Liv

Kongressen passerte bare en regning som skulle gjøre live-billett billett billigere

Kongressen passerte bare en regning som skulle gjøre live-billett billett billigere

Har du noen gang penciled "kjøp konsertbilletter" i kalenderen din slik at du kunne få online den andre de var tilgjengelige ... bare for å se dem utsolgt i løpet av minutter?

Vel, det har jeg ikke.

Men kilder forteller meg at dette er noe som skjer når du liker aktiviteter som involverer andre mennesker. Og det er en alvorlig bummer.

Det som gjør situasjonen spesielt foruroligende, er at billetter ikke selger ut på grunn av at andre liker deg i den virtuelle linjen som kjøper sin andel.

De selger ut fordi lurefulle forhandlere er bruker programmer til å kjøpe mer enn deres rettferdige andel. På den måten kan de øke prisen og videreselge dem til deg via plattformer som StubHub.

Heldigvis går kongressen inn for å dempe denne typen billettskalping.

Ja, vi vet at du ikke har hørt den linjen på en stund, men vi forsikrer deg, det er sant!

På torsdag vedtok kongressen loven om bedre online billettsalg (BOTS) fra 2016. Regningen forbyder omgåelse av systemer (som CAPTCHA) som håndhever billettinnkjøpsgrenser - for lekene, ved hjelp av bots for å kjøpe alle billettene.

Det forbyder også salg av billetter hentet med bots.

Det er gode nyheter for deg, billettkjøperen, fordi forhandlere markerer billetter opp med 49% i gjennomsnitt, ifølge New York Attorney Generals billettsalgsrapport fra tidligere i år. Noen ganger videreselger de billetter for så mye som 1000% over pålydende.

Kansas Sen. Jerry Moran sponset regningen og ønsker at dette tiltaket skal "level spilleområdet" for billettkjøpere, fortalte han The Associated Press.

"Behovet for å avslutte denne voksende praksisen gjenspeiles i regningens utbredt støtte," sa Moran.

Regningen betyr at billetter skal være enklere å komme fra den opprinnelige kilden, og du bør ikke se prisene jakket opp like mye gjennom videresalg av plattformer.

Mellom denne regningen og Ticketmasters klassesaksjonsoppgjør tidligere i år, kan tidevannet vende seg til fordel for forbrukerne når det gjelder levende arrangementer. Vi er glade for å se det!

Vi reiste til Sen. Moran for kommentar, men har ikke mottatt svar ved offentliggjøring.

Din sving: Planlegger du å kjøpe billetter til en konsert, sportsbegivenhet eller Broadway-show i 2017?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar