Penger

7 kreative strategier Disse virkelige personene pleide å forbedre sine kredittpoeng

7 kreative strategier Disse virkelige personene pleide å forbedre sine kredittpoeng

Gjennomsnittlig kreditt score i USA er 673, bare sjenert av hvilke eksperter som anser en "god" poengsum.

Og det er ikke et veldig pent bilde.

Mange mennesker sliter med å betale ned gjeld og gjenopprette sine kredittpoeng etter år med studielån, kredittkort og ubetalte regninger har ødelagt det.

Hvis du er i samme båt, er det sju smarte skritt du kan begynne å ta akkurat nå for å øke kredittpoengene dine raskere.

1. Finn ut hva du håndterer

Etter å ha møtt hjem foreclosure og hans kone mistet jobben hennes, måtte Jerry Morgan, 52, sjekke sin kreditt score. Han hadde motstått.

"Oppriktig, med erfaringene vi har gått gjennom, var jeg flau for å selv sjekke poengsummen min," sier han.

Det svingte rundt 500. For kontekst er en kredittpoengsum på under 650 ansett som "dårlig" av mange kredittrapporteringsbyråer.

Siden september 2017 har Jerry studert sin kreditt score gratis gjennom Credit Sesame. Etter anbefalinger fra appen har han gjort trekk for å øke sin score og få den tilbake på sporet.

Målet hans? Oppnå en følelse av økonomisk helse. Han har det bra på vei. I løpet av seks måneder økte han sin score 120 poeng.

Du kan lese hans Credit Sesame review her.

2. Konsolidere din gjeld

Hvis du har gjeld, kan høye renter sting.

Mange av oss blir knust av kredittkortrenten nord for 20%. Hvis du er i den båten, kan konsolidering og refinansiering være verdt en titt.

En god ressurs er forbruker økonomisk teknologi plattform Selv finansiell, som kan hjelpe deg med det riktige personlige lånet for å dekke dine behov.

Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud på mindre enn 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

Finn noe med en bedre rente enn dine nåværende lån? Konsolidere, og klump dem alle sammen for en kreditt score boost.

3. Beskytt din identitet

Hva om du jobber hardt for å betale ned all din gjeld, og du er helt ansvarlig med kreditten din fremover ...

... Bare for å ta en hit på grunn av identitetstyveri?

Vi vet at du ikke vil risikere alt ditt harde arbeid.

Identitetstyveri ødelagt forfatter Jamie Cattanachs kreditt score. Hun var i stand til å få den tilbake over 700 med mye albuefett, men opplevelsen har gjort henne ekstra forsiktig med hennes økonomi.

Som Cattanach sier, "Før du kjører ansiktet først i et totalt kredittmarrimer med noen andre på hjulet, kan du også holde faner på ting - spesielt hvis du kan gjøre det gratis."

4. Søk om mer kreditt (Nei, Alvorlig)

Når hun forlot et dårlig forhold som ødela hennes kreditt, fortalte finansiell rådgiver Michelle Kuehner oss: "Å ta ut sikrede lån ... var den enkleste måten jeg visste (for å gjenopprette min kreditt). Innen et og et halvt år hadde min kreditt blitt reparert. "

Når du har å gjøre med en allerede dårlig kreditt score, er det sannsynligvis den siste tingen å skape ny gjeld.

Men det kan faktisk være nyttig.

Ulike faktorer (betalingshistorie, kredittalder, kredittforespørsler og andre) vektes annerledes inn i kredittpoengene dine. Kredittbruk står for en hel del 30%.

Hvis kredittforbruket ditt er null, selv om du fjerner resten av negativmarkeringene fra kredittrapporten, er det fortsatt skade på poengsummen din.

Å åpne et kredittkort, bruker det regelmessig for ting du vil kjøpe uansett - som dagligvarer eller gass - og betaler hele balansen hver måned kan øke kredittpoengene dine uten å koste deg penger.

Hvis du kan kvalifisere, anbefaler vi at du registrerer deg for et belønningskort somChase Freedom Unlimited kort. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

Eller hvis du ikke kan kvalifisere deg til et belønningskort, prøv et sikret kredittkort, som ligner på de sikrede lånene Kuehner som brukes. Du betaler et innskudd og får en lav kredittgrense, som $ 200.

Bare vær sikker på at du shoppe rundt. Du vil ha en utlåner som rapporterer til de store kredittbyråene og ikke kommer med ublu avgifter.

5. Selg en masse ting

Hvis du vil aggressivt betale ned din gjeld, begynn å bli kreativ om hvordan du lager ekstra penger.

Fikk for mye søppel å sitte hjemme? Selg det på nettet.

Du kan få litt raske penger og forvandle plass til noe litt mer Zen.

Vår redaktør Matt Wiley og hans forlovede ble inspirert av The Minimalist Podcast for å ta et nytt kikk på all søppel de hadde ligget rundt.

"Podcasten raiser spørsmålet," Gir dette verdi til livet mitt? ", Forklarer han. "Hvis ikke, hvorfor behold det?"

Wiley bestemte seg for å grave inn i den massive CD- og DVD-samlingen han hadde samlet siden college. Det samler støv i et skap, så han bestemte seg for å selge alt på Decluttr.

På den måten kunne de bokstavelig talt legge til verdi for livet hans ... til over 50 dollar.

Decluttr betaler deg for dine gamle CDer, DVDer, Blu-Stråler, videospill, spillkonsoller og annen elektronikk.

For å selge andre typer rot, er disse våre favorittsteder:

  • la: Du kan selge nesten alt på denne appen.
  • Bookscouter: Bruk dette nettstedet til å selge dine gamle bøker.

Avhengig av hva som sitter i garasjen eller skapet, kan du lomme noen få hundre dollar som selger den av. (Hvis du kan selge nok til å tømme en lagringsenhet, kan besparelsene dine være i tusenvis!)

6. Lei ditt ekstrarom

Hvis du vil ha en mer konsekvent tilstrømning av ekstra penger uten massevis av ekstra arbeid, slå et ekstra soverom til en pengeverker.

Ved å notere sitt ekstrarom på Airbnb (blant annet pengerbesparende innsats) betalte Ryan Deitrich og Kelsey Swagler nesten $ 50 000 i studielån og kredittkortgjeld - og sparte nok penger til å kjøpe en seilbåt.

Airbnb lar deg koble til med besøkende som trenger et sted å bo mens de reiser til byen din. Det sparer dem penger over et hotell, og det lar deg tjene penger fra ubrukt rom.

I tillegg lar appen deg vurdere og dyrke brukere for å sikre at gjester som kommer inn i hjemmet ditt, er trygge. Det håndterer også betalingen, så du trenger ikke å ha den samtalen med gjestene.

7. Velg hvilke gjeld som skal tilbakebetales først

Overveldet av en klesvask liste over lån og kredittkortbetalinger? Vi vet at det kan være vanskelig å gjøre fremgang når du stirrer ned på et gjeldsslag - eller til og med en mektig molehill.

Du har kanskje hørt motstridende råd om den beste måten å betale den av. Det er fordi ulike metoder kan fungere bedre for forskjellige mennesker og situasjoner.

De to vanligste tilnærmingene til å betale gjeld kalles gjeld snøball og gjeld lavine metoder.

Gjeldskredemetoden sier at du skal betale din gjeld med høyeste rente først. Det er trolig ditt kredittkort. Å gjøre det kan spare deg for mye penger over tid.

Gjeldssnabbballmetoden sier at du skal betale dine gjeld med de minste saldoene først.

Du kan betale mer i interesse i det lange løp, men denne metoden lar deg eliminere gjeld fra listen din raskere. Det kan også bidra til å motivere deg til å fortsette å jobbe med det og gjøre klesvasklisten din mindre overveldende.

Hvilken metode du velger, er opp til deg, så lenge det virker.

Sannsynligvis må du bli kreativ for å finne en plan som bare passer for deg. Ta denne oppholdsmoren, som brukte en hybrid snøball-lavine metode for å betale ned $ 64.000 i kredittkort gjeld på bare to år.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.


Skrive Inn Din Kommentar