Virksomhet

3 egenskaper hver suksessfull entreprenør trenger

3 egenskaper hver suksessfull entreprenør trenger

Er det ikke morsomt hvor mye verden endres på så kort tid?

For bare ti år siden landte en jobb og klatret var bedriftens stige et tegn på at du hadde gjort det. Men i dag legges det vekt på å bli en gründer mer enn noensinne.

Det er bare en litt Problem med dette ......... Ni av ti nye virksomheter vil mislykkes i de første fem årene.

Entreprenørskap er noe som er veldig givende, men også enormt vanskelig. Men hva om du kunne lære egenskapene du trenger for å bli en vellykket gründer fra noen som faktisk har bevist seg på flere forskjellige markeder?

Jeg var nylig i stand til å lese populær forfatter av Rik pappa, dårlig pappa, Robert Kiyosaki sin nye bok.

I sin bok 8 leksjoner i militært lederskap for entreprenører Kiyosaki legger grunnlaget for å bli en vellykket gründer ved å lære oss de viktigste egenskapene han lærte i Military School.

Denne boken var syltetøy fylt med innsikt. Her er egenskapene jeg har implementert så langt, og hvorfor jeg tror de er viktige for gründere.

Disiplin

Det er helt umulig å bygge en bedrift når du ikke har disiplin.

Å starte en ny bedrift og katapultere den til suksess betyr at du må være konsekvent. Du kan ikke være konsekvent når du mangler selvdisiplin.

I boken Kiyosaki lister de fire områdene du trenger å jobbe med for å virkelig utvikle selvdisiplinen din, samt praktiske applikasjoner for å gjøre det.

Forbedring av ens liv krever disiplin. Endring krever ofte at en person blir ubehagelig, lærer nye ting, møter nye mennesker, og blir en bedre person ......... før livskvaliteten forbedrer seg. Livet forbedres ikke før person blir bedre. - Robert Kiyosaki

Hvis du er en ny entreprenør, kommer du ikke til å komme hvor som helst uten først å mestre selvdisiplin. Det er bare for mye skuffelse de første månedene (eller årene) med å starte et nytt prosjekt. Du må være i stand til å få deg til å fortsette selv når tider virkelig blir tøffe.

Behovet for fart

Hver dag dukker opp nye virksomheter, nye teknologioverflater, og gamle markedsføringsmetoder blir foreldet.

Bedrifter som holder seg i virksomheten er de som lett kan tilpasse seg nye situasjoner. For å lykkes trenger du fart. Du kan ikke sitte og se hva alle andre gjør. I stedet må du være den som skal hoppe inn og komme i gang.

Visst, du vil gjøre feil underveis, men å gjøre feil er hvordan du lærer.

Hvis du skal mislykkes i noe, må du gjøre det så fort du muligens kan. Dette vil holde deg et skritt foran alle andre.

Ledelse og Salesmanship Gå hånd i hånd

Det kan være en vanskelig pille å svelge hvis tanken på salg gjør deg squeamish, men forretningsmann er selger.

Hvis du ikke selger produktet eller tjenesten, vil du ikke tjene penger. Planlegg og enkelt. Det betyr ikke at selger må være en slitsom praksis, skjønt.

Å være leder krever at folk stoler, respekterer og liker deg. De er alle kvaliteter av stor selger.

Ønsker du å lære mer?

I sin bok 8 leksjoner i militært lederskap for entreprenører Robert Kiyosaki tar deg tilbake til hans dager på militærskolen og går deg trinnvis gjennom leksjonene som hjalp ham til å bli en god leder og ekstremt vellykket forretningsmann.

Jeg vil på det sterkeste anbefale denne boken til alle som ønsker å øke sin inntekt, enten det er fra en sidestrøm, småbedrifter eller til og med i dagjobben.

Jeg tror virkelig å bruke leksjonene undervist i denne boken vil sterkt dra nytte av inntektsinntektspotensialet ditt.

Gi bort

For å oppfordre deg til å sjekke ut boken, gir vi bort to kopier av boken til heldige lesere!

For å gå inn, følg bare instruksjonene nedenfor:

en Rafflecopter giveaway

Sørg for å markedsføre vår gave på disse flotte nettstedene: Contest Girl, Online Sweepstakes, Blog Giveaways, Contest Heat, Contest Listing, Contest Hound, Sweeties Sweeps, Contest For Moms

Skrive Inn Din Kommentar