Annen

GFC TV Ep 006: 3 Langsiktige pleiealternativer du kanskje ikke vet

GFC TV Ep 006: 3 Langsiktige pleiealternativer du kanskje ikke vet

Marias (navngitt forandret) mor har vært på et langsiktig omsorgsanlegg i over fem år.

Da Mary kom til meg, overførte hun sin investeringskonto med sin ektemann og hennes mors konto (hun hadde fullmakt) til min faste Alliance Wealth Management.

Vi spurte Mary hva målene var for hennes mors penger, og hun fortalte oss at hennes mor ønsket å forlate pengene til Mary og barnebarnene.

Dessverre, fordi Marias mor hadde Alzheimers sykdom, ble den betydelige kontoen brukt til å finansiere langsiktig omsorgsfasilitet. Og dessverre kostet kostnadene for den langsiktige omsorgsfasiliteten bare opp og oppe.

Og den gang en stor konto er nå fullstendig utarmet. Hvis det hadde skjedd noen form for langvarig omsorgsplanlegging, ville det fortsatt ha vært en betydelig konto selv etter omsorg som Marias mor mottok på anlegget.

Dette er bare en historie som viser betydningen av å gjøre noen langsiktig omsorgsplanlegging. Det tar ikke mye tid å vurdere alternativene. Du må bare sørge for at du gjør det.

Langtidspleieforsikring har vært viktig for en rekke familier. Men noen ganger er det best å vurdere alternativene. I enkelte tilfeller kan alternativene være bedre for familier enn faktisk langtidspleieforsikring.

Så, hvis du er den typen av [fantastisk] person som vil vite alle alternativene dine slik at du kan ta en informert beslutning, har du kommet til rett sted.

Len deg tilbake, slapp av, og la oss utforske noen av de små kjente alternativene til langsiktig omsorgsforsikring.

Men først vil vi forklare hvilken langsiktig omsorg som er i første omgang. Vi vil også undersøke dine odds for å trenge det, og mye mer!

Det er mye å gå her, så ta en kaffe og la oss dykke inn!

Bare hvaEr Langtidspleie?

Langtidspleie er ikke lik medisinsk behandling.

Her er noen ting som langsiktig omsorg innebærer:

 • bading
 • dressing
 • Spiser
 • Overføring (til seng, stol, etc.)
 • Husarbeid
 • Administrere penger
 • Shopping for dagligvarer
 • Kommunikasjon med andre

Disse kalles "assistert dagliglivsaktivitet." Merknad: Det er ikke det samme som medisinsk hjelp! Nå kan noen sykehus og planer gi denne omsorg, men hvis ikke, trenger du litt ekstra dekning.

Hva er oddsene du trenger langsiktig omsorg?

Vel, 9 millioner amerikanere over 65 år trengte hjelp i 2012. Det tallet forventes å vokse til 12 millioner i 2020.

68% av de voksne som fyller 65 år, forventes å trenge noen form for langvarig omsorg! Det betyr at sjansene ikke er på din side. Du skal nok ha behov for langsiktig omsorg av noe slag.

Hvem er ansvarlig for å betale?

Medicare kan betale opptil 100 dager som et maksimum eller par som med dyktige hjemHelse omsorg.

Medicaid oppfyller mange behov for langvarig omsorg hvis du møter inntekts- og kvalifikasjonsbehov. Det vi har sett er at du må være på fattigdomsnivå eller under for å kvalifisere.

Department of VA har også egen langsiktig omsorgsplanlegging som de tilbyr, og du kan kanskje få noe dekning der. Men ellers . . . .

Du må betale hvis du ikke finner dekning andre steder!

Hvor mye skal du betale? Vi har sett tall så høyt som $ 136,437 per år. Dette varierer imidlertid fra stat til stat - men selv de beste scenariene ser ikke så bra ut.

Langsiktige pleiealternativer (og en casestudie)

For å utforske dine langsiktige omsorgsfinansieringsmuligheter, ville det være nyttig å se på dem i sammenheng med en casestudie.

Ta for eksempel "John and Sheila Jones". Begge er 55 år og bor i Georgia, hvor gjennomsnittlig kostnaden for sykehjem er $ 64 000 årlig. De har $ 1,5 millioner for pensjon, har generelt god helse, og søker $ 4,500 av månedlig langtidspleie dekning bare for John.

Her er deres alternativer:

Tradisjonell langtidspleieforsikring

Selv om denne artikkelen vil fokusere på langsiktige omsorgsforsikringsalternativer, er det viktig å sørge for at du har god forståelse for hvordan tradisjonell langtidspleieforsikring fungerer slik at du kan få en god grunnlinje for alternativene.

Når du ringer rundt og spør hvor mye kostnader for langtidspleie, vil du normalt motta priser i form av daglig kostnad. I så fall, la oss si at den maksimale daglige ytelsen er $ 150.

Det er også viktig å vite det maksimale ytelsesbassenget: $ 219,000. Maksimal dekningstid er fire år.

Nå er det saken - de to siste tallene har en betydelig begrensning i at hvis John trenger å bli dekket i mer enn fire år, vil han ikke være. I tillegg vil han ikke få mer dekning hvis han oppfyller maksimal ytelsesbassengfigur.

Så, la oss si at han har omsorg for fire år, men har ikke møtt sin maksimale ytelse bassengbeløp. Dessverre vil han ikke få mer dekning. Det er den ene eller den andre.

I tillegg er det ingen dødsfordeler for denne tradisjonelle langvarige omsorgsforsikringen.

Premien for denne dekning? $ 387,45 per måned.

Så, fordelen med denne politikken er at den dekker eller kan supplere langsiktige omsorgskostnader for å beskytte eiendeler. Ulempen er at de må bruke den, eller de vil miste den. ** I tillegg kan deres premie øke (det skjer, og noen ganger vesentlig).

Wade Pfau, en Forbes-bidragsyter, beskrev hvorfor det er så viktig for folk å handle rundt for ulike leverandører. Noen tilbydere vil faktisk lage rimelige retningslinjer for å lokke kunder inn i planen, og deretter øke premien på et senere tidspunkt. Ikke fall for denne fellen.

** Vær oppmerksom på at alle langsiktige omsorgspolitikker er strukturert annerledes. Pass på at du forstår den totale maksimale dekning du vil motta for kontaktens levetid.

1. The Legacy Optimizer Strategy

Legacy Optimizer er rett og slett livsforsikring med en langsiktig omsorgsfører.

Du vet sikkert sikkert hva livsforsikring er, men hva er en rytter? En rytter er et alternativ du kan legge til på toppen av en policy. Det er som en funksjon (som GPS) du kan legge til på bilen din. Enkelt, ikke sant?

Tingen om dette alternativet er at den faktisk har en dødsavgift (fra livsforsikringen) som er $ 225 000. Den maksimale daglige ytelsen er $ 150. Og det maksimale ytelsesbassenget er $ 225,000.

Maksimal dekningstid er 50 måneder, som ligger ganske nær de fire årene i det tradisjonelle langvarige omsorgsforsikringseksemplet.

Premien for denne policyen er $ 3.926 årlig (eller rundt $ 327,17 per måned - mindre enn den tradisjonelle langvarige omsorgsforsikringen.

Husk at dette er en universell helhetspolitikk som gjør det mulig å akselerere dødsfordelen til å betale for langsiktig omsorg. Husk også at The Legacy Optimizer-strategien gir en dødsavgift, mens den tradisjonelle langvarige omsorgsforsikringen ikke gjør det.

Endelig er dette strukturert i en månedlig eller årlig premium versjon for å strekke kostnadene over tid.

2. Inntektsplanen med langvarig pleiebonus

Vent, du tenker nok på at jeg hater livrenter. Egentlig hater jeg ikke livrenter. Jeg hatervariable livrenter, men noen typer livrenter kan faktisk være riktig for deg.

Annuiteter er ikke onde. Vel, ikke alle av dem.

Noen rådgivere som selger livrenter er, vel, "onde."

Igjen er det situasjoner hvor livrenter gir mening. Det må være en detaljert økonomisk plan for å sikre at en livrente gir mening.

Husk: Annuiteter må ha en hensikt. Hvis rådgiveren prøver å selge deg en livrente uten å forklare hvorfor det er fornuftig, løp den andre veien.

Den type livrente vi snakker om for vårt eksempel her er en fast indeksert livrente med en enkelt premie.

John og Sheila Jones, hvis de skulle ta dette alternativet, ville sette inn en engangsbeløp i en alder av 55 år og da ville motta en månedlig inntektsfordel på 10 år ved 65 år av $ 2300 per måned.

Nå, hvis de skulle gå inn på langvarig omsorg, er det en langsiktig omsorg dobler fordel som ville betale dem $ 4.600 per måned mens de er i langvarig omsorg. Bonus!

Maksimal dekningstid er 60 måneder for dette alternativet. Det er mer dekning enn de andre til nå.

Premien? $ 350 000 enkeltpremie (det er engangsbeløpet vi snakket om).

Her er noen av de viktigste punktene du bør vite om dette alternativet:

 • Den er bare tilgjengelig for en betalingsmottaker uavhengig av hvilken tidsramme som brukes- Dette betyr for eksempel at hvis John går inn i langvarig omsorg i to år, kommer den ut av langvarig omsorg, og går deretter inn igjen - doblerfordelen vil ikke lenger være tilgjengelig. I tillegg kan dette bare brukes til en person.
 • Det er en to års ventetid etter at inntektene har begynt å bruke doblet- For John og Sheila betyr dette at doblet ikke kan brukes til 67 år.

3. Hybridstrategien

Dette kalles også en aktivitetsbasert politikk.

Wade Pfau (en bidragsyter for Forbes nevnt tidligere) forklarte at hybrid langtidsplejeforsikringer er et resultat av forsøk på å bekjempe bekymringer knyttet til tradisjonell langtidspleieforsikring. Så, hvis du er lei av tradisjonell langtidspleieforsikring, og er på utkikk etter et alternativ, kan dette være noe å vurdere spesielt.

Denne har en dødsfordel på $ 150.000, en maksimal daglig ytelse på $ 150, og et maksimalt ytelsespenger på $ 150.000.

Maksimal dekningstid er 33 måneder - lavere enn noen av våre andre alternativer.

Hybridstrategien har en engangs premie på $ 72,330.

Husk at dette alternativet har en dødsfordel, og de kan også akselerere dødsfordelen.

Noen politikk har avkastning på premiealternativet slik at John og Sheila kan trekke seg ut av opsjonen og få deres premie tilbake (koster dem deres interesse hvis de gjør det).

Denne politikken gir også John og Sheila større muligheter enn tradisjonell langsiktig omsorgspolicy gjennom en dødsfordel.

Endelig er dette en enkelt premiepolitikk som tillater dem å bruke penger de har satt til side at de ikke forventer å bruke til pensjonering for å forsikre seg mot langsiktig omsorgskostnad.

Her er noen av funksjonene vi ser etter på disse hybridpolitikkene:

 • Retur av Premium-alternativet - Vi liker ikke å bli låst inn i en investering!
 • Spousal Benefit- Shelia i vårt eksempel vil også ha dekning.
 • Lifetime Rider Option - En ekstra kostnad som gir muligheten til å motta penger til langsiktig omsorg for livet (det ville aldri gå tom).

La oss se gjennom alternativene!

The Legacy Optimizer (forsikring med langsiktig omsorgsfører) kan være veldig dyrt og betalinger må fortsette.

Inntektsplanen med langvarig pleiebonus (fast indeksert livrente med langsiktig omsorgstjeneste) må ha et inntektsbehov etablert og det skal være kontraktsperioder og overgivelsesgebyrer.

Hybridstrategien (eiendomsbasert langtidspleie)har en enkelt premie og den gjenværende fordelen går til arvingene.

Personlig foretrekker jeg den aktivitetsbaserte langsiktige omsorgsplanen. Med spousal-funksjonen som kan dekke både ektemannen og kona, den 100% avkastningen av premium-funksjonen og livstids-rytternativet (selv om det koster ekstra), kan denne "hybrid" -tilnærmingen være veldig attraktiv.

Hvilket alternativ bør du velge?

La oss glemme John og Sheila for et øyeblikk. Hvilket alternativ børduvelge?

Anne Tergesen, en bidragsyter for The Wall Street Journal, forklarte at når du bestemmer deg for en tradisjonell politikk og en hybridpolitikk, er det ulike faktorer som vil hjelpe deg med å finne ut hva som passer deg. Din toleranse for investeringsrisiko er viktig (faktisk betyr det mye). Dine nettoværdighetsforhold (avtalt, hvis du er velstående, trenger du kanskje ikke en plan i utgangspunktet). Og du vil finne ut om du vil ha flere former for politikk i stedet for bare en.

Det verste alternativet er å ikke gjøre noe eller å avbryte en policy når du ikke har en reserveplan.

Her er en historie om et nært samtal.

En av mine klienter fortalte meg om sin far, en enkemann, som hadde kjøpt en beskjeden langtidspleieforsikringspakke med to års ytelser på $ 75 per dag. På den tiden var faren i perfekt helse. Han var ikke en røyker, var ikke overvektig, og var fysisk aktiv. Medisinsk historie?Flott!

Jeg må si, dette er utrolig at faren kjøpte denne politikken. Mange gjør det ikke.

Men i en alder av 81 ønsket faren å avbryte politikken fordi han trodde premiene var for høye. Heldigvis pekte hans barn på at deres familiemedlemmer bor lenge, og at selv om han var i god helse, kan han ikke alltid være og ville trenge fordelene.

Faren, heldigvis, ble enige om å henge på politikken. Tre år senere krevde demens at faren skulle gå inn i et assistert leveprogram i seks måneder etterfulgt av en sykepleie.

Igjen, heldigvis tok politikken de fleste, men ikke all sin omsorg. Barnene sa at deres eneste beklagelse ikke oppmuntret faren til å få en politikk som vil vare lenger enn to år og ha en større fordel per dag.

Så du ser verdien i å ha en slags plan. Hvilket alternativ bør du velge? Vel, det avhenger av din spesielle situasjon.

Min anbefaling er å sette seg ned med en finansiell planlegger som kan se på din situasjon på en omfattende måte. Husk: En del av ditt økonomiske liv er ikke isolert fra en annen del av ditt økonomiske liv. Ditt økonomiske liv er en hel enhet. Endre en ting, og du kan endre en annen.

Mange ganger, hvilken langtidspleie du velger å passe inn i ditt økonomiske bilde, avhenger av din eksisterende situasjon. Men det stopper ikke der. Det du planlegger å gjøre i fremtiden, betyr også mye.

Jeg husker klienter som ikke fortalte meg om dette eller at de skulle kjøpe i pensjon, og det endret sitt økonomiske liv for alltid. Hadde jeg kjent, ville jeg ha anbefalt et annet alternativ. Derfor er det så viktig å forutse fremtidige utgifter, og sørg for at din økonomiske profesjonelle vet dine intensjoner.

Endelig må du sørge for at du forstår innsiktene i din langsiktige omsorgsstrategi før du kjøper en policy. Det er økonomiske "rådgivere" der ute som vil dra nytte av deg hvis du lar dem. Den enkleste måten å unngå denne fallgruva er å bare be dem om å forklare nøyaktig hvorfor de anbefaler en bestemt politikk for deg. Deretter løp råd av en annen finansiell profesjonell. Få flere meninger. Se hva som gir mest mening. Tenk gjennom det!

Hvis din økonomiske rådgiver ikke tar deg tid til å forklare politikken som de anbefaler i detalj og for å vise deg alternativene, kan du sitte foran en selger - ikke en finansiell planlegger.

Mens det er noen alternativer til tradisjonell langtidspleieforsikring, er det mange retningslinjer tilgjengelig for hvert alternativ. Det er mye grunn til å dekke. Du kommer til å trenge en pasient økonomisk planlegger som vil vise deg dine alternativer.

Ta deg tid, tenk over det og ta en beslutning. Det er en viktig en.

Skrive Inn Din Kommentar