Liv

Kan ikke finne flaskevann som Irma tilnærminger? 3 billige måter å lager opp ASAP

Kan ikke finne flaskevann som Irma tilnærminger? 3 billige måter å lager opp ASAP

De snakkende hodene på fjernsynet sier at den store kommer. For nå er det orkanen Irma, men det ser ut som tropisk storm Jose er varm på sporet hennes.

Du vet at du skal legge opp på nonperishable matvarer, batterier og selvfølgelig vann. Men selv om du har resten av det budsjettvennlige beredskapssettet, kan det være vanskelig å kjøpe vann i en prestormpanikk.

(Tips: Dessverre er øl ikke en erstatning for vann - ikke engang lett øl - så skrap den planen. Bummer, jeg vet det.)

Du har allerede kjørt til matbutikken, og vanngangen har blitt helt decimert. Du så til og med en gammel dame ta en stokk til en fyr for å få det siste tilfellet av Dasani. Det er brutalt der ute.

Så hvis vann er det viktigste elementet på lagerlisten din (og det er), hva nå? Du skal ha minst en gallon per person per dag i tre til syv dager, pluss ekstra vann til kjæledyrene dine. Fret ikke. Her er noen få enkle hacker som kan hjelpe deg med å lagre vann for den foreslåtte varigheten.

Bruk dine egne ressurser

Du har sikkert sett dette på hver enkelt orkanens beredskapsplan der ute. Det kan ikke være ideelt, men å fylle opp badekaret kan gi alt vannet du virkelig trenger. Rengjør imidlertid den dårlige gutten med en blekemiddelrenser og skyll grundig før du fyller.

Vurder dette som en siste utvei for drikkevann. Det fungerer også som en god vannkilde for kjæledyrene dine. Husk at hvis du ikke har rennende vann, kan du hente dette vannet inn i toalettet for å skylle det.

Tenk utover vannet

Plukke opp billig brus kan hjelpe i en klemme.

Nei, du vil ikke bruke brus som erstatning for vann - ikke engang hvis du har rom. Men i mange butikker er butikkbrennevin billig nok til å kjøpe og dumpe ut - da kan du fylle opp flasker med rent drikkevann.

Ved et øyeblikk solgte min lokale Winn Dixie sin merkevare Chek Cola for bare 75 cent per 2 liter flaske. En gallon er 3,79 liter, så gi deg to av disse flasker for hver gallon du vil spare.

Foretrekker mindre flasker? Seks pakker med 16 ounce flaske Pepsi-produkter var på salg fem for $ 10. Det er 30 flasker for $ 10. Det er ikke et røverkjøp for vann, men det kan få deg i en klemme.

Tjuefem pakker med Dasani-vann gikk for rundt $ 6 hver, ifølge den ukentlige kupongannonsen, så prisene er ikke for langt unna merket.

Din orkan Irma Bucket List, bokstavelig talt.

De fleste store boligforbedringsbutikker selger grunnleggende 5-gallons skuffer med lokk (den delen er viktig for å holde vannet ditt trygt) for svært lite deig.

På Home Depot kan du kjøpe Homer Bucket for bare $ 2,97 og lokket for $ 1,68. Lowes har en lignende bøtte og lokk for henholdsvis $ 2,98 og $ 1,38.

Rengjør skuffene med oppvaskmiddel og vann, fyll dem og tett dekslene tett. Du bør ha rikelig med vann tilgjengelig uten å bruke mye penger eller kjempe om matbutikkens folkemengder.

Det handler om overlevelse

Mens du måtte ønske at du bare kunne tømme krystallklart kildevann fra den gigantiske forsyningen av 16-ounce flasker du kjøpte, kan det ikke være et alternativ.

Du trenger vann for å overleve. Så lenge du kan finne containere og følge noen grunnleggende sikkerhetsforanstaltninger, kan du få nok til hånden for å vær storm.

Nå hunker ned - eller evakuere hvis du blir bedt om å gjøre det! - og ta vare på deg selv og din familie.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar