Liv

6 babyforbruksforeldre foreldre sier er verdt å bruke penger på (og 6 som ikke er det)

6 babyforbruksforeldre foreldre sier er verdt å bruke penger på (og 6 som ikke er det)

Denielle Kennett og hennes ektemann Joe er første gangs foreldre. Deres datter Lennon er litt over et år gammel.

Mens det siste året har vært en fantastisk reise da hun så på at hennes baby vokste, anerkjenner Kennett de vanlige utfordringene ved å bringe hjem en baby.

"Når du forlater sykehuset og den euforiske følelsen slags brudd i virkeligheten din, er det veldig skummelt," sier hun. "Det var mange late-natts turer til Walmart, CVS (eller) Walgreen for alle disse tingene som vi ikke visste for å registrere seg for eller vite at vi ville trenge."

Hennes største "Aha! øyeblikket prøvde å finne ut hvordan man kunne rydde sin nyfødte sin tettne nese.

En annen mor oppsto det samme problemet under en ammende støttegruppe, og sykepleieren som ledet klassen, anbefalte en enkel løsning: Kjøp en nasal aspirator, som suger ut av babyens nese.

Det er enkelt og billig - men mange foreldre vet ikke engang at det eksisterer.

"Du registrerer deg ikke for det," forklarer Kennett. "Det er ikke en søt gave å komme på en baby shower, så ingen kommer til å kjøpe det."

Men ... kanskje noen burde.

Hvilke babyer trenger du faktisk å kjøpe for nyfødte?

Vi vet mange nye foreldre - så vel som alle som handler for en baby shower - møter sannsynligvis den samme kampen.

Hva gjør du egentlig trenger å ta vare på en nyfødt?

Vi spurte Penny Hoarders i vår Facebook samfunnsgruppe om nyfødte must-haves. Her er elementene du alle sa, faktisk verdt å bruke penger på - selv når prislappen virker bratt.

1. Quality Carseats, Strollers og Carriers

TPH Pinterest-ekspert Gretchen Lindow sier, "Gode bilsaker med tilhørende barnevogn! Bilseteret klikker inn i barnevognen som gjør det enklere å bruke. I tillegg er sikkerhet alt. "

Megan Durgin er enig, "En baby carrier, helt verdt splurging!"

En god baby "reise system" kan kjøre mellom $ 200 til $ 500, så du vil kanskje tenke på crowdsourcing denne på baby shower registeret ditt.

2. Babysvingninger og hoppesete

"Mamaroo (baby swing og bouncy seter) reddet vår sunnhet!" Sier Emily Earll.

Lacey Keller sier baby rocker "er fantastisk for babyer som har syre refluks."

Mamaroo at Target koster rundt $ 250, så du vet at Penny Hoarders mener det når de sier det er nødvendig.

3. Gode bleier

Kimberly Roldan sier gode bleier og kluter er verdt en splurge.

"Avhengig av følsomhet, kan noen forårsake utslett, og noen holder ikke bra," forklarer hun.

Manuela Hatler sier det samme for bleier: "Jeg har alltid kjøpt Pampers." Det er ikke stedet å kutte hjørner.

Hvis du ikke har penger til å splurge, sjekk ut disse ni måtene for å få helt gratis bleier, og 31 måter å spare penger på bleier og annet babyutstyr.

4. Komfortabel klær for mor

Mange mødre stresset behovet for selvbeherskende gjenstander for å beskytte deres sunnhet.

Lindow forklarer, "Hvis pleie er gode pleiebrød helt verdt å bruke penger på."

Kennett er enig: "Dette kan høres dumt ut, men jeg bodde i (sykehus), fordi du ikke skjønner hvor vanskelig det er. Du må kle på det samme. Det er så frustrerende. "

Kimberly Ann Elizabeth legger til: "Komfortable, behagelige, elastiske bunner for mor og noen hyggelige, behagelige topper, pleievennlig hvis pleie. (An) fantastisk komfortabel rocker, liten høyttaler / dokkingstasjon for mor og baby. "

Hun foreslår også abonnementskasser for å holde mor, pappa og babyen lykkelige. "Kaker, blomster, mamma" n "baby ting ... Det kommer til å være en lang tur, så å gi kjærlighet hele året er viktig."

5. Amazon Prime Membership

Mange foreldre anbefalte en $ 99 årlig Amazon Prime Membership for å hjelpe deg å holde deg oppdatert på nødvendigheter, uten å kreve at du forbereder deg selv og babyen til å forlate huset.

Som forelder er du også kvalifisert for Amazon Mom. Det er samme pris som Prime, men gir deg ekstra 15% rabatt på baby ting og 20% ​​rabatt på blepabonnement, samt normale Prime-fordeler.

"Amazon Mom abonnement rabatter, sammen med besparelser på to-dagers frakt, vil lett gjøre opp for $ 99 årlige abonnementskostnader på mindre enn tre måneder, sier The Unexpected Dad.

Dessuten kan medlemskapet være nyttig for andre miscellany du trenger når babyen vokser.

"Rikelig med forskjellige størrelser, fordi babyer har en tendens til å vokse eksponentielt i løpet av de første seks månedene av livet," sier Paulo Roldan.

Heather Zielinski sier, "Spend penger på et godt nattesyn video monitor system" for babyens sikkerhet.

Og ikke glem den nasale aspiratoren!

6. Støtte fra andre foreldre

Det viktigste som nye foreldre trenger, sier Kennett, er støtte.

Og det er gratis!

Hun anbefaler å finne nærliggende Mommy og Me klasser, foreldre grupper eller din lokale La Leche League for å få kontakt med andre foreldre.

Hun finner også støtte i foreldre grupper på Facebook, der nye foreldre kan stille spørsmål og commiserate.

Hun understreker å finne et fellesskap, "fordi det er så mange foreldre som gjør det selv, eller de tror de gjør det helt galt.... De gjør det ikke galt. Ingen vet hva de gjør. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg gjør. Hver dag er et gjettespill. "

Hva Baby Must-Haves du egentlig ikke må ha

Som forberedelse til å etablere sitt selskap, Det tar en landsby, undersøkte Kennett nye foreldre for å lære akkurat hva de trengte å ta vare på nyfødte.

Selskapet selger bunter av gjenstander for å hjelpe babyer - og foreldre - gjennom de første 12 ukene. Hun var mest overrasket over å lære hva foreldrene sier at de ikke trenger i det hele tatt.

Elementene Kennetts undersøkelse fant minst nødvendig var:

1. Pustere

Den mest overraskende tingen Kennett dro ut av hennes nyfødte bunt? En pacifier.

"Mange barn vil ikke ta dem, og mange leger er imot dem," sier hun. Mange foreldre hun snakket med endte opp med et lager av pacifiers sine spedbarn aldri brukt.

"Ut av min mors gruppe - det er seks av oss - jeg er den eneste som har et barn som har brukt en pacifier," forklarer Kennett. "De er egentlig ikke like vanlige som du tror. Jeg trodde de skulle score gjennom taket. "

2. Flaskevarmere

Du ønsker ikke å betjene din nyfødte kjølkjølt melk, og den sporadiske rapporten om stråling eller giftig plast gjør at du vil fjerne mikrobølgeovnen.

Men som TPH-redaktør Justin Cupler påpeker, "flaskevarmeren er et massivt sløsing med penger, fordi varmt vann gjør det samme!"

Enheten kan kjøre deg hvor som helst fra $ 20 til over $ 60, og varmer bare en flaske med varmt vann og damp. Du kan oppnå samme effekt ved å plassere en flaske i et krus eller en bolle med varmt vann.

3. Bassinets

Et bassin virker mer som et dekorativt stykke enn en nødvendighet i disse dager.

De billigste vil koste deg oppover på $ 100. En finere versjon kan være to eller tre ganger det.

"De vokser ut av bassinets så fort," sier TPH fotografirektør Sharon Steinmann. "Jeg ville gå med en hånd-ned hvis du virkelig vil ha en."

4. Tørk opp varmere

Dette virker diskutabelt. Mens det ble vurdert generelt som unødvendig i Kennetts forskning, var noen foreldre uenige.

Cupler sier at han ønsker at husholdningen har en tørkvarmer, men de gjør det ikke.

"Disse tingene (babyservietter) er coooooold, og kan føre til en massiv gråtende passform," forklarer han.

På den annen side, sier Steinmann, "Min baby brydde seg ikke om de kalde kluterne - men han ble født i august", så kanskje hans kluter ikke var helt så kjølige.

På mellom $ 20 til $ 30 for enheten, kan det hende du vil holde av før babyens "massive gråtende passform" lar deg vite at du trenger det.

5. Bilstole Leker / Tilbehør

Å feste leker til barnas bilsete kan virke som en god måte å underholde dem uten å miste små dukker og baller under setene på hver stasjon.

Men det kan faktisk være farlig, ifølge AAA.

"Bruk av produkter som ikke har blitt testet med bilseteret kan forstyrre hvordan setet ble designet for å utføre i et krasj," sier AAA i bilsetehåndboken. "Løse gjenstander, som speil, kan også bli et farlig prosjektil i et plutselig stopp eller et krasj."

AAA anbefaler at du bare bruker produkter som følger med setet eller de som produsenten anbefaler.

Likevel kan du sannsynligvis avgi utgiften helt.

"Mine barn betalte aldri mer oppmerksomhet til bilsete leker enn mine katter betaler til sine små plastlegetøy med klokker i dem," forklarer TPH-forfatteren Lisa McGreevy. "Jeg har bare yammered på (barna mine) eller sang sammen - dårlig - med radioen for å holde dem underholdt."

6. Bærbare skiftende pads

En bærbar skiftpadde virker som en må-ha hvis du noen gang vil forlate huset.

På rundt $ 20 stykke og i trendy "clutch" -design, gjør de også attraktive dusjgaver.

Men, "De er veldig fete og store ...", påpeker Kennett. «Moms (i min forskning) hatet dem, fordi de ville ta opp hele bleieposen når du bare kan ta en bleie og et muslinteppe og endre dem på det eller forandre dem i vognen."

Din sving: Hvilke nyfødte ting tror du er verdt splurge - og hva slags ting bør du spare penger på?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar