Tilbud

Dette forsikringsselskapet vil gi deg $ 600 per år for å kjøpe sunn mat

Dette forsikringsselskapet vil gi deg $ 600 per år for å kjøpe sunn mat

Livsforsikring høres litt syk, ikke sant? Vi tenker vanligvis på det som en måte å ta vare på familien din når du er, uh ... borte.

John Hancock ønsker å endre det - og gi et lite liv (ha!) Til sine forsikringsprogrammer.

Selskapet har slått seg sammen med Vitality, som administrerer helsepensjonsprogrammer for arbeidsgivere og forsikringsselskaper.

Hvis du lever en sunn livsstil - eller er du villig til å adoptere en - du kan spare på din forsikring og din dagligvarehandel regning.

Enhver John Hancock livsforsikring forsikringstakke kan registrere seg, selv om du kanskje ser dette og lignende programmer, på flere arbeidsplasser snart. Davina HealthCare Partners, biotechfirma Amgen og øyevernproduktutvikler Alcon har alle registrert seg for helsepensjonsprogrammer for sine ansatte, ifølge MarketWatch.

Hva dette programmet betyr for din dagligvareliste

Vitality tilbyr en HealthyFood fordel gjennom NutriSavings, påstått Du kan spare opptil $ 600 per år på dagligvarer du kjøper sannsynligvis allerede på 70 forskjellige butikker, inkludert Wegmans, BJ, Giant, Stop & Shop og til og med Walmart.

Delta og spore besparelsene dine ved å registrere rabattkortet ditt hos din favorittbutikk. Logg inn noen dager etter butikkbesøk for å se hvor sunn din handlevogn var og hvor mye du vil få i kontanter belønninger.

Den NutriSavings HealthyFood utvalgspostlisten er ganske sunn. Hvis du noen gang har kjøpt hvetebrød eller full hvete pasta, er du på vei for en rabatt.

Frosne grønnsaker er på produktlisten, som er poser med blandet greener for salat. Og det er ikke bare merkevarer - elementer som epler, egg og melk er også kvalifisert.

The Great for You produktlisten som er spesifikk for Walmart, er omfattende: Hvis du er ute etter eplejuice, collard greener eller en bolle med Raisin Bran, kan du få rabatt.

Andre måter å spare og tjene med Vitality

Etter at du har utstedt din John Hancock livsforsikring, ta en quiz for å finne ut hvor sunn din livsstil egentlig er. Angi mål og få en gratis Fitbit å spore fremdriften din og tjene Vitality Points.

Basert på ditt nivå av deltakelse, Du kan spare opptil 15% på premien din for neste regnskapsår.

Medlemmer er også berettiget til rabatter og belønninger fra forhandlere som Amazon, REI og Whole Foods. En av de enkle måtene å tjene poeng på er å se korte videoer om sunne vaner.

Vil du avsløre dine spisevaner eller treningsvaner til din arbeidsgiver?

Det er typisk å tilby detaljer om din livsstil når du får en livsforsikring. Vanligvis vil selskapet vite at du ikke er sykelig overvektig eller røyker tre pakker en dag før du utsteder en stor politikk.

Så å registrere seg for John Hancocks Vitality-program kan ikke virke som en strekk for nåværende medlemmer.

Men hva med arbeidsgivere som tilbyr programmer gjennom Vitality?

Vil du ta del hvis sjefen din eller HR-avdelingen oppfordret deg til å gjøre bedre livsvalg?

MarketWatch fant at 85% av ansatte i forsikringsmeglerfirmaet Locktons Kansas City, Missouri, har sluttet seg til Vitality-programmet siden 2011. De få ansatte som nekter å delta, opplyser vanligvis grunner som personvernproblemer eller ikke trenger rabatter, rapporterte en HR-representant.

Vitality fortalte MarketWatch at personvernet er viktig, og forklarer at det ser mer komplekse data enn John Hancock eller en annen partner, og at data aldri blir solgt til en tredjepart.

Din sving: Vil du registrere deg for Vitality-programmet hvis du hadde John Hancock livsforsikring? Hva med om arbeidsgiveren tilbød programmet?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar