Penger

Syk av å kaste bort tid i kø? Denne appen hjelper deg med å tjene penger mens du venter

Syk av å kaste bort tid i kø? Denne appen hjelper deg med å tjene penger mens du venter

Hvem liker å sitte på flyplassen, drepe tid på venterom eller tilbringe en time på DMV? Ikke meg (og sannsynligvis ikke deg heller). Det er derfor jeg elsker å finne nye måter å slå ellers bortkastet tid til penger.

Jeg liker også å utnytte enkle måter å tjene ekstra penger, og Instant Rewards-appen er omtrent like enkelt som det blir hvis du allerede har en iPhone (eller iPad eller iPod Touch). Hvis du vil slå bort bortkastet tid til litt ekstra penger, vil du kanskje gi denne appen en prøve. Slik fungerer det.

Hvordan tjene penger med umiddelbare belønninger

For å komme i gang må du laste ned øyeblikkelige belønninger fra appbutikken (den er bare tilgjengelig på iTunes for øyeblikket).

Registrer deg med navn, e-postadresse og passord - det er det. Start racking opp poeng ved å fullføre enkle oppgaver som:

 • Ser på en video
 • Fullfører en undersøkelse
 • Deler noe på Facebook
 • Laster ned andre apper
 • Fullfører et tilbud
 • tweeting
 • Publisering av bilder på Instagram

Dine poeng er verdt en krone hver, og når du kommer til minimale utbetaling på 750 poeng ($ 7,50), legg ut via PayPal eller et Amazon-gavekort.

Hva sier brukerne?

Marilyn Chau ga det 3,5 av 5 stjerner på iPhoneAppPreview.com og noterte "noen få feil i systemet." Flashpoint Media, produsenten av appen, sier at de har løst problemene i den nyeste versjonen, og Chau's anmeldelse var generelt gunstig. Hun ringte appoppsettet "veldig brukervennlig", sa det var lett å finne tilbud å fullføre, og hun oppsummerte med dette:

"Samlet gir denne appen en enkel måte å tjene penger på og vil appellere til enkeltpersoner som har brukt Internett-baserte poeng / kontantbelønningsprogrammer tidligere, men for alle som enkelt blir lei av små oppgaver, er Instant Rewards sannsynligvis ikke det ideelle app ...”

Chau gjør et godt poeng: ikke alt du gjør med appen, vil være morsomt eller interessant. Men å tjene penger på disse "små oppgavene" kan være mindre kjedelig enn å se på klokken mens du står i kø på banken, eller stirrer i rommet mens du kjører på tog til jobb. Og tusenvis av kundeanmeldelser gir Instant Rewards App et gjennomsnitt på 4.5 av 5 stjerner.

En gjennomgang på TheJewishLady.com gjør oppmerksom på følgende funksjoner:

 • Lett grensesnitt
 • Ingen falske undersøkelser du ikke kvalifiserer for
 • Korte 15-30 sekunders videoer
 • Kassa ut til PayPal
 • Utvalg av ikke-spammy oppgaver

Jeg liker spesielt det andre punktet; Jeg hater å starte en undersøkelse bare for å bli diskvalifisert fem minutter inn i det (det er en grunn jeg ikke anbefaler mange undersøkelsessteder på The Penny Hoarder). Gjennomgangen nevnte at det ikke er en gjennomgang av appen når du har lastet ned den, en funksjon som kan gjøre det enda enklere å bruke.

Hvor mye penger kan du gjøre?

Du kommer ikke til å bli rik med denne appen (eller lignende), men hver eneste liten bit hjelper, ikke sant? På SavvySavingCouple.net sier Amy pengene hun lager "betaler for ting som aviser og kaffe", og legger til:

"Det morsomme tingen om apps som Instant Rewards er at jeg må" jobbe "for å få pengene, men det er sååå greit! Om natten når jeg er på min sofa, kan jeg bare se apptrailere, som Facebook-sider, og til og med ta enkle spørreundersøkelser for å få poeng. 100 poeng = $ 1. "

En annen bruker sier at undersøkelsene hun har gjort, betaler 15 studiepoeng (15 cent), men noen er bare ett spørsmål, og ingen er mer enn 10 spørsmål. Hun sier "De andre oppgavene er meningsmålinger, nedlasting av apper, spill av spill, spilleautomater, deling av bilder, logging av øvelsen og aktiviteten din. mange av dem er registrert for feier og produktinformasjon. "

På bloggen hennes peker bruker Tammy Litke ut hvordan han kan tjene litt mer penger - fortell andre om denne appen. Hun foreslår at du bruker bonuskoden du får til å henvise familie og venner til Instant Rewards. Når de registrerer seg, tjener du 10% av alle de kreditter de lager.

Øyeblikkelige belønninger hevder: "Med våre høyt betalende tilbud tjener mange brukere over $ 10,00 per dag!" Du vil sannsynligvis måtte fullføre mange oppgaver for å nå det målet - med mindre du anbefaler appen til en haug med venner for å rack opp de 10% provisjonene - men hver eneste liten ting teller.

I alle fall kan du nyte å gjøre noen ekstra penger fra en gratis app. Og hvis du, som jeg, hater å kaste bort tid, kan du begynne å lage en liten lommepeng når du sitter fast i en linje eller et venterom. Å vende bortkastet tid til litt ekstra penger er alltid en seier i boken min.

Din sving: Hva tror du? Har du prøvd Instant Rewards? Hvis ja, fortell oss om din erfaring.

Skrive Inn Din Kommentar