Liv

The Holes In Your Walls koster deg en ekstra $ 200 per år. Slik løser du dem

The Holes In Your Walls koster deg en ekstra $ 200 per år. Slik løser du dem

"Er vi oppvarming hele nabolaget ?!" er noe du sikkert hørte som barn - eller har spurt dine egne barn.

Ja, du er, selv om døren din er stengt. Med mindre ditt hjem er hermetisk forseglet, vil oppvarmet (eller avkjølt) luft inne i ditt hjem slippe unna.

Men de avgjørende faktorene er hvor lett den luften unnslipper, og dens temperatur.

Det første steget

Før du gjør noe på egen hånd, ring verktøyet ditt. Disse selskapene tilbyr ofte energibesparende programmer for å redusere luftlekkasjer fra hjemmet ditt. Noen inkluderer også "infiltrasjon" -revisjoner spesielt for å finne luftlekkasje.

Du kan kanskje få en gratis hjemrevisjon, og til og med motta noen få gratis produkter for å holde mer av din oppvarmede eller avkjølte luft inne i huset ditt.

Hvis din bedrift ikke tilbyr et av disse programmene, eller de kommer opp kort på å forsegle alt, så er det slik å gjøre det.

DIY Hjem forsegling for å spare penger på oppvarming og kjøling

Energy Star gir en god omfattende liste over områder hvor du kan lekke med kondisjonert (enten varm eller kald) luft, samt en flott, interaktiv guide og brosjyre om å forsegle dem.

Avhengig av din kjærlighet til DIY og generelle praktiske ferdigheter, kan du velge mellom tre nivåer av tetningsarbeid. Hvis du er klar til å gå all-out og slash dine regninger, se siste avsnitt for avanserte hjemmeteknikker.

Enkle løsninger

Hvis du ser lys gjennom kantene på dine utvendige dører, mister du luft - og penger.

For å blokkere denne luftstrømmen, prøv en trekkvakt. Det er i utgangspunktet to bassengnudler i putevar. Å legge litt ris eller tørket mais gjør vakten litt tyngre og en bedre selfanger. Hvis du har vinduer som ikke lukker perfekt, kan du prøve en mindre versjon der.

For å redusere mengden varme som du mister gjennom vinduene dine, bruk vinduet omslag. Vil et tynt plastplater faktisk redusere regningen din? Ja! Når det er riktig installert over trimmen, skaper plasten en luftspalte mellom den og vinduet, noe som bidrar til å redusere utkast og varmeoverføring gjennom vinduet.

Jeg bruker 3 mm klare plastposer og maskebånd. Ja, min kone la meg sette søppelsekker på vinduene. Alt i navnet på besparelser!

Det er viktig å bruke klar plast. Om vinteren hjelper sollys som kommer gjennom vinduene å varme både luftgapet og interiøret i hjemmet ditt. På sommeren kan mørke farger absorbere varme og overføre det inn i hjemmet ditt, men tydelig plast bidrar til å holde varmen ute slik at hjemmet ditt blir kjøligere.

Hardere reparasjoner

Se deg rundt på loftet og kjelleren for svart isolasjon, som er et tegn på luft som beveger seg gjennom den.

(Jeg antar deg ha isolasjon - hvis du ikke gjør det, ring noen umiddelbart! Ingen dør og gapforsegling vil hjelpe deg, siden du mister varmen rett gjennom veggene.)

Pass på at loftet isolasjon ikke er komprimert. Luftgapene i isolasjonen er hva som holder den varme luften der den tilhører. Isolert innblåsing skal være lett og fluff, og battisolasjon skal ligge flatt uten å være trangt eller presset.

Sjekk døren til loftet. Tett kanten med pute weatherstrips, og ideelt, to lag med batt isolasjon.

Deretter finner du forsettlige åpninger i ditt hjem for vannrør, elektrisk, gass, kabel og telefon service eller ventilasjoner. Ironisk nok hadde gassjenesten i mitt hjem det største helt uhindret hull i veggen min.

Bruk skum eller caulk (eller begge deler) for å forsegle disse hullene både innvendig og utvendig. For å finne disse hullene, bruker jeg "følger skrikene" -metoden. Edderkopper liker å bygge web i disse åpningene på grunn av luftutkastene. Hvor du finner edderkopper, finner du vanligvis åpninger.

Avanserte Home-Sealing Strategies

Seal alt: dører, vinduer, crawlspaces og loft.

Trekk av trimmen fra hver utvendig dør og et vindu for å se om det er skum forseglet. Bygherrer skyver ofte vinduer og dørkarmer på plass, og gir hull for at luften skal unnslippe. Fyll disse hullene med skum, og deretter kork på begge sider av trimmen.

Kjøp billig utløpsskumforseglere og sett dem inn i alle uttak og bytter på yttervegger. Dette er de svakeste punktene i en isolert vegg.

Hvis du føler et utkast, finn det og gjør det lukket. Peis, rekkevidde hette, mikrobølgeovn og baderom ventiler er alle hensiktsmessige åpninger for luft å unnslippe. Hvis du kan, dekke disse når du ikke bruker dem.

Sjekk din kanaler. Mange boliger har kanalarbeid over og under deres innvendige strukturer i krypterier og loft.

20% eller mer av den luftkondisjonerte luften i ditt hjem når aldri den tiltenkte destinasjonen eller er ubetinget ved levering. For å gjøre det selv, bruk metalltape for å forsegle leddene i kanalen du ser. Wrap alle leddene og spesielt hjørnene, selv om du ikke tror de lekker luft ennå.

Ikke bruk standard tape, duct tape eller fiber / papir / plast tape. Disse kan smelte og slites ut raskt i ekstreme temperaturer.

Hvor mye kan du spare?

Energy Star anslår at du bruker 15% av oppvarming og kjølingskostnader på luft som lekker rett ut av huset ditt.

På Energy Information Administration gjennomsnittlig gass oppvarming koster i USA på $ 679 per sesong, det er $ 101,85 i året, eller $ 20,37 per måned i de fem månedene bruker de fleste varmen. Hvis du er en av halvparten av amerikanere som varmes med noe annet enn gass, vil besparelsene bli enda høyere.

Disse reparasjonene vil også hjelpe deg med å spare på klimaanleggskostnadene om sommeren. Hvis du sparer 15% av den anslåtte gjennomsnittlige kjøleregningen på $ 412, er det omtrent $ 61 over tre måneder, eller $ 20,33 per måned.

Etter at du har forseglet kanalene dine, hvis du kan beholde til og med bare 5% av luften på sitt betingede nivå, kan du spare $ 55 på varme- og kjøleregninger.

Kombinert kan en helg med jaktluftlekkasje med noen få dollar i forseglingsutstyr hjelpe deg med å spare rundt 200 dollar i året på oppvarming og kjølingskostnader. Den beste delen: Disse besparelsene gjentas, sesong etter sesong, fra det opprinnelige arbeidet.

Hvor mye skal du bruke på Home-Sealing Repairs?

Disse tallene er basert på gjennomsnitt, skjønt; Det er ingen enkel måte å beregne nøyaktig hva du og huset ditt vil spare på, noe som gjør det vanskelig å finne ut hvor mye du skal bruke på tetningsmaterialer.

Min tommelfingerregel er å ta forskjellen mellom de høyeste tre regningene dine og de laveste tre regningene dine og multiplisere med de lovede 15%.

For eksempel, la oss si at de laveste regningene dine (mest sannsynlig mars / april og september / oktober) er hver $ 100, og de høyeste er hver $ 300. Her er matematikken:

$ 300 x 3 = $ 900

$ 100 x 3 = $ 300

$900 – $300 = $600

$ 600 x 0,15 = $ 90

Så jeg vil sannsynligvis spare omtrent $ 90 i et år. Hvis jeg vet at jeg skal bo i huset mitt i tre til fem år, kan jeg være villig til å bruke dobbelt så, siden min besparelse varer minst så lenge.

Hvis regningene dine er ganske stabile i løpet av året, vil du dra nytte av temperaturkontrollerende tiltak, men det er sannsynlig at du fremdeles vil spare noen få dollar ved å ta de enkleste trinnene.

Gledelig lekkjakt og hjemmekjøling!

Din sving: Har du jobbet for å forsegle hull i hjemmet ditt og få mest mulig ut av din oppvarmede og avkjølte luft? Har du merket en forskjell i bruksregningene dine?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Cade Simmons arbeider i energieffektivitetsovervåkning og har en mastergrad i økonomi som spesialiserer seg på offentlig bruk regulering fra New Mexico State University.

Skrive Inn Din Kommentar