Penger

Tjen $ 5 for å holde orden på gavekortene dine med Gyft

Tjen $ 5 for å holde orden på gavekortene dine med Gyft

Mens jeg kanskje strever etter den minimalistiske livsstilen, er det noe jeg nok ikke vil oppnå fordi jeg liker mine ting for mye. Selv min lommebok er full, hva med gavekort, kredittkort og belønningskort ... ikke nok penger, skjønt!

Men jeg lærte bare å minimere hva som er i lommeboken min - og score et gratis gavekort på $ 5 på samme tid. I stedet for å bære alle gavekortene dine i din overstuffed lommebok, lagre dem på nettet ved hjelp av et nettsted kalt Gyft (ja, det staves riktig). Vil du følge min ledelse?

Hvordan Gyft Fungerer

Å ha alle gavekortene på ett sted (ikke lommeboken) gjør det enkelt å sjekke balansen og holde styr på kortene dine. Hvis du handler online på datamaskinen eller nettbrettet, åpner du bare din Gyft-konto for å sjekke om du har gavekort som skal brukes.

Du kan få tilgang til gavekortene dine på farten ved hjelp av Gyft's app for iOS og Android - eliminere frustrasjonen om å glemme et gavekort når du handler, og mister sporet av et gavekort (og de hardt opptjente penger det representerer) , eller bare å bære rundt en hel stash av gavekort. Det er en fin måte å holde rabatterte gavekort på ett sted hvis du prøver å lager opp for et stort kjøp.

Hvis du bestemmer deg for at du ikke faktisk skal bruke et gavekort, er det ikke noe problem - du kan enkelt gi den til en venn.

Kjøp nye gavekort gjennom Gyft

Vil du hente et gavekort til en venn - eller kanskje for deg selv, kanskje som en måte å møte minimumskrav til kredittkort?

Når du kjøper gavekort gjennom Gyft, vil du tjene poeng mot fremtidige kjøp. Hvis du betaler med Bitcoin, vil du tjene tre poeng per dollar du bruker, eller to poeng per dollar med Paypal, og ett poeng med alle andre betalingsmåter.

For hver 100 poeng du tjener, mottar du $ 1 et fremtidig kjøp. Det er ikke mye, men det er fint å få en belønning for et kjøp du vil gjøre uansett - spesielt hvis du også gjør det kjøpet ved hjelp av et kredittkort som tilbyr penger tilbake eller reise belønninger.

Gyft tilbyr gavekort fra over 200 kjente forhandlere og restauranter som Amazon, Best Buy, Gap, Starbucks, Target, Home Depot og Cheesecake Factory.

Enda bedre: Når du registrer deg for Gyft, de gir deg $ 5!

Hvordan få ditt gratis $ 5 gavekort fra Gyft

Akkurat nå gir Gyft nye medlemmer et gratis $ 5 gavekort, en per husholdning. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og kjøpe et gavekort verdsatt til $ 15 eller mer. Det var super enkelt - her er hvordan jeg fikk mitt gratis $ 5 gavekort.

Gå til Gyft.com, klikk på "Registrer deg gratis" -knappen og velg Facebook, Google eller e-post, og du er ferdig! Etter at jeg hadde registrert meg, mottok jeg umiddelbart en kampanjekode som var gyldig for $ 5 kreditt mot ethvert kort i butikken. Kampanjekoden er ikke overførbar og utløper om 24 timer, så ikke glem det og gå glipp av det.

Jeg gikk rett til Gyft gavekortbutikk. Jeg planla å kjøpe et Starbucks gavekort, men dessverre da jeg så gjennom butikken, måtte jeg velge gavekort for $ 10 (for lavt til å kvalifisere for freebie) eller $ 25 (mer enn jeg ville bruke). Jeg tenkte på å kjøpe $ 25-kortet, men valgte det fordi jeg ønsket å få den beste verdien. Ja, å få en $ 25 Starbucks gavekort for $ 20 er mye (det er 20% avslag), men å få et $ 15 kort for $ 10 er en fantastisk avtale (33% avslag).

Jeg ble mistenksom at Gyft bare tilbød $ 10 eller $ 25 kort, noe som tvinger alle til å kjøpe noe dyrere for å innløse sine $ 5 studiepoeng. Jeg er glad for å si det ikke var tilfellet, og jeg så mange $ 15 kort for andre forhandlere. Jeg mistenker at med populariteten til denne kampanjen, gikk tomten ut av noen av de mest populære $ 15 gavekortene, og de vil være tilgjengelige igjen når aksjen er påfyllet.

Jeg valgte et $ 15 Barnes & Noble gavekort, brukte min $ 5 promo kode, betalt $ 10 (Gyft aksepterer Paypal, kredittkort, Google Pay, Apple Pay og Bitcoin) og boom, jeg hadde et gavekort på $ 15, klar til bruk på nettet eller i butikkene.

Bruke Min Gyft Gavekort

Jeg lastet ned Gyft-appen (tilgjengelig på iTunes eller Google Play) og la min Barnes & Noble gavekort til min "Gyft-lommebok".

Når jeg er klar til å handle, må jeg bare åpne appen og klikke på det lagrede gavekortet. Et virtuelt kort med en UPC vil dukke opp, og kasseren vil skanne UPC for betaling. Det er alt der er til det.

Nå venter jeg bare på en rabattkupong for å komme meg, så jeg kan kombinere den med min rabatterte Gyft-kort for å maksimere besparelsene. I mellomtiden puster jeg et mildt sukk for at lommeboken ikke lenger brister i sømmen.

Din sving: Har du brukt Gyft? Hva synes du om å holde gavekortene dine online i stedet for i lommeboken din?

Affiliate Link Disclosure: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kim er et eneste barn (forklarer mye), psykolog, tidligere stor fisk i en liten dam, lykkelig gift entreprenør, som er en stor tro på at det å være rik og å være sparsommelig er ikke en oxymoron. Bli med henne snart for å lansere "annen slags" personlig finans blogg, MoneyUndertheCushions.com.

Skrive Inn Din Kommentar