøv disse 4 alternativene i stedet

Amazon annonserte nylig at det har lånt over $ 3 milliarder til småbedrifter som bruker Amazon-plattformen for å selge sine varer.

Faktisk lånte markedet gigantene mer enn $ 1 milliard i det siste året alene.

Med over 300 millioner kundekontoer over hele verden kan Amazon være et flott sted for tredjeparts selgere å finne flere kunder.

For leverandører som markedsfører sine produkter i lokale butikker og butikker eller på nettbutikker som Etsy og Ebay, synes salg til Amazon-kunder som det neste logiske trinnet.

Selvfølgelig tar det penger for å tjene penger, for å sette Amazonas salgsplattform utilgjengelig for små og mikrovirksomheter hvis fortjenestemarginaler allerede er razor thin.

Amazon Lending-programmet, som ble lansert i 2011, hjelper små bedrifter til å kjøpe flere forsyninger, utstyr og inventar for å utvide og øke sine virksomheter. Lånebeløp starter på $ 1000 og går så høyt som $ 750.000.

"Vi opprettet Amazon Lending for å gjøre det enkelt for små og mellomstore bedrifter å effektivt få et forretningslån fordi vi vet at en infusjon av kapital i riktig øyeblikk kan sette en liten bedrift på banen til enda større suksess," sier han. sier Peeyush Nahar, visepresident for Amazon Marketplace.

Sikre et Amazon Lån for Liten Virksomhet

Amazon Lending Programmet høres ut som det perfekte middelet for en smidig liten bedrift eller en måte å bidra til å øke salget av en etablert.

Problemet er at du ikke bare kan ringe opp Amazon og be dem om å flyte deg et $ 2000 lån for å kjøpe flere forsyninger.

Faktisk kan du ikke spørre dem om noen penger i det hele tatt.

Tilgang til Amazon Lending-programmet er kun på invitasjon.

Du må være en nåværende handelsmann for å bli vurdert, og selv da vil du ikke nødvendigvis bli valgt for å søke om lån.

"Men selv å være en handelsmann garanterer du ikke at du kvalifiserer for en av Amasons småbedriftslån," forklarer Forbes 'Drew Hendricks.

Han sier at selskapet ser ut til å kombinere gjennom tilbakemeldinger fra kunder og sin handelsdatabase for først og fremst å invitere toppkunstnere til sitt låneprogram.

Med andre ord, ikke ring dem de ringer deg.

Fret ikke, gode lesere. Amazons utlånsprogram kan ikke være en god passform for småbedrifter uansett.

Tredjeparts selgere på Amazon Services Selger Forum sier lånerenter kan være svært høye, som svinger rundt 15,9% til 16,9%.

Lånevilkårene er ikke alltid så gode heller.

"Vilkårene for hver tilbudt lån varierer," skriver finansielle tjenester nettsted Lendvo. "Amazon bestemmer hvor mye du blir tilbudt, hvor lenge du må betale tilbake lånet og hvilken rente du må betale. Ditt eneste alternativ er å godta eller avvise tilbudet, så du har ingen kontroll over vilkårene. "

Alternativer til Amazon Lending Program

Små og mikrovirksomheter har noen forskjellige lånemuligheter for å hjelpe kontantstrømmen og utvide deres rekkevidde.

  • Vurder å ta ut en langsiktig eller kortsiktig forretningslån fra en bank
  • Se nærmere på hvilke typer småbedriftstilskudd du kan være berettiget til å motta
  • Lag en sou-sou gruppe
  • Hvis kredittpoengene dine er ganske anstendig, kan du kvalifisere for et kredittkort med lavere rente enn hva du vil få med et Amazon-lån

Amazon Lending programmet kan være en verdifull mulighet for noen små bedrifter, men det er godt å vite at det ikke er det bare mulighet.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å skrive om ting som hjelper leserne til å følge sine drømmer. Hvis du har et bra tips eller en historie å dele, vennligst gi henne beskjed på Twitter @lisah.

Skrive Inn Din Kommentar