Penger

Dette Loophole kan være verdt en ekstra $ 30K i sosiale trygghet fordeler

Dette Loophole kan være verdt en ekstra $ 30K i sosiale trygghet fordeler


Glem skattedag - 29. april kunne være en mye viktigere frist for gift baby boomers.

På grunn av den tosidige budsjettloven fra 2015, vil et ofte oversett oversettelsesslag for samfunnssikkerhet slutte å godta nye applikasjoner i slutten av denne måneden.

Alternativet "fil og suspendering" tillater 66-åringer å arkivere for trygdeordninger, men forsinker sine betalinger og tillater at ektefellene mottar "spousal benefits" i mellomtiden. Ektefellen må være minst 62 ved søknadstidspunktet.

Hvorfor bryter noen? Det kan hjelpe deg - eller dine foreldre - få tusenvis av dollar mer i det lange løp.

Hvorfor Baby Boomers burde bruke Social Security Spousal fordeler

Chicago Tribune-reporteren Gail MarksJarvis forklarte det best:

Under en fil og suspendere, når en gift person blir 66, kan han eller hun arkivere krav på trygdeordninger, men deretter be om å holde av med å få betalt fordeler. Det er vanligvis en ektemann. Årsaken: Ved å ta på seg den offisielle handlingen om å kreve fordelene, setter han i gang en regel hvor hans ektefelle kan påstå det som er kjent som "spousal benefits." Disse fordelene er en del av hva mannen ville motta på egen hånd arbeidsår.

Hvorfor gå gjennom alt dette?

For hvert år forsinker du dine trygdeordninger, fordelene dine øker med ca 8%. Dine sosiale trygghetsfordeler ved 70 år, for eksempel, er nesten garantert å være høyere enn hvis du begynte å tegne utbetalinger ved 66 års alder.

Denne strategien kan hjelpe noen par til å få $ 30.000 mer i sosial sikkerhet, fortalte en finansiell planlegger Tribune, selv om beløpet avhenger av inntektene dine og hvor mange år du har betalt inn i programmet.

Hvis du ikke søker innen 29. april, kan du likevel begynne å tegne trygdepenger når som helst etter 66 år, men det vil ikke være en spousal fordel for penger i.

Du kan begynne å tegne trygdeordninger så tidlig som 62 år eller så sent som 70, men jo lenger du venter desto større fordel vil du motta.

Er du eller dine foreldre kvalifisert?

Ikke bare er tonnevis av babyboomere bare å finne ut dette legitime smutthullet eksisterer, men noen sosialsikkerhetsarbeidere er bare på fange også.

MarksJarvis forklarte at mange berettigede par nylig ble nektet spousale fordeler fordi agenter ikke var klare på hvordan programmet ble administrert - så hvis du eller dine foreldre har blitt nektet, kan det være verdt å sjekke igjen.

For å finne ut om du eller dine foreldre er kvalifiserte, kan du besøke Social Security Administrations online pensjonsplanlegger.

Din sving: Vil du prøve å tjene penger på denne fordelen før den utløper?

Lisa Rowan er forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar