Liv

Behandle deg selv ... for Pennies: 25 Spa-behandlinger du kan gjøre hjemme

Behandle deg selv ... for Pennies: 25 Spa-behandlinger du kan gjøre hjemme

Vil du vite en hemmelighet?

Jeg har aldri hatt en profesjonell massasje.

Jeg får helt hvorfor de er tiltalende, men de er bare ikke min papirstopp.

Manikyr på den annen side? Heck, ja.

Min gravstein vil lese, "Hvordan ser neglene mine ut? "

Jeg kommer ikke til å lyve, få neglene mine gjort hver annen uke eller så koster en pen penny (eller 6000, for å være eksakt), men det er den eneste luksusen jeg budsjetterer for, selv om det betyr å bruke billig kroppsvask eller mascara.

Hovedårsaken til at jeg går til en salong for å få min manikyr gjort er fordi det ikke er mulig å gjøre det hjemme. Jeg er egentlig den mest ukoordinere personen på planeten, så jeg vil ende opp med akrylpulver i øynene og negleskalak på veggene.

For alle andre spa-behandlinger, skjønt, er jeg strengt en DIY gal.

Her er noen av mine favorittveier å hengi meg selv lett i komforten til mitt eget hjem - uten å bruke en formue.

15 måter å få din DIY Spa Day On

 1. Alt du har hørt om kokosnøttolje er sant. Hopp over den dyre kroppsrøret eller dyp balsam og bruk dette rimelige alternativet i stedet. en hele krukken vil bare kjøre deg rundt $ 4 og vil vare i flere måneder.
 1. Påfør en avokado eller eggmaske til håret ditt i begynnelsen av din spa rutine, og sett inn hodet i et varmt håndkle. La det fungere sin magi i minst 20 minutter mens du gir deg en leppeskrubbe. Ett egg vil sette deg tilbake 10 cent og en avokado handler om en dollar.
 1. Koreanske arkmasker gjør at huden din ser fantastisk ut, men de kan være veldig koselige. Jeg plukket opp en håndfull på min lokale dollar butikk for en bukk hver nylig og oppdaget at de jobber like godt som de dyre merkene. Hvis du kjøp i bulk, du kan spare enda mer pennies.
 1. Når du snakker om masker, hvis du bruker frodige kosmetikk eller kjenner noen som gjør det, legger du på de små svarte potter og flasker som deres produkter kommer inn. Du får en gratis ansiktsmaske når du slår inn fem tømmer. Det er en besparelse på minst $ 9!
 1. Ryd opp blemishes og reduser fine linjer med a 60-tommers beholder av vanlig, generisk merkevare yoghurt! Enten du bruker det vanlig eller jazz det med ekstramateriale som et dash honning eller havregryn, vil dine porer takke deg.

 1. Etter å ha skyllet av masken, liker jeg å gi meg en fem minutters ansiktsmassasje. Det er overraskende avslappende - og helt gratis!
 1. Hvis du har noen få dollar til overs, melde du på en Sephora Play! abonnement. For bare $ 10 per måned, vil du få en boks levert rett til døren din fylt med deluxe produktprøver og en bonus duft.
 1. Denne hjemmelagde eukalyptus sukkerskrubbe er både energisk og effektiv. Til mindre enn en dollar er verdt av sukker Du kan lage et parti for å sløve av tørr, død hud, etterlater en renhet som luktes luksuriøst.
 1. For en endring i tempo, liker jeg å blande opp ting og exfoliere huden min med denne tre-ingrediensens kaffekropp som du kan lage med (gratis!) brukt kaffe grunder rester fra morgen brygge. Det rapporterer også reduserer utseendet av cellulitt. (Ikke fortell meg om det bare er en gammel kones fortelling - jeg vil ikke vite det.)
 1. Noen ganger er huden min ikke oppe for en hard skrubbe ned. Det er da jeg pisker sammen denne milde skrubben som skylles av lett med varmt vann. Ikke dårlig for 60-cent verdt havregryn. (Jeg har prøvd det uten hvetekim og det fungerer fortsatt bra.)
 1. Hvis du planlegger å barbere deg under din spa tid, prøv tørk børsting først for å forhindre inngrodd hår og barberhud brennende støt.
 1. Hvis jeg skal sporte vakre negler, holder resten av hånden min bedre oppe også. Denne sitron-sukker håndskrubbe er så lett å lage, lukter fantastisk og koster mindre enn $ 2 å lage. Etter at du har skyllet av det, slather på litt håndkrem og ta et øyeblikk for å beundre din, verk.
 1. Vet du hvorfor hver spa-scene i en film eller TV viser noen med agurkskiver på øynene? Fordi det fungerer! Til ca 75 cent, har du alle skiver du trenger, pluss rester for salat. (Teposer fuktet med litt kjølig vann er også en fin måte å redusere puffete irritert øyne hvis du er frisk ute av cukes.)

 1. Jeg er forbannet med mørke hudplaster på ansiktet mitt (takk hormoner!) Som får meg til å se ut som jeg blandet grunnlaget med mine øyne lukket. Én måte jeg beholder misfargingen i sjakk er ved å dabbing a få pennies verdt av sitronsaft og honning på de berørte områdene. Du kan blande ingrediensene sammen eller bruke dem etter hverandre. La det stå i ca 20 minutter før det skylles av med varmt vann.
 1. Behandle føttene til en fin suge med det skånsomte badet du har på hånden. Følg den opp med en hjemmelaget fotskrubbe som koster mindre enn en dollar. Bare rør en del kokosnøttolje i to deler sukker og duft med noen dråper essensiell olje. En dash sitronsaft legger til ekstra oomph. Å sparke (ha!) Ting opp i hakk, slather på litt lotion og dekke dine tootsies med tykke sokker mens fuktighetskremet fungerer sin magi.

10 enkle måter å spa-om i omgivelsene

Mens du planlegger dagen for overbærenhet, ikke glem å designe din egen avslapningsgrotte. Gi badet ditt et dypt rent og deretter:

 1. Splurge på et mykt, tykt håndkle.
 1. Plukk opp noen fine beholdere fra dollar butikken for å holde alle skrubber og potions du gjør.
 1. Scour thrift butikker for en myk badekåpe å bære mens du slapper av.
 1. Få noen billige stearinlys for å skape atmosfære under badetid - eller lag ditt eget.
 1. Sett en plante eller vaske blomster på badet, fordi grønt gjør alt bedre.
 1. Dekk ditt badvindu med frostet kontaktpapir for å diffundere sterkt sollys som kan være hardt mykt.
 1. Sett noen få tak av eucalyptus på hjørnet av badekaret for å skape en ren og forfriskende duft når du løper varmtvannet.
 1. Kjøl et dreneringsdeksel for badekaroverløp, slik at du kan fylle karet ekstra dypt og suge helt opp til haken din.
 1. Kø opp denne chill Spotify-spillelisten.
 1. Gjør dette frukt og agurk-infisert vann å nippe som du spa

Vil du ha flere DIY spa ideer? Sjekk ut hvordan du lager din egen sjøsalt spray, body lotion og mer.

Opplysning: Vi nøler ikke med å plukke pennies av fortauet når vi ser dem. Men de tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper våre inntekter til å vokse enda raskere. I tillegg er det mye renere enn fortauet penger.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Kanskje en dag vil hun komme over sine personlige romproblemer og prøve å få en massasje.

Skrive Inn Din Kommentar