Penger

Hvordan tjene $ 250,000 / Year ved å ta bilder av maten din

Hvordan tjene $ 250,000 / Year ved å ta bilder av maten din

Denne matbloggeren gjorde $ 150 000 i fjor - og i et nylig intervju delte hun hvordan hun gjorde det.

Mallory, som snakket med Yahoo Food anonymt, har hva som helst som vil vurdere en drømjobb: Hun er betalt til bloggen, Tweet, Instagram og Pin om favorittoppskrifter. Hun fortalte Yahoo Food hun gjorde $ 150.000 fra bloggen hennes i 2014, og hun regner med å tjene mer enn $ 250 000 i år.

Her er hennes beste råd om hvordan å tjene penger på blogging.

Hvordan en Food Blogger tjener $ 150 000 i året

Mallory tjener penger fra annonser, men mesteparten av hennes inntekt kommer fra å bli betalt for å skrive om en oppskrift med et varemerkes produkt. I gamle dager kan et merke betale $ 50 til en blogger. Mallory sier at gjennomsnittet hennes er 100 ganger det: $ 5000. "Jeg vil ikke gjøre et innlegg for mindre enn $ 3.500 nå," fortalte hun Yahoo Food.

Og når du sammenligner Mallory's priser med kostnaden for å kjøpe en annonse på TV eller i en avis, begynner du å forstå hvorfor Mallory og andre matbloggere er så populære. En nasjonal, 30-sekunders annonse i 2011 koster nesten $ 110 000 - og et merke kan ikke engang måle annonsens fullverdige verdi.

På den annen side har Mallory 300.000 tilhengere kombinert over Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest, og hun kan fortelle et merke nøyaktig hvor mange inntrykk deres sponsede innlegg mottok. Det gjør $ 5000 per innlegg virke som en ekte handel.

Så det er ekte penger å være her, og det virker nok å gå rundt. Hvordan får du stykket av kaken?

Hvordan tjene penger som en Food Blogger

Mallory fortalte Yahoo at hun er veldig aktiv på alle fire sosiale medieplattformene, legger ut flere ganger hver ukedag, samt legger inn to til tre nye blogginnlegg per uke.

Hun jobber også med andre matbloggere for å fremme sine innlegg; I bytte vil de fremme henne.

Gode ​​bilder er helt avgjørende. Pinterest-verdig matskudd blir retweetet og delt av følgere, men de blir også hentet av aggregatorer som Buzzfeed. "Å være omtalt på BuzzFeed når du er ny? Du får massevis av trafikk og tilhenger, "fortalte Mallory Yahoo Food.

Når bloggen din er pro-nivå, er det på tide å begynne å trekke i kontanter. Markedsføringsbyråer som Collectively, Tap Influence, Pollinate Media, Weave Made Media og CookIt Media koble merkevarer med bloggere. Annonsenettverk som BlogHer, Martha's Circle eller Google Adsense kan hjelpe deg med å begynne å bringe deigen.

Vil du tjene penger som en Blogger?

Det er viktig å huske det blogging er også arbeid. For å tjene denne typen penger må du være super dedikert og sette i gang.

"Du må bestemme: Er dette en personlig ting eller er dette det jeg vil gjøre for å leve?" Mallory fortalte Yahoo Food.

Vil du vite mer om hvordan du skal leve som en matblogger? Les hele historien på Yahoo Food.

Din sving: Vil du tjene penger som en matblogger?

Rachel Kaufman kan eller ikke være to dusin hamstere som maskerer som et menneske i en grøftfrakk.

Skrive Inn Din Kommentar