Penger

5 rare måter å tjene ekstra penger på college

5 rare måter å tjene ekstra penger på college

Det er ikke noe galt med å levere pizza eller vente på bord for å betale for collegeopplæringen din.

Men hvis du leter etter en måte å dike uniformen og de angitte timene, prøv en av disse merkelige måtene å tjene ekstra penger på college ...

1. Kjøp og videreselg lærebøker

Du sannsynligvis allerede selger tilbake lærebøker i slutten av semesteret, men her er en måte å ta det et skritt videre ...

Bokmerk en tilbakekjøpsprissammenligningsside som BookScouter.com, og begynn deretter å trykke på salget salg, bibliotek salg og campus bokhandel salg på jakt etter billige lærebøker som kan videreselges på internett.

Når jeg er i et garasjesalg, liker jeg å ha nettstedet trukket opp på smarttelefonen min, slik at jeg kan sjekke ut en læreboks potensielle fortjenestemargin hvis jeg skulle kjøpe den og selge den.

2. Selg videospillkontoene dine

Hvis du er en gamer, prøv å selge kontoene dine på gamerfora og auksjoner som Ebay.

Det er tonnevis med spill som World of Warcraft, Second Life og League of Legends, hvor spillerne kan tjene store penger som selger sine kontoer, virtuelt gull og virtuelle våpen på nettet. En mann solgte til og med nylig sin Steam gaming konto på Ebay for over $ 1000.

3. Få gode karakterer

Vi vet alle at gode karakterer fører til stipend, men sjekk med dekanen på college for ekstra insentiver som skolen din har. Noen skoler tilbyr automatiske kontantbonuser til studenter som opprettholder et godt karakterpoeng gjennomsnitt for et bestemt antall semestre.

Du bør også sjekke ut Ultrinsic.com som stimulerer elevene til å holde opp sine karakterer ved å betale dem. Nettstedet fungerer ved å tillate studenter å investere penger i sine fremtidige akademiske forestillinger. Hvis du lager karaktermål, vil Ultrinsic gi deg interesse for din investering. De vil også gi deg opptil $ 2000 bonus for å opprettholde en perfekt 4.0 gjennom hele college.

4. Revisér en butikk

Tro det eller ikke, høyskolestudenter har veldig mye behov for å bidra til å utføre væskebutikkrevisjoner rundt om i landet. Bedrifter som The Source and Corporate Research vil betale deg for å gå undercover på din lokale butikk. Din jobb er å bare notere om kassereren ber deg om din ID og deretter sende inn en kort rapport om din erfaring.

Du trenger vanligvis å være 25 eller under for å få denne jobben, men du kan ofte gjøre $ 20 - $ 30 per sted revidert.

5. Selg dine notater

Det kan ikke gå så bra med dekanen, men mange barn har tjent penger ved å selge sine notater til fraværende klassekamerater. Dette vil bare fungere i klasser der forelesningene ikke er tilgjengelige online, men du kan sannsynligvis tjene $ 10- $ 20 per klasse hvis notatene dine er i toppklasse. Hvis du har kyllingskrabbe som meg, kan du tenke på å diskontere dem ... 🙂


Skrive Inn Din Kommentar