Liv

Denne bryllupsgjesten ga $ 145 ... og de nygifte spurte om flere penger

Denne bryllupsgjesten ga $ 145 ... og de nygifte spurte om flere penger

I dag i "bryllup er det verste" nyheter, har en blatant cash grip oss sparket opp.

En meldingsbrett som er lest om verden deler den ubehagelige etterdyrelsen av det som trolig var en nydelig, glad bryllupsfeiring.

Den opprinnelige plakaten (OP) deltok på en tidligere kollegas bryllup, som det glade paret ba om penger gaver. OPen skrev en sjekk for 100 pounds (ca $ 145 USD), men etterpå mottok denne e-posten fra paret:

"Vi var overrasket over at ditt bidrag ikke syntes å matche varmen på dine gode ønsker på vår store dag. I lys av din egen stilling, hvis du vil sende noen tilpasning, vil det bli heldigvis mottatt. "

Vent, hva ?!

Dette er hvorfor vi ikke snakker om penger

OP - passende navn "Puzzledandpissedoff" - spurte om råd, og avslørte at referansen til "din egen posisjon" i e-posten sannsynligvis innebar den siste arven de hadde mottatt.

Vi snakker om penger mer enn noensinne: Hvordan vi ikke har nok, hvordan vi prøver å scrimp og lagre for en bedre fremtid. Vi er ikke redd for å dele det fantastiske handelen vi fikk i matbutikken eller online.

Men penger er fortsatt et tabuemne.

Da jeg skrev om min store, uventede skatteregning, bestemte jeg meg for å innrømme at pengene jeg hadde mottatt fra familien min, var en stor grunn til at jeg kunne betale regningen uten å endre livsstilen min.

Kanskje en tidligere kollega ikke burde ha kjent om denne persons arv. Eller kanskje, etter utallige timer brukt sammen på kontoret (og sannsynligvis utallige timer som handler om eiendomspapirer), følte OP at det var behagelig å diskutere økonomi.

Og nå har åpenheten blitt en skyld-tur fra en rettet nygift.

"Det er lite sannsynlig at jeg vil støte på [bruden og brudgommen] mye i fremtiden da jeg er pensjonert nå, noe som trolig er like bra," OP oppdatert etter hundrevis av støttende kommentarer fra publikum.

Så, hvordan reagerte OPen på e-posten?

Med et enkelt, en-linje spørsmål: "Jeg antar at dette var en slags feil?"

Denne situasjonen gir bryllup et dårlig navn

I en alder av en noe som går på bryllupsfesten, gjør denne kontanteren bryllupet utseende dårlig.

I lys av vanvittige, dyktige, trykte induserte bryllupskostnader, er intime små bryllup i vogue. Noen par ber om beskjedne bidrag til bryllupskostnader i stedet for gaver.

En av mine venner ba om frivillige å ta med hjemmelagde paier til bryllupet hennes til dessertbordet - hvem liker ikke hjemmelaget paj ?!

Men bryllup kjører fortsatt grådighetsspekteret. For hver hjemmelaget, DIY, budsjett bryllup, er det en traditionalist som bare ser dollar tegn på slutten av natten.

Ja, bryllupsfester ble designet for å sette opp det lykkelige paret for økonomisk suksess i sitt nye liv sammen.

Men enkel takknemlighet går langt, og hver øre teller.

Jeg er glad OPen holder ekstra penger i lommen, i stedet for å gi den til disse dummies.

Din sving: Hvordan ville du svare på dette etter bryllupet?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar