Penger

Født mellom 21. juni og 22. juli? Her er hvordan Cancers kan tjene mer penger

Født mellom 21. juni og 22. juli? Her er hvordan Cancers kan tjene mer penger

Hva har du felles med Ariana Grande, Selena Gomez og Kevin Hart?

Foruten din fengslende scene tilstedeværelse - selvfølgelig - ble du alle født mellom 21. juni og 22. juli - under The Crabs tegn.

Som kreft har du noen seriøse Penny Hoarder potensial.

Kankere er tålmodig og nærende, følelsesmessig ærlig, og best av alt, innat sparsommelig, ifølge Astrology.com.

Men du har også noen kreftegenskaper som utfordrer din økonomiske savvighet.

Men det er ok - vi har tips for å hjelpe deg med å omfavne alle egenskapene til tegnet ditt, mens du holder pengene dine under kontroll.

1. Nurturing: Du har materielle instinkter

Krabben i deg elsker å pleie andre. Du er sannsynligvis flott i jobber der du skal ta vare på barn, dyr, eldre eller funksjonshemmede.

Verden er glad for å ha folk som deg!

Hvis du ikke har en ansettelsesjobb, eller du vil tjene ekstra penger på siden, kan du prøve å ta vare på folk i ditt hjem. Tjen penger som en Airbnb-vert.

Hvis du bor på et ønskelig sted, kan du betale hundrevis (eller tusenvis) dollar i måneden, leie et ekstra rom med Airbnb.

Din naturlige pleieånd vil sørge for at du oppretter en innbydende og komfortabel plass for å hjelpe gjestene med å nyte oppholdet i byen.

Her er noen tips:

  • Gjør ledig plass tilgjengelig under høy etterspørselstider. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  • Pass på at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Hjelpe reisende å få mest mulig ut av byen din ved å være en nyttig og vennlig vert.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by, så sørg for at du forstår de regler og regler som gjelder for din by og notering. Hvor mye du faktisk gjør kan variere med pris, type og plassering av oppføringen, sesongen, etterspørselen og andre faktorer.)

2. Serene: Du verdsetter et harmonisk hjem

Du er lykkeligest når du kan finne ro hjemme.

Sørg for en rolig, rolig plass ved å hindre rot. Ta en dag eller to denne måneden for å rydde hodet ved å rydde ut unødvendig søppel du har ligget rundt huset ditt.

Åh, og tjen penger mens du er på det!

Decluttr app kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, samt teknisk maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPods.

Bare last ned appen og begynn å skanne strekkodene på mediet ditt for å få umiddelbare anførselstegn. Det er gratis å bruke, det er ingen notering eller selger avgifter, betaling kommer om et par dager og til og med frakt er gratis.

Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 på handlerne dine!

For omtrent alt annet, bruk Letgo. Denne intuitive appen lar deg snap et bilde og liste varen din til salgs på mindre enn 30 sekunder. Plus, det er gratis å bruke.

Last ned Letgo - og bli kvitt rotet ditt - her.

3. Friendly: Du elsker felles aktiviteter

Din forkjærlighet for familie og samfunn betyr at du elsker å jobbe sammen med andre mennesker. Det kan gjøre byggingen en fleksibel karriere tøff - med mindre du vet hvor du skal se.

Når du føler deg chummy, unngå ensom arbeid som freelancing. I stedet våger du inn i verden ved å kjøre med uber eller Lyft.

Med disse turgåingstjenestene kan du lage din egen tidsplan og jobbe for deg selv mens du møter nye og interessante mennesker. Paul Pruce, en Lyft-sjåfør i Philadelphia, sa at de uventede historiene er en av hans favorittdeler av jobben.

Som en Uber-entreprenør beregnes inntektene dine ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter oppkjøpet minus et servicegebyr.

For å kjøre med Uber må du være minst 21 år gammel, ha tre års kjøreopplevelse, et in-state førerkort, en ren kjøreoppføring og kunne sende en kriminell bakgrunnskontroll.

Bilen din må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer, være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke til å søke med uber.

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange drivere også for å kjøre med Lyft samtidig.

Selskapet annonserte nylig det er utvide til 100 nye byer i år. Hvis det ikke er tilgjengelig i byen, hold øye med! Det ekspanderer i Sørvest, Sørøst, Carolinas, Rockies, Midtvesten, New England og Sentral-California.

For å kjøre med Lyft må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Her er en link til gjelder med Lyft.

4. Følelsesmessig: Du har på deg ditt hjerte på ermet

Vi er ikke sikre på hvor begrepet "crabby" kom fra, men det passer sikkert til The Crab.

Du har på deg ditt hjerte på ermet, så ingen må lure på når du er glad, trist eller opprørt. Noen mennesker i livet ditt setter sannsynligvis pris på ærligheten - og noen vil heller bare gi deg plass.

Hvis du liker å skure butikker for de beste tilbudene, så vet vi at du er rask til å la en kundeservice representant vite når noe ikke legger til. Klager synes å være en fin måte å få rabatt, tross alt.

Du kan unngå å ødelegge noens dag og få rabatt ved å bruke paribus, i stedet.

Dette nettbaserte verktøyet søker etter e-post for kvitteringer, og deretter ser du på prisendringer etter at du har handlet. Deretter forhandler det penger tilbake på dine vegne.

Ikke mer stressende samtaler med kundeservice.

5. Moody: Du kan trekke seg tilbake i ditt skall

Flippen til din kjærlighet til samfunnet er en tendens til å trekke seg bort fra alle når du føler deg blå.

Som den ekte krabben skjuler du i komforten av skallet ditt når humøret gjør menneskelig interaksjon ubehagelig. På de dagene, vær forberedt på å tjene penger gjennom arbeid som lar deg unngå å snakke med andre mennesker.

Her er noen ressurser for jobb-hjemme-jobber som passer til humøret ditt:

  • Lær å være bokholder, og tjen opp til $ 60 i timen for å hjelpe gründere til å drive sine virksomheter. Bokholder Business Launch er et 10-ukers kurs for å lære deg hvordan du starter en bokføring.
  • Bli en korrekturleser, og hjelpe forfattere, journalister og akademikere til å perfeksjonere deres kopi. Proofread Anywhere lærer deg korrekturlesingen og forretningsferdigheter du trenger for å komme i gang.
  • NexRep er et kundeserviceforbindelse som forbinder jobbsøkere med bedrifter som Priceline, Drybar og Grubhub som trenger kundeservice representanter. Registrer deg hos NexRep for å bli varslet om stillinger som passer dine behov.

6. Sparsommelig: Du er god med penger

Kudos for gode penger vaner! Vi elsker en Penny Hoarder 🤗

Du er sannsynligvis den typen person med en stor forandringsbeholder et sted i huset ditt, og fjerner din pung eller lommer med løs forandring hver gang du kommer gjennom døren.

Vi fant en app som lar deg bruke denne sparsomme vanen til dine digitale kjøp også.

Acorns kobles til et debet- eller kredittkort, avrunder kjøpene dine til nærmeste dollar og trekker den digitale forandringen til en investeringskonto.

Du oppretter en finansiell profil i appen for å la Acorns vite hvordan du vil investere. Det vil sette opp en portefølje basert på dine behov, så du trenger ikke å styre investeringen aktivt.

Det er også en rimelig måte å investere på.

For en balanse under $ 5000, betaler du en månedlig avgift på $ 1 pluss 0,5%. Det er ingen minimumsinvestering påkrevd - bare la appen runde opp din digitale forandring, og vokse pengene dine uten å tenke på det.

Du kan laste ned Acorns her.

7. Languid: Du trives med ekstern motivasjon

Din kjærlighet til samfunnet betyr at du vil nyte lagsporter ... men å være aktiv alene er en annen historie.

Hvis du ønsker å komme i form og gå ned i vekt, fant vi den perfekte måten å være motivert.

Bilde dette: Du går på skalaen og endelig ser målvekten din.

Gratulerer! Men det blir enda bedre.

Du er i ferd med å motta en stor sjekk du kan bruke for å feire eller klokt holde fast i besparelser - alt bare for å miste vekt!

Det er ikke en fantasi. Hvis du sats på ditt vekttapsforpliktelse med HealthyWage, dette kan skje for deg ... så lenge du holder deg til dine våpen og treffer målene dine.

Slik fungerer det:

  1. Registrer deg for HealthyWage.
  1. Definer en målvekt og en tidsramme for å oppnå det. Sett en pengespill på deg selv, mellom $ 20 til $ 500 i måneden.
  1. HealthyWages kalkulator vil vurdere hvor mye vekt du må tape, hvor mye tid du gir deg selv og hvor mye penger du satser for å bestemme belønningen din. Du kan vinne opp til $ 10.000.
  1. Møt målet ditt, og du får din belønning. Unnlater å miste vekten i tide, og du mister pengene du satser på.

8. Tenacious: Du liker å komme deg

Her er en morsom måte å tjene penger ved hjelp av en kreftes medfødte sterke vilje: Bli med en mock jury.

Server som en person eller online mock juror å hjelpe advokater til å forberede seg til virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Personlig vil du sannsynligvis sitte gjennom en mini-versjon av en rettssak, lytte til åpnings- og lukkargumenter fra hver side. På nettet, vil du ganske enkelt vurdere bevis fra den ene siden, inkludert dokumenter, videoer og bilder.

Som en ekte jurist, når du har hørt saken, kommer du til å veie inn. Personlig vil du til og med være bevisst med andre jurymedlemmer - sette din naturlige utholdenhet til god bruk!

Kreft i kjærlighet og liv

Å utnytte kreftegenskapene dine til å tjene penger er en søt bonus. Men vi vet dypt ned, du er mest interessert i å være omgitt av folk du elsker.

Å bidra til å bygge en økonomisk, profesjonell og familieliv som tilfredsstiller krabben, les disse inspirerende historiene fra fire supermoms som jobber hjemmefra mens de reiser barn.

Dana Sitar (@danasitar) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar