Mat

5 av dine favorittmatvarer vil være billigere i sommer

5 av dine favorittmatvarer vil være billigere i sommer

Siden jeg var et barn, har moren min beklaget den stigende prisen på melk.

Som voksen har jeg sett trenden videre i de senere årene. Jeg har kommet til å forvente shelling ut nesten $ 4 for en gallon.

For en barnefri 20-noe som ikke engang liker kremaktig drikke, er prisen ikke så skummel. Men for en familie med flere små barn som ikke ser ut til å få nok av det? Hver spike i melkeprisene betyr et treff på matvarebudsjettet.

Gode ​​nyheter! Prisen på flere av våre favorittmatvarer - inkludert melk - faller i år, Tidsrapporter.

Så pust lett denne sommeren, og spis opp. Se etter lavere matvarepriser på disse fem produktene i matbutikken, ifølge Tid:

1. Melk

Jeg kjenner noen melkebønder som ikke vil elske denne nyheten, men jeg vet at flere Midwestern-familier som vil glede seg over å høre melkepriser, endelig faller.

Melkforsyningen har vokst på grunn av flere faktorer de siste årene, og kjør prisene ned 7% fra året før.

Jeg vil ikke se under- $ 2 prisen på min ungdom, men en gallon melk er nede til et gjennomsnitt på $ 3,15 rundt om i landet.

2. ost

Bundet til overforbudet av melk - som er knyttet til et overforbud av biff, som vi kommer til kort tid - er det Wall Street Journal kaller "en glut av ost så stor at hver person i landet trenger å spise en ekstra 3 pund i år for å jobbe det av. "

Er du opptatt av utfordringen?

Hvis det høres ut som for mye, merk at du allerede sannsynligvis spiser ca 36 pounds ost per år, ifølge WSJ.

Sett Kraft-singlene til side, og dekk burgere med ekte cheddar i sommer. Prisen for en blokk av det falt til en seksårig lav på $ 1,27 per pund i forrige uke.

3. Oksekjøtt

Avhengig av hvordan du liker det, har detaljprisen på biff fallet mellom 2-10% siden denne tiden i fjor, ifølge Bureau of Labor Statistics data.

Kjøttbiff koster gjennomsnittlig $ 3,82 per pund, ned fra $ 4,23 i april i fjor.

Hvis du ikke allerede har koblet prikkene: For noen år siden sprang biffpriser, noe som medførte at bønder økte størrelsen på sine flokker. Det betyr flere koer, som betyr ikke bare mer biff, men også mer melk - og derfor ost.

Denne generelle ku-overspenningen over USA betyr at vi får glede av lavere priser i matbutikken i år.

Nå går videre til resten av Old MacDonalds mannskap.

4. Egg

Årets 13% fall i eggprisene er faktisk et utvinning til noe normale kostnader.

Denne gangen i fjor ble nasjonens kyllinger - spesielt eggproducerende høner - begravet av et utbrudd av fugleinfluensa. Eggprisene slo rekordhøyde i august, men kommer ned nå da Henny Penny og mannskapet har gjenopprettet.

Forvent et dusin klasse-En stor egg å kjøre deg bare $ 1,79 i sommer, så lavt som $ 1,48 i Midtvesten, i henhold til BLS data.

5. svinekjøtt

Det samme overskuddet i korn og korn - brukt til mat - det var en velsignelse for biffproduksjonen, har også påvirket svinekjøttleveransen.

Din bacon blir ikke billigere. Anecdotally (og grumpily) Jeg antar at du har hipsters eller noe å takke for sin stigende verdi. Men andre svinekjøttprodukter gjøre har barneprisetiketter.

BLS-data sier svinekoteletter er 2-3% billigere og skinke er nede 3-5%.

Planlegg dine sommermåltider

Disse droppprisene er forfriskende, men du kan alltid gjøre mer for å kutte dagligvareregningen din hvis din favorittmat ikke er på denne listen.

Trekk ut smarttelefonen din når du kommer hjem, og spar penger med disse syv appene.

Følg disse fem tipsene fra en mor som feeder familien til fem på $ 64 per uke.

Foretrekker de organiske, frittgående eller ellers mer bærekraftige versjoner av disse matvarene? Hold øye med en billigere versjon av Whole Foods-åpningen i ditt område de neste månedene!

Din sving: Har du lagt merke til at matprisene faller i ditt område i år?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar