Liv

Barn elsker en snødag ... Men hva skal du gjøre hvis du er en arbeidsmorient?

Barn elsker en snødag ... Men hva skal du gjøre hvis du er en arbeidsmorient?

Jeg er fra en av de snøste delene av hele landet: Central New York. Med all snøen vi fikk mens jeg vokste opp, ville du også tro at vi hadde mange snø dager.

Det var ganske motsatt, skjønt; vi var så rustet til skolen, skolen var sjelden lukket. Når det gjorde det, var det en årsak til massive feiringer ... for barna, minst.

For de arbeidende foreldrene var det en annen historie. Deres arbeidsplasser var ikke stengt - hva skulle de gjøre med oss ​​rambunctious ungdommer?

Med det massive snøstormet som er i ferd med å slå østkysten, kan du føle på samme måte.

I så fall vil du sette pris på den arbeidende foreldrenes snødagens overlevelsesguide, skrevet av Laura Vanderkam for Fast Company.

3 måter å erobre den snø dagen

"Den gode nyheten er at snødager faller inn i kategorien av hva Donald Rumsfeld kalte" kjente ukjente ", skriver Vanderkam.

"Du vet ikke når de skal skje, eller hvor ofte, men hvis du bor i et snøklart klima, er de uunngåelige. Så du kan planlegge for dem. "

Hun tilbyr ni ideer for snødagsherredømme. Her er våre favoritter:

Åpne opp samtalen på jobb

Mer enn sannsynlig står andre foreldre på arbeidsplassen overfor det samme problemet - så begynn å snakke om løsninger ASAP.

"Finn ut hvor jobber kan gjøres eksternt, og hvilket utstyr disse menneskene trenger," skriver hun. "Hvis folk må jobbe på kontoret til bestemte tider, finne ut hvordan skift kan byttes."

Sjekk prognosen

Du vet ofte om snøstorm noen dager før. Så gjør ditt beste for å prioritere arbeidet ditt basert på prognosen; flytte viktige møter og oppgaver til før eller etter stormen.

"Selv om du ikke kan skifte jobb, vet du hva som kommer, gir deg noen dager til å lage beredskapsplaner," hun skriver.

Lag en Snow Day Co-Op

Hvis du er som mange mennesker, og ikke har fleksibilitet til å jobbe eksternt eller bytt timeplanen rundt, så prøv å finne nærliggende familier i lignende situasjoner.

"Hver familie tar de andres barn i tur," forklarer Vanderkam. "Tre familier betyr at hver familie bare må dekke en tredjedel av snødager, og Hvis du deler med medforelder, betyr det at du er ansvarlig for bare en av seks.”

Snø dager består av noen av mine favoritt barndomsminner.

Selv om de utvilsomt er mer stressende som en arbeidende forelder, betyr planlegging videre at du kanskje også kan nyte dem litt.

For å lese resten av Vanderkams artikkel, gå over til Fast Company.

Din tur: Hva er snødagsstrategien din?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar