Liv

Elsker Pure Barre og SoulCycle? Her er hvordan jeg nyter disse klassene for mindre

Elsker Pure Barre og SoulCycle? Her er hvordan jeg nyter disse klassene for mindre

For treningsfanatikere, er det mye å elske om boutique-treningsstudioer, fra de alvorlige kroppsformerende bevegelsene til den edgy musikk og personlig oppmerksomhet fra instruktører.

I tillegg er disse stedene perfekte steder å møte likesinnede folk, nettverk og bringe venner i en innstilling, sannsynligvis renere, hyggeligere og mer avslappet enn ditt lokale treningsstudio eller YMCA.

Så det er ikke rart at boutiquekjeder som SoulCycle, CrossFit og Pure Barre vokser til en imponerende pris.

Hva er ikke morsomt, men er prisen.

Ved $ 20 til $ 35 per økt koster en time i et boutique-studio nesten like mye som - og noen ganger mer enn - et månedlig treningsmedlemskap.

Men hvis du prøver å komme deg ut av en treningsrute, eller syk av det samme gamle trinnet eller spinnklassen, kan det være en fin måte å riste på ting å ta off-studio studieklasser.

Den gode nyheten er at det er mer enn noen få måter å betale mindre for elitstudietimer. Jeg vet fordi jeg har gjort det - og lagret omtrent $ 500 eller så siden juni i fjor.

Her er seks måter å spare penger på, hvorav mange jeg har prøvd meg selv, og få det største banget for din barre (eller pedal / yoga pose).

1. Vent til sommeren

Hvis du krysser til de vanlige prisene på ditt favorittstudio, vent til etter Memorial Day.

Folk flokker utendørs i de varmere månedene, så treningsindustrien er kjent for å bruke incentiver for å holde kundene kommet inn.

I fjor lagret jeg mer enn $ 150 på en 10-pack Pure Barre-klasser ved å benytte seg av det lokale studioets "Summer Slimdown" -avtale.

2. Bli med i "Fit Mommy" -gruppen

Mingling med andre passende foreldre i din by eller nabolag kan gi deg innsiden av scoop på kule nypassede bedrifter som åpner butikken.

Forrige måned, Jeg gjorde en gratis prøveoppgave på et $ 35-per-klasse Pilates-inspirert studio fordi en av mine superpassede venner skjedde å kjenne moren som eide virksomheten.

Mens denne muligheten involverte å være på rett sted til rett tid, omringe deg selv med andre pasientarbeide, vil tidsspenne individer øke sjansene for å ha et lignende møte.

3. Start Mystery Shopping

Du kan gjennomgå trenings klasser (og få betalt oppover på $ 25 per anmeldelse) hvis du registrerer deg for å være en mystery shopper med en av et voksende antall byråer.

Etter at jeg nylig var kommet på e-postlisten for en mystery shopping-tjeneste i New York City-området, ble jeg tilbudt $ 25 pluss kreditt for en $ 28-klasse for å gjennomgå et FlyWheel Sports-studio.

4. Søk i innboksen din for e-post kampanjer

Jeg leter alltid etter gode tilbud, så innboksen min er oversvømmet med kampanjer fra Groupon, Living Social og lignende.

Jeg har brukt flere av disse tjenestene til å score fitness-tilbud, for eksempel en fem-pakke barre klasser for $ 75, halvparten av den vanlige prisen.

Noen ganger blir de gode oversett, som jeg nylig oppdaget da jeg søkte "trenings klasser" i min Gmail-konto Kampanjer-fanen. Jeg scorede en sånn $ 50 deal for klasser på et lokalt bootcamp studio - den vanlige prisen er $ 199!

5. Bartertjenester for studioopplæringer

Jeg er forfatter, men ikke alle er - og absolutt ikke alle treningsguruene.

Av denne grunn har jeg byttet ut redaktionstjenestene mine (for eksempel å skrive bios eller redigere blogger) i bytte for gratis Skype-økter med sertifiserte personlige trenere, hvorav en lærer på et boutique-studio.

Du kan bytte stort sett alt.

For eksempel designer en av mine grafiske designer venner logoer eller fotobøker til venner i bytte mot gratis massasje fra en annen venn. Bare tenk på hva du er god på (sosiale medier? Bilreparasjoner?) Og hvordan det kan være av verdi for en treningsinstruktør.

6. Prøv et Bulk-Class Pass

Hvis du bor i en stor storby i storbyen, og elsker å prøve tonnevis av ulike treningsstudier, bør du vurdere ClassPass. Det tilbyr ubegrensede tilbud på flere studioer, selv om prisen avhenger av byen din. Et pass i Tampa starter på $ 40, men i New York er det minst kostbare alternativet 75 dollar.

Mens deltakende studioer varierer etter by, kan du prøve noen flotte. I NYC, for eksempel, deltakende partnere inkluderer Bar Metode, Barrys Bootcamp og Pure Barre.

Husk at enkelte individuelle studioer har grenser, slik som ikke mer enn tre klasser per måned.

Lignende tjenester popper opp, som FitReserve, som tilbyr New York City og Boston trening elskere 10 klasser i måneden på Barrys Bootcamp og Peloton for for $ 149.

Hvordan vil du spare på din neste treningsøkt?

Mens du kommer i form for mindre, krever litt oppfinnsomhet, kan du prøve å ha en eller flere av disse ideene, slik at du kan holde treningsvanen din fra å bryte banken.

Nå er alt du trenger, å lagre på joggesko og yoga bukser (uten å gå over bord)!

Din sving: Vet du hvordan du skal score billige trenings klasser?

Marisa Torrieri Bloom er en mor, forfatter og gitarlærer som bor i Connecticut. Når hun ikke kommer i form og / eller jager sine smårollinger, sender hun fra bloggen Rockmommy.

Skrive Inn Din Kommentar