Penger

Ikke klandre spillere for Falling Labor Force Participation. Her er hvorfor

Ikke klandre spillere for Falling Labor Force Participation. Her er hvorfor

Akkurat nå er økonomien humming.

Arbeidsmarkedet rammet nettopp en stor milepæl når jobbsøkinger overgikk antall personer på jobb. Og den forsinkede detaljhandel synes å være på en oppgang.

Så hvorfor har så mange droppet ut av arbeidsstyrken siden det 21. århundre?

Som mange moderne problemer har enkelte akademikere vært raske til å klandre spillere for fenomenet - i hvert fall når det kommer til unge menn. Tenkingen går: tusenårige dudes kan være mer tilbøyelige til å dab på hatere hele dagen i Fortnite enn å komme seg ut av spillestolen og jakte på jobb.

Men et arbeidspapir utgitt denne uken av økonomiministeren Federal Housing Finance Agency, Grey Kimbrough, gir effektivt den teorien.

Det er ikke helt en død, siden papiret sannsynligvis vil bli revidert før endelig publisering. Men Kimbrough brukte data om menn mellom 20 og 30 år fra US Bureau of Labor Statistics for å finne ut at, mens noen klassiske tropper om spillere - som de fleste bor sammen med sine foreldre - er sanne, har unge menn ikke forlatt arbeidsstyrken for å forfølge et liv med no-scoping n00bs og casuals.

"Dessuten antyder en undersøkelse av menn som nylig forlot sysselsettingen at de ikke foretrekker å bruke betydelig mer tidsspill enn de som er ansatt i dag, i motsetning til hypotesen om at preferanser for spill kan få folk til å forlate arbeidsstyrken, skrev han i avisen.

En langt mer slående trend er det faktum at en aldrende amerikansk befolkning beveger seg ut av arbeidsmarkedet. Også, kvinner ser ut til å være foregående arbeid på grunn av manglende fremskrittmuligheter, barnepasskostnader og mangel på foreldrepermisjon.

Selvfølgelig, med oppgangen til Twitch og pengeinnsamlet streaming, kan spillere lettere spille sin heltidsjobb.

Men for resten av oss, som sliter med å ikke bli mumlet av 12-åringer på sommerferien, kan du finne en ekte jobb på The Penny Hoarder Jobs side på Facebook.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar