Penger

Kanskje dette er hvorfor alle Powerball-vinnere ikke har snakket opp ennå

Kanskje dette er hvorfor alle Powerball-vinnere ikke har snakket opp ennå


Jeg vet ikke om deg, men min nysgjerrighet blir seriøst det beste av meg.

Hvem pokker vant Powerball i forrige uke?

Tennessee-paret har kommet frem, men det er fortsatt radiostilstand fra California og Florida.

Og selvfølgelig, så ivrig som jeg ville være å lomme den massive utbetalingen, kan jeg forstå stillheten. For å få mest mulig ut av gevinstene dine, er det noen økonomiske andder du best kunne komme på rad.

Er det en millionær, alt er sprakk å være?

Men noen konsekvenser av en banebrytende bankkonto er ikke rent økonomisk.

Business Insider nylig fremhevet noen svar på en Quora-tråd som spurte unge millionærer hva det egentlig føltes som.

Gitt, svarerne er forskjellige fra Powerball-vinnerne. De er A) selvfremstilt, og B) under 25. Vi må vente og se om Cali og Florida vinnere på sistnevnte!

Plus, $ 1 million, eller til og med $ 10 millioner, er mye forskjellig fra $ 327 millioner hver vinner vil ta hjem etter skatt, hvis de velger engangsbeløpet.

Forresten ... mann, jeg ville ikke klage hvis jeg hadde den sjekken kommer til meg, men det er en langt gråt fra $ 1,6 milliarder lovet!

Tilbake til spørsmålet mer enn $ 64 000, skjønt: Er det en millionær egentlig alt er det sprakk å være?

Hva det egentlig er å være millionær

Vel, ja og nei.

Responders nevner fantastiske livsendringer som å kunne gi mer fritt til veldedighet og takle sine bøttelister med gusto.

Men det viser seg at å ha så mye penger kan føre til noe uventet snafus, fra vanskelige innkjørsler med drosjesjåførere og lærere til en plutselig manglende evne til å tolerere flybuss.

For ikke å nevne, selvfølgelig, å gjøre med penger-sultne venner og slektninger som blir plutselige, flittige flatterers. Mo 'penger, mo' problemer.

Men noen av de mest overraskende innsiktene fra disse millionærene er gode nyheter for resten av oss. For eksempel innså en anonym responder at hun kunne vært like glad på en beskjeden lønn.

Etter å ha forstått at hun var fri til å fokusere på sine langsiktige mål, skriver den anonyme responderen, "overraskende, de målene jeg identifiserte," som å lære å bli en bedre fotograf og lage mat i Thailand, "krever ikke mye penger. ”

Og gjett hva? Selv miljonærer kan hakke pennies, spesielt hvis de ikke alltid var rike.

"Den rare tingen nå," skriver en responder, "er at jeg kan bruke mer og det gjør egentlig ingen forskjell økonomisk, men det gjør fortsatt psykologisk.

"For eksempel bestilte jeg et veldig fint hotell (og litt dyrt), og da fikk jeg meg til å være uvillig til å bruke minibaren fordi noen stemme dypt inne i hodet fortalte meg at minibaren på hotellrommene er en ripoff."

Så hvis du fortsatt er bummed, slo du ikke jackpotten, hodet over til tråden og ta en liten titt på hva livet virkelig ville være.

Du kan bli overrasket.

Din tur: Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å være millionær?

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er verken under 25 eller en millionær (ennå), men hun er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt.

Skrive Inn Din Kommentar