Investere

Radius Banks nye hybridkontrollkonto tilbyr fine perks

Radius Banks nye hybridkontrollkonto tilbyr fine perks

Finner du deg selv overføre penger frem og tilbake mellom din lavrente murstein-og-mørtel sjekkkonto og din høye rente online sparekonto? Det er forståelig. Tross alt, hvem ønsker ikke å tjene mest på pengene sine og har fortsatt tilgang til alt som online sjekker kontoer har å tilby?

Men her er saken: Overføring av penger er en smerte. Jeg vil hellere bruke tid med familien enn å bekymre deg for kontosaldoen eller interessen jeg tjener. Jeg er sikker på at du er i samme båt.

Hva om du ikke behøvde å overføre penger og fortsatt kunne få en fantastisk rente? Det er nå en realitet folk, og det kalles Radius Hybrid - en ny alt-i-ett-kontoen fra Radius Bank.

La oss ta en nærmere titt.

Maksimere inntekter uten overføringer

Du vil bli presset hardt for å finne et par sparekontoer som tilbyr en så stor mengde interesse: opptil 1,00% APY. Og husk, dette er en sjekkkonto - De fleste kontrollkontoer kommer ikke hvor som helst nær dette beløpet.

Hovedfordelen for dette er at du ikke lenger trenger å overføre penger mellom kontoer for å maksimere inntektene dine. Du må ha minst $ 2500 i kontoen for å få mest mulig interesse, men hvis du budsjetterer og sparer som du burde, vil du nok ha nok til å gjøre dette arbeidet.

Beskytt pengene dine

Radius Hybrid-kontoer er FDIC-forsikrede, som betyr at pengene dine er forsikret opp til minst $ 250.000. Hvorfor ville du trenge en sparekonto hvis pengene dine er beskyttet i en høyrentekontokonto?

Jeg kan ikke tenke på en bedre måte å beskytte pengene dine enn å ha penger på en FDIC-forsikret konto som Radius Hybrid.

Alt-i-ett-funksjoner

Radius Hybrid kommer med mange av funksjonene du kan forvente fra en kontokonto og mer.

Du får et debetkort, nettbank og mobilbank. Disse er essensielle.

Når det gjelder å flytte penger, er du dekket. Det er gratis interne og eksterne overføringer (bare hvis du trenger dem). Du kan sette inn lønnsslippet ditt rett inn i kontoen, og også fullføre mobilkontrollinnskudd via mobilbank. Du kan til og med gjøre avgiftsfrie innskudd og balanseforespørsler ved minibanker som viser NYCE® Delt innskuddsprogramlogo. Endelig kan du få ubegrenset innskudd via porto-betalt bank med postkonvolutter.

Trenger du å trekke tilbake? Ja, det kan du også gjøre. Du får ubegrenset, avgiftsfritt uttak på alle Radius Bank-minibanker og banktjenester. Du får også ubegrenset tilleggsavgift på minibanker som viser SUM (SM) Programlogoen. Reise? Alle utenlandske minibanker vil bli rabatt hver måned!

Det er mange måter å kjøpe på Radius Hybrid-kontoen din. For det første kan du betale regninger og folk som bruker regningen, betaler via din bankkonto. Du kan også betale med telefonen din og deres gratis Radius Pay-app som er koblet til Radius debetkort. Endelig (og sannsynligvis viktigst), kan du lage signatur og PIN-baserte kjøp i butikker og online med Radius debetkort.

Du kan også stoppe betalinger, foreta overføringer, og ha overtrekksbeskyttelse. Du får alle de praktiske klokkene og fløyter.

Forresten, det er ingen månedlige avgifter. Mange kontoer av denne kaliberen har dem, så dette er en fin fordel. Og din første bestilling av sjekker? Gratis.

Radius Bank har virkelig skapt en godt avrundet kontrollkonto med omtrent alt som noen vil ønske fra banken sin. To tommelen opp fra meg.

Slik åpner du en konto

Å åpne en konto er super enkel.

Les først om hva Radius Hybrid har å tilby. Du kan bruke Radius Hybrid Kalkulatoren til å bestemme hvor mye interesse du vil tjene i løpet av 12 måneder.

Når du er klar, registrer deg. Prosessen går slik. . . .

Du kan søke fra din telefon eller nettbrett ved å bare ta et bilde av driverens lisens, og de vil fylle ut kontaktinformasjonen din for deg. Ganske enkelt.

Det er bare en $ 10 minimumsbalanse for å åpne en konto. Med så lavt minimum og ingen løpende månedlige vedlikeholdskostnader, kan alle ha råd til å starte en konto.

Siste tanker

Radius Banks tagline er "bygget rundt deg." Jeg tror de har bevist seg verdig til en slik tagline, fordi det er sant.

Husk for noen år siden da bankene ønsket å belaste deg bare for å bruke ditt debetkort? Latterlig. Det er på tide at bankene begynner å behandle kunder med respekt og opprette kontoer uten frustrerende avgifter.

Når du registrerer deg for en bankkonto, legger du pengene dine til et basseng av kapital som de kan bruke til å foreta lån eller delta i andre investeringer. Til gjengjeld bør du ha enkel tilgang til kontanter, alt-i-ett-funksjoner, stor rente og brukervennlige bankverktøy.

Radius Banks nye Radius Hybrid-konto leverer det og mer.

Skrive Inn Din Kommentar