Penger

Få betalt for å be: Bli en Mystery Worshiper og tjene $ 45 denne søndag

Få betalt for å be: Bli en Mystery Worshiper og tjene $ 45 denne søndag

Få betalt for å gå til kirken? Jeg visste at folk blir betalt for sang i kirken, men stemmen min ville ikke kvalifisere meg for den konserten. På den annen side involvert denne muligheten bare å delta på kirke og fylle ut en undersøkelse. For $ 45 kunne jeg gjøre det.

Jeg skrev inn mitt navn og adresse på Faith Perceptions 'Mystery Guest Program registreringsside. Jeg sjekket et dusin bokser, inkludert "Jeg går ikke regelmessig til kirken" og klikket på "Send". Jeg mottok en epost som sa: "Vi vil varsle deg innen to virkedager om godkjenning av søknaden din."

Jeg ventet. To virkedager kom og gikk. Jeg begynte å lure på om den delen der jeg innrømmet å ikke tro på Gud, diskvalifiserte meg.

Den følgende uken snakket jeg til Melanie Smollen, president for trosoppfattelser, som sa at det var ikke-troende, ikke er et problem. "Vår ideelle kandidat er noen som ikke har et kirkehjem," fortalte hun meg. Vel, det inkluderer absolutt oss ateister.

Senere lærte jeg at søknaden min ikke var godkjent eller nektet, men tapte i en slags techno-purgatory. Smollen løste problemet, og jeg ble godkjent like etter at vi snakket. Dessverre var det ingen oppdrag i nærheten av meg i Sør-Florida.

Men det kan være mye arbeid der du er, så les videre for å lære hvordan du lager $ 45 for å gå til kirken.

Mystery tilbedelse og Church Marketing

Smollen lanserte Tro Perceptions i 2008, som en del av Hendrickson Business Advisors.

Selskapet tilpasset sitt mystery shopping program for bedrifter til kirkemiljøet ved hjelp av ukjente mysterium gjester (noen ganger kalt mysterium tilbedere), flere besøk og en konsekvent scorecard. Fra og med 2015 hadde det vurdert 4,300 tilbedelsestjenester.

Selvfølgelig tror noen mennesker at kirker bør stoppe markedsføring helt. Jeg spurte Smollen om det, og hun forklarte at det egentlig ikke er det samme som å markedsføre en bedrift:

"Noen mennesker blir fornærmet av ideen. Jeg forstår helt hvordan de kan føle den måten. Men kirker endrer ikke budskapet deres basert på dataene vi gir. De trenger bare noen fra utsiden for å fortelle dem om de gjør hva de vil gjøre, noe som gir en innbydende opplevelse. "

Hun la til at "vi er fokusert på gjestfrihet" og forklarte at mens mystery shoppere blir spurt om meldingen, blir de ikke spurt om de er enige, bare hvis de forstår det. En av de viktigste tingene kirkene vil vite er ganske enkelt om nye besøkende føler seg velkommen, forklarte hun. Faktisk, når du registrerer deg for Mystery Guest Program, godtar du at:

"Målet med undersøkelsen min er å hjelpe Faith Perceptions vurdere kirken når det gjelder gjestfrihet. Kirkens individuelle tro og lære blir ikke evaluert. "

Tro Perceptions er ikke den første som tilbyr en mystery shopper service til kirker. For eksempel startet tidligere pastor Thomas Harrison sin tjeneste i 2006. Hans gebyr er "rundt $ 1500 plus reiseutgifter for en undersøkelse av stedet, tilbedelse-serviceevaluering og detaljert rapport", ifølge Wall Street Journal.

Men Harrisons virksomhet og andre, som for eksempel WorshipImpressions.com, er for eksempel enmansoperasjoner. Tro Perceptions, derimot, kan gi data til en kirke fra et dusin mysterium gjester som går på tjenester på forskjellige tidspunkter. Det er gode nyheter om du vil ha denne konserten, fordi det betyr at de trenger mange hemmelige shoppere i hvert område.

Arbeid som en Mystery Worshiper

Etter at du har deltatt i en kirketjeneste, fyller du ut en undersøkelse. "Den totale tiden, hvis du inkluderer tjenesten og fyller ut undersøkelsen, er omtrent to timer," fortalte Smollen meg. Hun la til at det også kan være kjøretid, men du er fri til å godta eller avvise oppdrag utenfor ditt nabolag eller by.

Jeg spurte Sitaram, som bor i Texas (etternavn og nøyaktig plassering holdt tilbake for å opprettholde sin anonymitet som en mysterie gjest), om hans erfaring. Han registrerte seg med trosoppfattelser 18 måneder siden og har besøkt 22 kirker. "Det er i utgangspunktet for $ 45," sa han. "Det er imidlertid ikke kjedelig."

Prosessen tar vanligvis Sitaram fire timer eller mer, fordi han aksepterer oppdrag som krever en times kjøretid og tilbringer et par timer å fylle ut undersøkelsen. Jeg spurte ham om å ta notater, hvilke hemmelige shoppere må gjøre nøye, slik at de ikke avslører deres formål. Han sa at han pleide å ta notater, men "I dag kan jeg huske alt."

Sitaram sa at hans erfaringer ikke har ført til at han sluttet seg til en kirke og la til, "Svært få kirker har imponert meg på dette nivået."

Jeg kontaktet en annen mystisk tilbedelse, Rebecca, fra Pennsylvania. Hun har jobbet for Faith Perceptions i ca åtte måneder og har hatt åtte oppgaver. Hun sier:

"Jeg ville ikke gjøre det bare for pengene hvis jeg ikke likte det. Jeg ser ikke på det som å bli betalt for å gå til kirken. Jeg ser på det som en mulighet til å lære om forskjellige kirker, mens de blir betalt for å gi tilbakemelding som forhåpentligvis er nyttig for kirkene.Jeg regner med at hvis en bedrift gjør noe som kundene ikke liker, de kommer til å høre om det, men kirker kan ikke få så mye tilbakemelding. "

Rebecca sier at reisetiden varierer. Kirketjenesten er vanligvis ca 90 minutter, og det tar henne en time å fylle ut undersøkelsen etterpå. Hvis hun ikke skal undersøke undersøkelsen umiddelbart, tar hun noen notater, men først etter at hun forlater kirken.

Som en mystisk gjest rangerer du en rekke ting og gir grunner til rangeringer. Du vurderer selv verdslige ting som parkering tilgjengelighet og renslighet av bad. Selvfølgelig kan denne "undersøkelsen" innebære feilaktig fremstilling av deg selv, noe som bringer oss til spørsmålet ...

Vil du føle deg bra om Mystery Worshiping?

Det kan hende du må forvirre hvorfor du er i kirken. Når du godtar vilkårene for Faith Perceptions, er du enig: "Jeg vil ikke kontakte klienter eller kirker for å åpenbare for dem min tilknytning til trosoppfattelser før, under eller etter mitt besøk."

Mysterietilbeider Jeff Winkler sier at han måtte evaluere barnas tjenester, som krevde å late som å ha barn. "Jeg var fylt med uhellig skyld," sier han i en artikkel om sin erfaring, og forklarer:

"... Jeg hadde aldri løyet i kirken før. Jeg avholder meg selv fra de hengivne erklæringene og eukaristien. Så gned jeg hodet mitt igjen og ba om tilgivelse. Fordi senere, vil jeg be om en sjekk. "

Du kunne hevder at det er feilaktig å fortelle hvorfor du er der, gjør ingen skade, og Kirkens embetsmenn gir deg tillatelse til å bedra de når de kjøper denne tjenesten. "Jeg har aldri følt seg ubehagelig om dette problemet," fortalte mysterium gjest Sitaram meg.

Rebecca, fra Pennsylvania, føler også bra om dette. Hun forklarer:

"Jeg har ikke følt meg ubehagelig om å skjule årsaken til mine besøk. Jeg besøker menighetene selv, så det kan være litt ubehagelig når jeg først går inn i en kirke, men de fleste kirker har vært svært imøtekommende. I de fleste tilfeller kommer en eller to medlemmer, og noen ganger pastoren, til å ønske meg velkommen før tjenesten starter. Noen ganger spør folk om jeg er ny i området. Jeg svarer at jeg bare besøker, og det har aldri vært et problem. "

Og om du liker ideen om kirker som markedsfører seg selv, er det nå en akseptert del av å bygge en menighet. Tenk på at ...

  • Enhver pastor kan kjøpe bøker som Church Marketing 101 på Amazon
  • Ministry Today Magazine gjør artikler om "Markedsføring din kirke"
  • Digitale produkter gjør løfter som "Doble din kirkeattendring i 90 dager"
  • United Methodist Church har et online "Church Marketing Plan Tool", komplett med popup-annonser og konkrete råd om å gjøre undersøkelser, analysere trafikk på nettstedet og bruke sosiale medier

Bunnlinjen er at kirker bruker penger til å dyrke sine menigheter. Selv et skilt ut foran er en form for markedsføring. Og hvis de bruker penger på markedsføring, må du kanskje ta en liten del av den handlingen for deg selv. Hvem vet - hvis du registrerer deg i dag, kan du kanskje starte din mystiske tilbedelsestil ved denne helgen.

Din tur: Vil du tjene penger til å gå til kirken? Hvis du har vært en mystisk tilbedelse, la oss høre om det.

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en sann Penny Hoarder ville være en idiot, for ikke å ta Amazonas penger. 🙂

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .


Skrive Inn Din Kommentar