Liv

Vil du prøve DIY hjemreparasjoner? Her er hvor å lære hjemme forbedring ferdigheter gratis

Vil du prøve DIY hjemreparasjoner? Her er hvor å lære hjemme forbedring ferdigheter gratis

Handyman så på gipset dinglende fra toppen av vår nedenunder vindu. Så ledet han oppe for å sjekke seglet på vinduet direkte overhead.

"Det trenger litt caulk," annonserte han da han kom tilbake. "Hvis jeg kommer ut igjen og fikser det, koster det 250 dollar. Eller du kan hente caulk for to eller tre dollar og gjør det selv.”

Min mann og jeg utvekslet et nervøst blikk. Siste gang jeg hadde holdt en caulk pistol var 10 år siden. Han har aldri hatt.

Men vi hadde nettopp blitt fortalt hvordan å banke 99% av vår potensielle reparasjonsregning. Det virket som om det var den perfekte tiden å lære!

Homeowner Woes

Da vi flyttet inn i vårt første hus, virket det som om alt begynte å bryte. Toalettet løp, bad viften døde og regn lekker i samme ovenpå vinduet løsnet gips i vår spisesal.

Ikke rart huseiere bruker vanligvis mellom 1% og 4% av verdien av deres hjem på årlig vedlikehold og reparasjoner.

Heldigvis kan du lagre hundrevis eller til og med tusen årlig ved å gjøre noen av reparasjonene på egen hånd. Dette er hvordan.

Lær å gjøre DIY Hjemreparasjoner Online

Telefonen din kan ende med å være ditt viktigste verktøy.

Home DIY apps kan hjelpe på omtrent hvert trinn i et hjem forbedringsprosjekt. Enda bedre, flere gode er gratis.

Houzz er en sosial media plattform som forbinder hjemmepersonell og entusiastiske DIY remodelers. Du finner all design inspirasjon du kan drømme om, pluss mange opplæringsprogrammer.

Wikihow og YouTube er andre gode kilder. Første gang vi scoped ut våre toaletttankers indre arbeid, hjalp YouTube-videoer oss til å erstatte den defekte ventilen.

Når du er klar til å måle to ganger (eller mer) og kutte en gang, har Handyman Calculator mer enn 100 forskjellige kalkulatorer og konverteringstabeller. Ikke bare måler du riktig, hjelper du med å unngå feil, får du en bedre ide om hvor mye materiale du skal kjøpe i utgangspunktet, og redusere avfallet.

Ta en gratis klasse eller verksted

Du kan finne gratis personlig veiledning på maskinvareforretninger som Home Depot eller Lowe. Mange steder tilbyr ukentlige workshops.

Du kan lære å installere fliser, lapp og maling gips, og takle andre hjem prosjekter. Noen butikker vil til og med lære deg å lage morsomme sesongprosjekter for å dekorere huset ditt.

Fellesskapssentre eller et nærliggende samfunnsskole kan også tilby hjemmebesøksklasser for en nominell avgift.

Frivillig å bygge erfaring

Vil du gjøre det bra og få praktisk erfaring med et ekte hus? Registrer deg for en lokal Habitat for Humanity build.

Avhengig av scenen av prosjektet, kan du lære å sage timber, sette opp gips, caulk eller maling. Det er noen på plass for å svare på spørsmål og sørge for at du jobber trygt. Jo mer du gir tilbake til samfunnet, jo mer dyktige får du på ulike typer prosjekter.

Hvis du kan, frivillig flere ganger på samme sted. Du vil se fremdriften til et prosjekt tydeligere.

Det er også en bedre sjanse for at du vil være der på en dag da arrangørene har færre frivillige planlagt, noe som gir deg mer hands-on tid.

Lene på en nabo for arbeid

Kanskje du elsker buzz of power tools, men hater finicky flis arbeid. I mellomtiden er en komplisert backsplash som et morsomt puslespill til din nabo, men motorsagene er litt for Leatherface for din komfort.

Hvorfor ikke jobbe med arbeid for å få prosjektene dine gjort?

Samarbeide med flere naboer, og alle har en bedre sjanse til å få litt ledig hjelp når du trenger det.

Slik får du et nabolag DIY hjemme reparasjon co-op kjører jevnt:

  1. Inviter naboer til å registrere seg for ferdigheter de er komfortable med å bidra. Sikt for et bredt spekter av mulige jobber.
  1. Tilordne en virkelig verdi til jobber slik at ingen føler seg utnyttet senere. Tiden kan være et godt mål, med en times arbeid som oversetter til et "punkt".
  1. Gi alle i co-op et visst antall poeng per måned for å tjene eller tilbringe ved å gi eller motta tjenester. Send en månedlig e-post med medlemsbalansen slik at folk kan holde hverandre ansvarlig for å gjøre sin rettferdige andel.
  1. Ulykker kan skje, så vær forberedt. Vil samarbeidspartnere betale for feil de gjør jobber? Eller vil huseiere påta seg risikoen for å jobbe med en amatør? Lag en plan som en gruppe før du kommer i gang, og få alle medlemmer til å logge seg på avtalen.

Vet når du skal gå Pro

Du kan lære å håndtere mange reparasjoner selv. Hvis du er i over hodet ditt, skjønt, ansett en profesjonell.

Hvis bungling en jobb vil resultere i mer omfattende (og dyr) skade, og spesielt hvis arbeidet er farlig dersom det gjøres feil, er det bedre å ringe en pro fra begynnelsen. Sikkerhet kommer før besparelser.

Din sving: Hvordan sparer du hjemme reparasjoner?

Jessica Sillers skriver om skatter, småbedrifter og karrierer for ulike bedrifter og nettsteder. Hennes neste hjemprosjekt er å male stuen.

Skrive Inn Din Kommentar