Penger

Dette yrket er ekte - Du kan tjene $ 50 per time for å potte katter og hunder

Dette yrket er ekte - Du kan tjene $ 50 per time for å potte katter og hunder


Vi har snakket tidligere om måter å få betalt for å tilbringe tid med katter og hunder, men dette er en ny: kjæledyrsmassasje.

Det stemmer: Noen mennesker tjener penger til å massere dyr. Det kan høres litt rart, men tilsynelatende mange katter og hunder nyter en god massasje så mye som mennesker gjør.

Hvis du liker å pette dine furrige venner, hvorfor ikke undersøke dette alternativet? Med litt trening Du kan få $ 50 per time som kjæledyrsmassasje terapeut.

Hvorfor hundmassasje?

På samme måte som mennesker og andre dyr, føles hunde sår og utvikler stive ledd på grunn av aldring, inaktivitet eller nylig anstrengelse, ifølge Lola Michelin, grunnlegger av Northwest School of Animal Massage. Massasje kan bidra til å lindre disse symptomene, og starter vanligvis med å pote de plagede områdene for å varme musklene. Deretter vil terapeuten forsiktig og gjentatte ganger komprimere musklene for å pumpe væsker gjennom vevene og for å avlaste trykket på sener.

Michelin sier at "vanlig massasje i hele kjæledyrets liv kan bidra til å forhindre stivhet og smerte som bidrar til leddgikt." Det er ikke en dårlig salgsstrek, men før du tilbyr å massere andre folks kjæledyr for penger, vil du lære riktig teknikker. Vi har mer om hvordan du gjør det i et øyeblikk.

Hva om kattemassasje?

Katter er naturligvis en liten pickier om deres massasje. Maryjean Ballner, forfatter av Kattmassasje, foreslår at du starter med en "stemme massasje", som innebærer å gjenta en "endearing setning" ved hjelp av "en beroligende tone." Så lar du katten bli kjent med deg ved å snuse deg. Til slutt begynner du den faktiske massasjen, ved hjelp av lignende teknikker til de du vil bruke til en hund.

Ifølge Ballner har katter nytte av massasje på flere måter:

Fysiologisk stimulerer massasje kroppens nerver, muskler, sirkulasjonssystem og lymfesystem. Det øker rekkevidden av bevegelse, øker tilførselen av oksygen og næringsstoffer til muskelceller, lindrer muskelkramper og bidrar til å skylle bort giftige forbindelser, som melkesyre, som forårsaker smerte.

Juridiske krav til en petmassasje terapeut

Hvis du ser på et kart over dyremassasje lover av staten, vil du legge merke til mye inkonsekvens. For eksempel, enkelte stater, inkludert Arizona, Maine og Arkansas, anser massasje for å være en medisinsk prosedyre, og begrenser derfor øvelsen til veterinærer.

Andre stater, inkludert Alabama, Louisiana, Alaska og Delaware, tillater ulicenserte massasje terapeuter å jobbe med dyr, men bare i veterinærkontorer. Hvis du bor i en av disse statene, må du finne en vennlig veterinær villig til å ansette deg.

Noen stater, inkludert Oregon, South Carolina og Oklahoma, tillater veterinærer å delegere dette arbeidet. I disse landene trenger du kanskje fortsatt å bli sertifisert, men du kan jobbe hjemmefra hvis du kan overbevise veterinærene om å henvise kunder til deg.

Noen få stater har ennå ikke regulert praksisen. For eksempel sier Association of Animal Massage & Bodywork dette om Montana: "Ingen spesifikk ordlyd i statens veterinærpraksishandling." De legger til dette sitatet fra veterinærstyret i staten: "Massasje for avslapning og generell toning er ikke forbudt av borde. Styret begrenser ikke dyrmassasje til autoriserte veterinærer. "Det samme gjelder for andre stater, inkludert Minnesota, Florida, Idaho, California og Connecticut ..

I mange tilfeller er dyrmassasje et lovlig grått område. Det avhenger av hvordan begreper som "veterinærpraksis" og "veterinærmedisin" er definert. Men equissage.com påpeker at "bare 22 stater krever lisensiering for menneskelig massasje terapeuter, "så mer omfattende regulering av dyremassasje er trolig ikke kommer til å skje i nær fremtid. Sørg for å sjekke regelverket i staten før du planlegger din nye virksomhet.

Trening som en petmassasje terapeut

Du kan lære ganske mye på nettet, og det er enda mange pet massasje videoer på YouTube. Men for å være sertifisert, må du trent av en av de mange dyremassasjeskolene.

For eksempel tilbyr Canine Massasjeterapeut (CMT) -programmet som tilbys på Equissage.com $ 895. De krever en 95% bestått rate på slutteksamen av Nasjonalt sertifiseringsråd for terapeutisk massasje og karosseri (NCBTMB).

Northwest School of Animal Massage (NWSAM) i Fall City, Washington, har tre programmer, hver med fjernundervisningsseksjon etterfulgt av en "5-dagers praktisk". Det koster minst $ 2000 for hvert nivå.

Husk at selv om du ikke trenger å være sertifisert i mange stater, det gjør hjelper deg med å bli mer profesjonell både til veterinærer og kjæledyrseiere.

Hvor mye kan du lage massasjedyr?

Hvor mye du kan gjøre som kjæledyrsmassasje terapeut, avhenger av hvor du tilbyr tjenestene dine og hvor mye erfaring du har. Her er noen av stedene du kan jobbe med:

  • Din egen butikk
  • Ditt hjem
  • Dyrevennlig hus
  • Dyrehage salonger
  • Veterinærklinikker
  • Dyrehagefasiliteter

I den lave enden av lønnsskalaen er jobber i groomsalonger. Som veterinærassistent som spesialiserer seg på massasje, vil du gjøre litt mer. Den beste betalingen kan muligens være i å drive din egen petmassasjevirksomhet - men som alle bedrifter, kan inntektene dine variere.

Når du arbeider på egenhånd, sier NWSAM at du kan kreve mellom $ 50 og $ 120 per time, og opptil 25 økter per uke. De anbefaler også lading ekstra for "spesialisert behandling" og reise.

Faktiske priser annonsert av kjæledyr massasje terapeuter fra Kansas til California til Connecticut tyder på at vanlige kostnader er fra $ 35 til $ 50 for en halv time opp til en time. Kjæledyrets komfort og toleranse for oppmerksomhet bestemmer lengden på de fleste økter. (Klikk for å tweet denne ideen.)

Hvis du jobber hjemmefra og har 10 klienter hver helg, kan du gjøre noen hundre dollar hver uke til å gjøre kjæledyrsmassasje deltid. Gjør det på full tid, og du kan få en god levetid.

Din sving: Vil du vurdere å massere kjæledyr for å leve eller for ekstra inntekt?

Skrive Inn Din Kommentar