Penger

Hvordan få betalt for å se dine favoritt matlagingsprogrammer

Hvordan få betalt for å se dine favoritt matlagingsprogrammer

Jeg kan være en liten bit avhengig av matlagingsprogrammer, noe som er ironisk siden uttaket lokal kinesisk restaurant kjenner meg ved navn.

Jeg egentlig ikke bruk noen av de matlagingene jeg ser på TV, men det er noe avslappende å se på noen andre gjør matlagingen, selv om det inkluderer Gordon Ramsay roping i bakgrunnen.

Derfor var jeg ganske stoked for å finne denne nye hacken: InboxDollars tilbyr brukerne sjansen til å tjene penger, bare ved å se matlagingsprogrammer via sin videokanal.

Ummm ... Få BETALT til å se matlagingsutstillinger? Jeg kan ikke tenke på en bedre måte å tilbringe en lat dag på!

Her er det du trenger å vite om du vil tilbringe helgen din og se på matlaging og bli betalt:

Se Cooking Show, Få Betalt

InboxDollars 'videokanal lar deg tjene SB for ser på en rekke utstillinger - inkludert matlagingsprogrammer.

(Har aldri brukt InboxDollars før? Her er vår guide for nybegynnere.) De gir deg $ 5 bare for å registrere deg og se din første video.

Bare logg inn, se de korte videoene og hev dine penger.

Du må se alle showene i en bestemt spilleliste for å tjene penger, så vær forberedt. InboxDollars lar deg vite hvor lenge spillelisten kjører før du begynner å se, og spillelister spenner fra noen få minutter til omtrent en halv time.

Hva slags show er tilgjengelig? Du kan lære om alt fra sushi til indisk mat for å spise organisk.

En av videoene lærer deg hvordan du lager sandwich kebab ved å stable dine favoritt sandwich ingredienser, som ost kuber, salami og kirsebær tomater, på en kebab-pinne. Nå det er hva slags matlaging kan jeg få bak meg!

Og det er faktisk mulig å tjene opptil $ 225 / måned å se på disse videoene!

Din sving: Har du noen gang brukt InboxDollars til å tjene ekstra penger? Vil du se noen matlagingsprogrammer for å tjene gavekort og kontanter?

Skrive Inn Din Kommentar