Penger

Denne 11-åringen har nettopp gjort en $ 11 millioner forretningsavtale

Denne 11-åringen har nettopp gjort en $ 11 millioner forretningsavtale

Tidligere i måneden landet en sjettegrad fra Austin, Texas, en forretningsaftale på 11 millioner dollar.

Mikaila Ulmer er den uventede gründeren bak BeeSweet Lemonade. Hun er også en offentlig taler og filantrop - og nevnte vi, en 11-åringen middle-schooler?

Hennes virksomhet har alt du kan be om: et innovativt produkt, inspirerende historie, en sterk miljø- og sosial oppgave - og den mest søte sjefen noensinne.

"Jeg jobber med virksomheten etter skolen, etter at jeg har gjort leksene mine, og i helgene og i løpet av våren," fortalte Ulmer NBCBLK.

Hvordan en 4-årig lansert en Multi Million Dollar Business

Da hun var fire, oppfordret Ulmers familie henne til å lage et produkt for Acton Children's Business Fair.

Mens hun var brainstorming, ble hun stukket av to bier på en uke og ble skremt av dem. Moren hennes oppfordret henne til å skape sin frykt i en utdanning, så Ulmer studerte det fryktede insektet - og ble fascinert.

Hun lærte bier var på vei for utryddelse og ønsket å gjøre noe med det.

Ulmer's "Great Granny Helen" hadde også nylig sendt henne en 1940-kokebok, som inkluderte en oppskrift på linfrø-limonade.

Ulmer bestemte seg for å lage en limonadevirksomhet og søte hennes sitronade med honning i stedet for sukker eller kunstig søtningsmiddel. Det ville være sunnere, lagre bier og støtte biavlere.

BeeSweet Lemonade donerer en del av fortjenesten til organisasjoner som kjemper for å redde honningbier, som pollinerer avlingene som utgjør om lag en tredjedel av amerikanske matgrupper, NBCLK-rapporter.

Deres utryddelse vil true disse avlingene, verdt rundt 15 milliarder dollar hvert år.

I tillegg til lemonadevirksomheten leder Ulmer workshops om hvordan man redder honningbi og deltar i paneler om sosialt entreprenørskap.

Og hun sier hun hjelper vennene sine med å starte egne virksomheter.

"Det som gjør meg veldig stolt er at hun ikke bare er en smart entreprenør, men hun er en god person, og hun er snill mot folk," sa Ulmers mor til NBCLK.

"Det er viktigere enn virksomheten."

Den $ 11 millioner Whole Foods Deal

Etter å ha perfeksjonert og solgt sin sitronade i fire år fra en lemonadefeste og på ungdommens gründerbegivenheter, tok Ulmer BeeSweet Lemonade til de store ligaene.

Hun var på ABCs "Shark Tank" siste sesong i en alder av ni - og mottok $ 60,000 fra FUBUs CEO Daymond John. Etter den første suksessen landet BeeSweet en avtale med Whole Foods for å selge lemonaden i noen regionale butikker.

I mars, mens du mottok en pris på South by Southwest, Ulmer annonserte en utvidet distribusjonsavtale gjennom United Natural Foods - verdt $ 11 millioner!

BeeSweet Lemonade vil nå være tilgjengelig i 55 Whole Foods butikker over hele Sør. Hvis det lykkes, kan det snart være tilgjengelig landsdekkende!

Din sving: Kjenner du noen inspirerende unge entreprenører?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar