Penger

Vil du tjene mer penger? Utnyt kraften til nettverket ditt

Vil du tjene mer penger? Utnyt kraften til nettverket ditt

Vi har alle hørt at vi bare er like verdifulle som våre nettverk. Men når det kommer til ekte nikkel og dimes, hva betyr det egentlig? Hvordan svarer ditt personlige nettverk til en faktisk inntekt eller lønn for deg? Og hva kan du gjøre for å øke verdien av nettverket ditt ... og dermed øke inntekt og lønn?

Det kan overraske deg for å finne ut at størrelsen og styrken til nettverket ditt direkte kan påvirke helsemessige, lykke- og inntektsmessige muligheter. Men den beste overraskelsen over alt er så enkelt, gratis skritt kan forbedre nettverket ditt - og din fortjenestekraft. ‘

Slik gjør du mer penger ved å utvide sirkelen din og øke nettverket ditt.

Koblingen mellom nettverket og inntektene dine

Mennesker er naturlig sosiale skapninger, og lykke er sosialt knyttet, ifølge mange studier, inkludert en av Berkeley Greater Good Science Center. Jo mer tilknyttet og respektert du føler deg innenfor nettverket ditt (og jo større det nettverket er), jo mer trygg, glad og sunn du vil føle.

Dette faktum setter grunnlinjen for å forstå hvordan nettverket ditt kan hjelpe deg med å tjene flere penger: Vi oppnår vår topp ytelse når det gjelder produktivitet, engasjement og kreativitet når vi er en "lykkefordel" eller positiv tankegang, ifølge Harvard Business Review. Så det første skrittet i å oppnå dine beste inntekter, er å sørge for at du bygger sosiale og faglige forbindelser med andre mennesker.

Nettverket ditt kan direkte påvirke inntekt, lønn, karrieremobilitet og entreprenørutsikter. Porter Gale, oppstartskonsulent, offentlig høyttaler, tidligere VP for markedsføring på Virgin America, og forfatter av Nettverket ditt er din nettoværdi, en gang skrev: "Jeg tror at det å søke og arbeide i samarbeid med andre som deler dine interesser og verdier, vil gi et sterkere grunnlag, slik at du kan nå et høyere suksessnivå enn du selv ville."

Det er dette konseptet om mellommenneskelig sikkerhet, sier Gale, som kan erstatte den økonomiske virkeligheten til jobbsikkerhet i dette økonomiske miljøet (det vil si å sikre en ny jobb når du blir avslappet), eller hjelpe deg med å komme inn i havet av interne henvisninger (hvor hvem du vet får deg jobben). Opprettholde sterke forbindelser med nåværende medarbeidere, klienter og personlige bekjente, hjelper deg med å bli vurdert for nye muligheter og forberedt på å få mest mulig ut av dem.

Slik øker du verdien av nettverket ditt

Heldigvis trenger du ikke å vende seg til klebrig nettverkshendelser og ubehagelige hotellkonvensjoner for å øke nettverket ditt, verdien av jobben din og inntektsmulighetene som er tilgjengelige for deg. Den beste måten å dyrke nettverket på er å lage en plan basert på ditt komfortnivå og følge gjennom på det konsekvent.

Aktivt nettverk på LinkedIn

Start med LinkedIn (med mindre de skylder deg penger). Se gjennom de nåværende forbindelsene dine og noter hvordan du møtte disse personene. Ser du dem ofte i det virkelige livet? Ta deretter noen minutter til å skrive en anbefaling for dem basert på forholdet ditt.

Hvis du aldri har møtt dem før, send et kort notat for å invitere dem til å koble til en kaffe eller bare sende noen korte spørsmål til e-post for å bli bedre kjent med dem. Du vet absolutt aldri hva som kan skje når du tar deg tid til å koble deg til - du kan være på vei til en helt ny, lukrativ karriere.

Som freelance skribent hevet virksomheten min når jeg gikk bort fra jobbstyrene og inn i LinkedIn-nettverket mitt. Arbeide med henvisninger fra mitt nettverk har hjulpet etablerte tillit mye raskere enn det typiske samtaleprogrammet, og mange toppskribenter har hatt samme erfaring.

Når du har jobbet gjennom ditt eksisterende nettverk på LinkedIn, må du begynne å utvide den. Hold styr på hvem som skriver artiklene du leser på nettet og ser dem opp på LinkedIn. Send en forespørsel om tilkobling og kompliment forfatteren på artikkelen sin. Om mulig, ta med et oppfølgingsspørsmål som snakker en samtale.

Deretter ser du gjennom nettverkene dine tilkoblinger (din andre og tredje grad) for å se om du har glemt folk du har jobbet med, studert med eller møtt gjennom gjensidige bekjente.

Finn Personlige Nettverksmuligheter

Når du først starter nettverket personlig, ikke føler deg presset til å bevege deg for langt ut av din komfortsone.

Start med det profesjonelle nettverket på arbeidsplassen, bygningen og parkeringsplassen. Deretter ser du til ditt personlige nettverk gjennom nabolaget ditt, treningsstudio og kirke. Introduser deg selv til folk du ser hele tiden, og forklar deg selv ærlig med et uttrykk som "Hei, jeg heter X. Jeg ser deg hele tiden på X, så jeg trodde jeg skulle introdusere meg selv i dag. Hvordan har du det? "Veldig små, regelmessige introduksjoner som dette, vil hjelpe deg med å komme deg på nettverket din radar og etablere baseline forhold som kan være gjensidig fordelaktig i fremtiden.

Når du føler deg komfortabel med fremdriften du har gjort nettverk i ditt nærmeste miljø, tenk på måter du kan være mer aktiv på.Er det relevante, morsomme konferanser i din bransje som du kan delta? Har du noen hobbyer eller interesser du kan forfølge i din off-tid som kan hjelpe deg med å møte flere mennesker? Du trenger ikke å nullle på forretningsspesifikke personer fordi forretningsforbindelser kan blomstre selv i uformelle, vennlige miljøer. Det som betyr noe, er å skape ekte forbindelser med mennesker som du har ting til felles.

Er du klar til å øke inntektspotensialet ditt (og din lykke og produktivitet)? Så lover å tilbringe litt tid denne måneden aktivt jobber med ditt personlige og profesjonelle nettverk. Du vet aldri hvordan forbindelsene dine vil konspirere for å hjelpe deg med å oppdage og forsøke nye muligheter - men du vet at disse mulighetene er i direkte forhold til det nettverket du aktivt bygger.

Din sving: Hvordan har nettverket hjulpet deg med å øke produktiviteten og inntektene? Del dine strategier i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Sarah Greesonbach skriver om karriere, personlig økonomi og spise Paleo at Life [Comma] Etc.

Skrive Inn Din Kommentar