Penger

Bor i Illinois? 13 Fleksible måter å tjene penger i Lincolnshire

Bor i Illinois? 13 Fleksible måter å tjene penger i Lincolnshire

For mye av Amerika er Illinois bare Chicago.

Men ærlig, Chicago er litt av en outlier sammenlignet med resten av staten. Jo, vi elsker Windy City så mye som den neste personen, men det er ikke nødvendigvis representativt for hele staten.

Som Illinois innbyggere vet du det.

Du kan ikke rabatt de andre store byene: Joliet, Rockford, Naperville eller til og med hovedstaden, Springfield. Du har også Champaign, oppkalt etter vår favorittdrikke (feil fra et fylke i Ohio), samt noen av de mer skjulte perlene som Amish landsbyen Arthur og Alton, Illinois, som nettopp har vunnet et bud å være vert for et reality-tv-show.

Alt dette er å si: Illinois er vert for en rekke fleksible pengemuligheter.

13 Fleksible jobber i Illinois

Klar til å tjene penger i Illinois? (Ahem, det handler ikke bare om deg, Chicago.)

1. Finn en fleksibel jobb-hjemme-jobb

Selv om mange jobb-hjemme-jobber har statlige begrensninger, har vi funnet ut at Illinois typisk er inkludert i nasjonale arbeidsmuligheter - som den så populære Amazon-muligheten.

Mer nylig snublet vi over et arbeid-fra-hjem-konsert med Legacy. Du vet, det er nettsiden som publiserer minnesmerker. Det trenger innholdsskrivere - bare i Illinois og Indiana - som kan sjekke kondolensmeldinger for å sikre at de er i tråd med nettstedets retningslinjer.

Hvis du leser dette nå, og jobben har allerede stengt, hopp videre til The Penny Hoarder's Jobs side på Facebook. Der finner du mer fleksible arbeidsmuligheter.

2. Invester i fast eiendom (fra datamaskinen)

Fast eiendom er varmt, varmt, varmt akkurat nå, og alle sier investere, investere, investere.

Men å investere i fast eiendom er ikke så enkelt - i det minste i tradisjonell forstand. Det er boliglånet. Og landlording del. Og opprettholde. Æsj.

Men det er en ny måte å investere på - med så lite som $ 500. Det er gjennom et selskap som heter Fundrise.

Med Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine, inkludert hoteller, leilighetskomplekser og townhomes.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

3. Gå Mystery Shopping på dine favoritt bryggerier

Håndverket ølindustrien er hoppin ', så dra nytte av det ved vel, bli betalt for å besøke bryggerier.

Når du registrerer deg som en mystery shopper, er det din jobb å gå til en matbutikk, bensinstasjon, restaurant eller i dette tilfellet et bryggerier, og gi anonym tilbakemelding.

Nå kan du få betalt til mysterybutikk - og drikke - på bryggerier i ditt område gjennom Secret Hopper. (Smart, ikke sant?)

Selskapet ser etter detaljorienterte øl-drivere å hoppe rundt til forskjellige bryggerier og objektivt vurdere og vurdere deres erfaringer. En Penny Hoarder ga konserten et forsøk. Han betalte $ 16 på sitt besøk til et lokalt bryggeri. Secret Hopper betalte ham $ 20 via PayPal innen få dager.

Så, nei, du kommer ikke til å bli rik, men du får gratis øl, og det gjør oss hoppy.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil det kontakte deg når du trenger det.

4. Registrer deg til stasjonen med løft

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft!

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Anthony Ponce. Han sluttet sin jobb som et Chicago-nyhetsanker for å kjøre for Lyft og starte en podcast: Backseat Rider. Han kjører to til tre dager i uken og sier at han gjør rundt $ 100 om dagen.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

5. Skriv inn ditt rom på Airbnb

Har du et ledig rom? Kan også prøve å tjene penger ved å notere det på Airbnb.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Og det er ingen grunn til at du ikke kan være kreativ. Ta notater fra denne kreative Airbnb-oppføringen i Plano, Illinois; det er et tog!)

Noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsarrangementer.
  • Vær en god vert, og lager din plass med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

6. Tutor - fra hvor som helst med internett

Hvis et klasserom fullt av grimy squealing barn ikke er din scene ... får vi det. Du kan fortsatt jobbe som lærer. Enda bedre: Du jobber som lærer, sett dine egne timer og jobbe hjemmefra.

QKids er en nettbasert læringsplattform som har eksistert siden 2015. Det er fokusert på å undervise engelsk som et morsmål for studenter mellom 5 og 12 år. Akkurat nå er det ansatt.

Her er de grunnleggende kvalifikasjonene:

  • Du må være en engelsktalende engelsktalende basert i USA eller Canada.
  • Du bør ha en bachelorgrad - eller være påmeldt for øyeblikket i et universitetsprogram.
  • Du må være tilgjengelig for å lære minst seks timer i uken. Det er 12 halvtimersklasser.
  • Du må vurdere deg selv digitalt litterat, ha en utadvendt personlighet og vis lidenskap i klasserommet.
  • Tidligere lærerfaring er foretrukket, men ikke nødvendig.

Angela Brumbaugh er en lærer fra QKids. Hun lærer 36 halvtimer økter i uken og gjør opp til $ 20 i timen.

"Læreplanen er satt for deg før klassen, og jobben din er å bare veilede barna gjennom leksjonen, gi veiledning, smiler og tonn oppmuntring," sier hun. Det er en stor fordel for mange: Ingen leksjon planlegging.

8. Start ditt eget arbeid-hjemmefravær

Arbeid fra hjemmet lyder bra, men kanskje du også vil sette din egen tidsplan. Det er der et online kurs kan komme til nytte, som Bookkeeper Business Launch.

Hvis du er interessert i bokføring, ta notater fra Daniel Honan. Den tidligere militærbehandleren bestemte seg for å starte sin egen virtuelle virksomhet, så han registrerte seg for det gratis Bookkeeper Business Launch-kurset. Det hjelper folk å starte og vokse sin virksomhet - ingen erfaring nødvendig - om 10 uker eller mindre.

Honan avsluttet kursene i omtrent tre måneder. Da vi snakket med ham, hadde han omtrent 10 kunder som spenner over USA og jobbet i 40-timers uker. Han anslått at han hadde brutto $ 50 000 i løpet av sitt første år i virksomhet.

De første kursene er gratis, så vær sikker på å sjekke dem ut.

9. Få betalt for å henge ut i noen andres hus

Arbeid fra hjemmet er fantastisk, men noen ganger er det fint bare å oppleve en ny plass - kanskje i en ny by eller et nytt land.

Vurder huset sitt. Du kan tjene store penger for å holde noens hjemmefirma. Det er mange nettsteder der ute som hjelper deg med å finne den perfekte konserten. Sjekk ut noen av disse huset sittende markedsplasser.

10. Utfør bilinspeksjoner

Visste du at du kunne få betalt for å ta bilder av kjøretøy på telefonen din? I slutten av 2016 nådde en av våre lesere, Maryellen Honkomp, seg for å gi oss beskjed om en av hennes favoritt måter å tjene ekstra penger: utføre bilinspeksjoner via OnSource.

Den 60 år gamle St. Louis bosatt sier at hun kan få ekstra $ 150 i måneden - vanligvis ca $ 40 i 20 minutter med arbeid - via OnSource. Faktisk sa hun at hun tar konserter i sørlige Illinois, hvis betalingen er verdt det.

Og nei, hun behøvde ikke å ha omfattende bilvitenskap for å komme i gang.

For mer informasjon om Honkomps erfaring, les vår OnSource-gjennomgang.

11. Lei ut din RV

RV eiere: Husk at tiden du trodde du ville reise over hele landet med barna? Og så skjedde det kanskje en eller to ganger, og nå er du nede til hvert annet år?

Ikke bekymre deg. Du er ikke den eneste RV-eierne i denne båten (feil, camper?). Sett det inaktiv kjøretøyet til arbeid ved å leie det ut til andre reisende gjennom RVshare.

RVshare er en peer-to-peer rental markedsplass. Det du tjener er basert på din plassering og type kjøretøy, men vi har kjørt hypotetiske i fortiden og har funnet ut at du kan gjøre rundt $ 400 per natt - om ikke mer.

I utgangspunktet gjør du RV for seg selv, slik at du fortsatt kan bryte den ut når barna bestemmer seg for at de ikke er så bra for mor og pappa. Eller for når de går ut på college og du går på pensjon. Ja, det fungerer også.

Få et estimat på hvor mye du kan tjene.

12. Spill Trivia - Hver natt kl 9

Hvis du er en av de menneskene som kan trekke ubrukelige kunnskaper fra ut av ingenting, vil du laste ned denne appen.

Det kalles HQ Trivia. Med noen ganger logger mer enn en million spillere på klokken 3 og 9 pm EST hver dag å spille, har du kanskje hørt om det.

"Quiz Daddy" Scott Rogowski er spillets hovedverten. Han spør 12 spørsmål. Du har tre flere valgalternativer og 10 sekunder å svare. Hvis du får alle 12 spørsmålene riktig, vil du dele storprisen (rundt $ 2000 i det siste, men opptil $ 25.000 på tilfeldig valgte spesielle anledninger) blant de andre vinnerne.

HQ Trivia-appen er tilgjengelig for iPhone og Android.

Pro tips: Del din personlige henvisningskode med venner og familie for å få et ekstra liv. Stol på oss: Du vil ha det.

13. Bli en Online Mock Juror

Som alle andre mennesker i disse dager, har vi blitt besatt av sannkriminalitetspodcaster. "Min favorittmord," noen?

Hvis du vil at en insider ser på hva som skjer når en sak rammer rettssalen, kan du tjene som en online mock juror. Du vil hjelpe advokater til å forberede virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Fra datamaskinen din vil du gjennomgå bevis, inkludert dokumenter, videoer og bilder.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun kjørte en gang gjennom den sørlige spissen av Illinois.

Skrive Inn Din Kommentar