Penger

6 enkle måter å spare penger på Gap og Gap.com

6 enkle måter å spare penger på Gap og Gap.com

Du handler på Gap. Din mamma butikker på Gap. Selv president Obama handler på gapet nå og da.

Butikkens estetikk har skiftet litt - vi har kommet langt siden "Mellow Yellow" årene - men det er fortsatt fullt av publikumsmessig leter etter jobb og helgen.

Mens selskapet ikke er sjenert om å tilby kampanjer og rabatter, kan disse pro triksene hjelpe deg med å spare enda mer.

Hvis du ofte finner deg selv på Gap for å handle for deg selv, din familie eller til og med vennenes nye baby, har jeg dekket deg. Her er mine favoritt måter å spare penger på Gap.

1. Start en Ønskeliste

Har du noen gang lagt et element i din online handlekurv, men på en eller annen måte mister det i Internett-rørene før du kommer deg rundt for å kjøpe det?

Eller motsatt - kjøpte noe fordi det var mye, men skjønte senere at du egentlig ikke elsket det?

Begynn å bruke Gaps ønskeseddel.

Når du legger til produkter i din ønskeliste, kan du enkelt dele dine favoritter med familie og venner via sosiale medier og e-post. Og hvis du aldri er sikker på hva du skal si når en slektning spør hva du vil ha til bursdagen din, må du sørge for at din ønskeliste er bokmerket og klar.

Shopping for deg selv? En rask sjekk av din ønskeliste vil gi deg beskjed når et favorittobjekt har gått i salg.

Men før du kjøper det, bruk resten av disse tipsene for å få den beste avtalen.

2. Handle online gjennom Ebates

Hvis du er en Ebates-bruker, vil du være sikker på å logge inn før du handler online på Gap. Mens tilbakebetalingstallene kan variere, ser de ut til å svinge mellom 2 og 4%.

Du får penger tilbake ved å handle Baby Gap og Gap Kids online, og til og med kan kanadiske Gap.com-kjøpere spare gjennom Ebates.

Ebates holder også en oversikt over tilgjengelige kampanjer og kupongkoder, så det er en god idé å begynne å handle der.

3. Sjekk alle salgsetiketter

Et element med en salgslabel kan bli merket ned igjen. Hvordan vet du om du skal vente, eller kjøpe med en gang?

Se etter nummer 7 på slutten av salgsprisen for å indikere siste markdown. Hvis du ser et beløp som $ 11,97 eller $ 6,97, er brikken på vei ut ASAP.

En pris som slutter i 7, kan også indikere at en vare har blitt utgått og ikke vil bli produsert igjen - noe som er ganske vanlig for klærbutikkens sesongtilbud.

4. Vet når du skal handle

Kupong blogger Kyle James fortalte Tulsa NBC stasjon KJRH at Gap elskere burde besøk lokale butikker hver andre mandag, som det er når elementer merkes ned.

Det kan ta litt sleuthing å finne ut hvilke måter som er magiske, men raske besøk noen mandager på rad bør gjøre kunsten.

Hvis du helst vil handle online, sier James til alltid vent til fredag ​​for en ny rabattkode som skal vises. Han rapporterer også å motta en kupongkode for Gap.com via Facebook Messenger.

Hvis du ikke ser en kupongkode med en gang når du besøker hjemmesiden, kan det være verdt å ta deg tid til å nå ut via Facebook for å være sikker på at du ikke går glipp av gratis frakt eller annen rabatt.

5. Gå tilbake for at prisjusteringen

The Gap vil refundere en del av regningen din hvis et element du har kjøpt, blir solgt innen 14 dager.

Men du trenger ikke å betale full pris for å få en justering - du kan nyte fordelene av denne politikken selv om du har kjøpt en vare i salg.

Krazy Coupon Lady anbefaler å vente minst en måned for å kjøpe varen din. Hun skriver, "Strategien er: kjøp etter 1. eller helst den andre markeringen. Deretter tar kvitteringen tilbake og få prisjustering når varen er på klaring. "

Online shoppere kan ringe Gap kundeservice for prisjustering. Bare husk å sjekke inn innen to uker, slik at du ikke går glipp av prisfallet!

6. Bruk gap-kortet ditt med forsiktighet

Gap Visa-kortet har en latterlig høy rente: ca 25%. Hvis du ikke kan garantere at du betaler din balanse hver måned, trener du ditt høflige avslag når du blir spurt på registeret hvis du vil søke om et GAP-kort.

Det er vanskelig å skru ned en ekstra rabatt på kjøpet ditt ved å søke på kortet, men bare å tenke på at renten kunne gjøre din magesving!

Men hvis du er superkunnig med kredittkortet ditt, kan du lagre fordelene. Gap-kortinnehavere mottar 10% rabatt på Gap butikker hver tirsdag.

Du tjener også fem poeng for hver dollar du bruker på Gap-kortet ditt. Hver gang du bruker $ 200 (1000 poeng), vil du tjene en $ 10 belønningskort som skal brukes på Gap. Du kan også tjene poeng på Old Navy og Banana Republic.

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar