Penger

Kaller alle Home Bakers: Hvordan tjene penger å selge dine behandler i løpet av ferien

Kaller alle Home Bakers: Hvordan tjene penger å selge dine behandler i løpet av ferien

Gjør folk kjærlighet til cupcakes? Er din pecantau kjent for miles rundt?

Hvis det er det, kan det være på tide å starte en bakervarer på siden. I dagens dag og alder ønsker ingen å kjøpe sin ferie dessert fra matbutikken - men ingen har tid til å gjøre det heller.

For hjemmebagerne er dette en gylden mulighet til å tjene ekstra feriepenger. For å hjelpe deg med å komme i gang med denne sidevaslingen, spurte jeg tre bakerpreneurs for innsiden.

Hvor kan du selge hjemmebakte varer

Først av, sørg for at det er lovlig i din stat å selge hjemmelagede varer. Reglene rundt denne næringen kalles hyttematlover, og de varierer etter stat. Følg alle nødvendige forskrifter; Du må kanskje søke om tillatelse eller lisens.

Selv om du på mange steder kan selge varene dine på feriemesser eller bønder markeder, hjemmebagerne vi snakket med utelukkende gjorde egendefinerte bestillinger for enkeltpersoner. De har vært opptatt nok med disse som de ikke har hatt å selge utenfor sine hjem.

Dee Dee Steele-Sigee av Dee Dee's Sweet Escape sa at egendefinerte bestillinger er rikelig rundt ferien, fordi "folk er opptatt med å fikse vanlige måltider." De har ikke tid til å bake paier, brød eller kaker, noe som betyr at de bestiller disse elementene fra henne. Ostekake og kaker er også populære ferieartikler, ifølge bakerne.

Hvordan komme i gang Selge hjemmebakte varer

Det er en ting alle hjemmebagerne jeg snakket med understreket: Munn-til-munnskraften. Så vær sikker på å bake deilige produkter, gi utmerket kundeservice og fortell alle du vet at du nå selger bakevarer.

Her er noen flere tips for å få den nye siden hustle av bakken:

Del bilder på Facebook

Da Danette Short begynte å legge inn Facebook-bilder av hva hun bakte, begynte hennes virksomhet å begynne å ta av. Hun har nå en blomstrende sidevirksomhet kalt Short-Cakes, som hun løper i tillegg til å heve og studere sine barn.

Opprett en signaturelement

Tamara båtmann av sitrontreet Cottage Bakery ble startet med å selge en gresskarrulle på et kirkebaksalg. Hun sa at kunden (hennes barns barnelege) spurte meg om jeg kunne remake det for henne til Thanksgiving. Andre på legekontoret ønsket også, så jeg gjorde og har gjort det samme elementet nå i flere år. "

Boatman forklarte at et signaturelement (spesielt hvis det er ferie-tema) "vil etablere deg i tankene til kundene dine ... så de vet på forhånd hvem du skal kontakte når de vil ha det spesielle noe."

Hånd ut visittkort

Selv om dørene dine ikke er offisielt åpne ennå, få noen visittkort trykt opp.

Steele-Sigee sa, hendene ned, dette er den "beste måten å få navnet ditt der ute." Hun jobber utrettelig med å markedsføre seg selv og sier: "Jeg gir ut kort til alle - i supermarkedet, i kjøpesenteret - til noen det vil høre. "

Nettverk med andre bakere

Vet du om noen andre bakere i ditt område? Se på dem som venner, ikke fiender. Steele-Sigee møtte andre bakere gjennom Facebook og en lokal bakergruppe; nå, hvis en av dem er for opptatt av å ta en bestilling, gir de henvisninger til hverandre.

Pass ut prøver

En ting er klart: Alle elsker gratis kake. Så hvorfor ikke vise bakekompetanse ved å dele gratis prøver med potensielle kunder?

Boatman foreslo å slippe av prøver på steder du har kontakter, for eksempel tannlegen din og legekontor, bibliotek, skole, kirke, bokklubb, strikkegruppe etc. (Og ikke glem å forlate et kort!)

Bare vær sikker på at du bare besøker steder der du har en forbindelse, som Kort advarte om å slippe av prøver på tilfeldige kontorer "nesten aldri resulterer i ordrer."

Hvor mye å betale for hjemmebakte varer

Når du begynner å selge bakt varer, finne ut hvor mye å lade er å bli en av dine største hindringer.

Det første trinnet er å vurdere målmarkedet. Hvor mye koster andre bakere? Og for hvilke typer produkter? Deretter ser du på ditt eget ferdighetssett. Hvor mye erfaring har du? Hvor raskt vil du kunne fullføre arbeidet?

Boatman bestemmer sine priser ved å legge til alle utgifter (inkludert emballasje), og deretter multiplisere tallet med tre: en tredjedel dekker ingrediensene hennes, en tredjedel dekker vann og elektrisitet, og en tredjedel er hennes fortjeneste.

Viktigst, ikke bli motløs hvis folk stryker til dine priser. Steele-Sigee sa at du må "minne [dine kunder] det er et egendefinert element, så det skal få en egendefinert pris ... Ikke selg din kunst billig."

Boatman ble enig og sa: "Jeg oppfordrer sjelden til å flytte prisen ned. Det har vært min erfaring at jeg jobber med utmattelse og har mindre å vise for det på slutten når jeg pris lavere bare for å få flere bestillinger. "

Når det gjelder hvor mye du kan tjene, avhenger det av hvor mye arbeid du legger inn i både baking og markedsføring.Hvis du bare tar spesielle bestillinger, kan bakerne estimere at du kan tjene mellom $ 200 og $ 400 per måned; hvis du jobber 20 timer i uken, $ 800 til $ 1200; og hvis du begynner å bake mange bryllupskaker, mye, mye mer.

Skal du begynne å selge hjemmebakte varer?

Betyr tjene penger som selger ditt hjem bakt varer høres ut som en søt avtale? Det kan være, og du kan oppleve at bedriften din varer godt utover ferien - spesielt hvis du følger disse tre delene av viktig råd fra våre bakerpreneurs:

Fortsett å fremme

"Vær trygg og bake og gjør det beste du kan gjøre - og hold deg fortreffelig. Baking er i stadig endring, og evnen er stadig i endring. Fortsett å fremme, fordi hver eneste dag kommer noe nytt opp. Fortsett å prøve å finne den wow-faktoren, sa Steele-Sigee.

Kom i riktig tankegang

"Vær tålmodig og lær vitenskapen bak bakken din; du trenger virkelig å forstå mediumet ditt. Husk også det alt er fikserbar. Å jobbe med den tankegangen kommer til å spare deg for mye stress, sier Short.

Ikke miste syn på det som er viktig

"Husk: det er ferien. Ikke planlegg å tjene penger for å hjelpe deg med å gi deg en familie og en stor, fantastisk ting når det viktigste vil aldri være ting, men folkene rundt deg. Du vil angre bakingen hvis du forsømmer de du gjør alt for, og de vil huske det lengre enn de vil den siste og beste tingen ", foreslo Boatman.

Din sving: Hva er din signatur baket bra? Vil du noen gang vurdere å selge den i løpet av ferien?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar