Penger

Selger du varer på Etsy? Forvent en transaksjonsavgiftstart fra juli

Selger du varer på Etsy? Forvent en transaksjonsavgiftstart fra juli

Etsy selgere kan forvente endring, og som et resultat vil de finne mindre av det i lommen.

E-handelsstedet der folk kan selge håndlagde varer, annonserte i torsdag at det øker selgerens transaksjonsgebyr for å støtte nye tiltak for å vokse plattformen.

Fra og med 16. juli vil nesten 2 millioner Etsy-selgere se transaksjonsgebyrene øke fra 3,5% til 5%; Avgiften gjelder også fraktkostnader. For eksempel vil en vare som selges for $ 30 ha en transaksjonsavgift på $ 1,65 pluss en fraktgebyr på $ 3.

Etsy sier at pengene generert fra avgiftsøkningen vil bidra til å finansiere sin innsats for å tiltrekke flere kjøpere til nettstedet og bygge nye suiter med verktøy for å hjelpe selgerne med å administrere sine virksomheter. Du kan finne ut mer om de nye selgertjenestene her.

Per 31. mars brukte mer enn 34 millioner kjøpere Etsy å kjøpe håndverkere i løpet av det foregående året. Selskapet brukte 78 millioner dollar på markedsføring i 2017 og sier at den planlegger å bruke mer enn 110 millioner dollar i år.

Matt Reinstetle er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hans kompis brukte en gang Etsy til å finne ham en julegave - en 3-D-trykt kopi av Kylo Rens Lightsaber fra "Star Wars".

Skrive Inn Din Kommentar