Penger

Ikke la baby bryte banken: 31 måter å spare penger på babyutstyr, klær, bleier og mer

Ikke la baby bryte banken: 31 måter å spare penger på babyutstyr, klær, bleier og mer

Da jeg fant ut at jeg skulle bli mor, ble jeg raskt overveldet av mengden ting jeg skjønte at jeg ville trenge for en ny baby.

På vårt stramme budsjett var det ingen måte vi kunne ha råd til på vår voksende liste over behov og ønsker.

Heldigvis, med litt forskning og litt hjelp fra sjenerøse venner og familie som allerede hadde babyer, var jeg i stand til å spare mye penger og fortsatt få alle nødvendigheter til vårt nye bunke av glede.

Her er noen tips om hvordan du kan gjøre det samme!

Spar på klær og utstyr

Babyer går raskt gjennom klær, sikkerhet og andre varer i det første året, så ikke kast bort penger på nye ting. I stedet bruker disse tipsene for å lagre store.

1. Fullfør babyregistre

Uansett om du planlegger å ha en baby shower, opprett register ved Babies R Us, Amazon og Target.

Etter din dusj eller forfallsdato, gir hver butikk deg en kupong for å kjøpe noe igjen på listen din. Få opptil 15% rabatt fra Amazon, 10% rabatt fra Babies R Us og 15% rabatt fra Target!

Babyer R Us og Amazon krever at du bruker rabatten i en tur, men Target lar deg, dine venner og familie bruke rabattkoden.

Babyer R Us gir deg også 10% kontant tilbake for kjøp utenfor din registret, så det er verdt å sette alt du kan tenke på der. Som en ekstra bonus kan dette lengre registeret fungere som en løpende liste over ting du trenger!

Bonus: Opprett et register med Target og få en gavepose full med over $ 60 i kuponger og andre freebies! Det er helt verdt å legge til noen ting, selv om du ikke har tenkt å få mesteparten av babyutstyret ditt der.

2. Har en baby shower

Hvis du har en baby, er sjansen for at noen vil kaste deg en dusj (eller to!). La dem!

Hver gave er noe du ikke trenger å kjøpe, og hvis du har fylt registret med alt du trenger og vil, vil det være nok for venner og familie å få deg.

3. Return Gaver du ikke trenger

Selv med et register, vil du sannsynligvis få duplikater (og tre eksemplarer) av ting, sammen med ting du ikke virkelig trenger eller vil ha.

Returner det!

Hvis de gaver kom med gavekvitteringer, blir det enkelt å returnere dem. Hvis ikke, ta dem tilbake til butikk kreditt du kan bruke på ting du virkelig vil bruke - kan du si bleier?

(Tips: Hvis du ikke er sikker på hvor gaveen kommer fra, Google merkenavnet for å finne forhandlere som selger disse elementene.)

4. Bruk forsikringen din

I henhold til Affordable Care Act er kvinner nå i stand til å få en gratis brystpumpe gjennom forsikringsselskaper. Medela Pump In Style eller Ameda Purely Yours er vanligvis dekket.

Noen forsikringsselskaper lar deg få pumpen på forhånd, mens andre krever at du plukker den opp etter at babyen er født. Det kan hende du må betale ut av lommen og be om tilbakebetaling, eller forsikringsselskapet kan betale direkte for det - men kreve at det blir bestilt fra et medisinsk forsyningsfirma.

Prosessen varierer, så kontakt ditt forsikringsselskap, eller sjekk ut nettsidene for Medela og Ameda for mer informasjon om hvordan du får din gratis brystpumpe. Dette sparer deg for omtrent 150 dollar.

5. Koble med lokale moms

Registrer deg for lokale listservs, Facebook-grupper eller Freecycle. Du vil ofte finne foreldre som rydder ut sine hjem som er villige til å dele med fine klær og forsiktig brukt babyutstyr - til en lav pris.

Sjekk med andre moms i nabolaget ditt for å finne disse gruppene, eller Google eller søk Facebook for byen din, pluss "bytte". De fleste områder har minst en lokal byttegruppe.

6. Bruk nettverket ditt

Venner og familie med små barn kan ha utstyr, leker og klær lagret vekk på loftet eller kjelleren de ikke har vært i stand til å dele med ennå.

Spør rundt for å se hvem som har elementer du trenger. Tilbyr å returnere elementene når babyen din er ferdig med dem, eller til og med å betale litt for dem.

Du er sannsynlig å få dem fritt og tydelig fra hyggelige slektninger og venner som vet prisen på å heve små. Bare gjør en rask sjekk for å sikre at elementene ikke er tilbakekalt.

7. Dra fordel av freebies

Forventende moms er en markedsfører drøm - og freebies florerer hvis du vet hvor du skal se.

Sjekk ut denne listen med gratis gaver - inkludert vaskemiddel, bleier, kuponger og mer!

Hvis du er å ha multipler, det er enda mer freebies og rabatter tilgjengelig. Resultat gratis bleier, mat og mer bare ved å sende noen få kopier av babyens fødselsattest!

8. Handle Salg

Hvis du har favorittforhandlere, må du registrere deg for e-postkuponger og være oppmerksom på deres salgssykluser.

Carter's, babyGap, The Children's Place og andre forhandlere markerer regelmessig ned klær 40% eller mer før de sendes til klaring.

Og de venter sjelden til en sesongs ende før man starter store markdowns. Aldri betale full pris!

9. Scout lokale forsendelsesbutikker

De fleste babyutstyr brukes forsiktig fordi det ikke brukes lenge før babyen vokser ut av det.

Sjekk ut barnas forsendelsesbutikker for ting som høye stoler, barnevogner, turgåere og andre store billettartikler. Du finner dem for så lite som 50% av den opprinnelige prisen - bare gjør en rask sjekk på telefonen for å sikre at elementene ikke er tilbakekalt.

Når du er ferdig med varene dine, send eller send dem tilbake til butikken for butikkreditt. Bruk kreditt for å få klær, sko og andre ting som du trenger dem.

10. Hit Thrift Stores

Butikkbutikker er perfekte for å finne brukte klær til lave priser.

Du vil ikke alltid se den samme klærkvaliteten hos butikkbutikker som du gjør ved forsendelsesbutikker. Men jeg har funnet noen perler på Goodwill og andre butikkbutikker for en brøkdel av prisen.

Husk at de beste greiene kan bli funnet i butikker nær høyere inntektsområder. Vær koselig om hvilke butikker du hyppig.

Det spiller ingen rolle om din lokale butikkbutikk ikke er high-end. Husk at babyen din vil fargelegge og vokse klær hvert par måneder. Å betale pennies til jumpers og body suits gir økonomisk mening hvis de bare skal bli slitt noen ganger.

11. Bli en Yard Sale Rock Star

Du kan kanskje finne alt du trenger for ditt nye tillegg i ditt nabolag. Hvis du har tid og energi til å sette i legwork, kan du speire ut lokalt verksted.

Du vil sannsynligvis finne alt fra klær til leker til større billettvarer som barnevogner til enda lavere priser enn du finner på forsendelsesbutikker.

Spar på bilseter

Dette store billettelementet er et must-ha, og kan koste deg hundrevis av dollar, men det trenger ikke.

12. Kjøp brukt

Å kjøpe et brukt bilsete kan spare penger, men vær forsiktig med hva og hvordan du kjøper. Hvis du vil kjøpe brukt, kjøp fra noen du kjenner.

Bilseter som har vært i ulykker er usikre. Unngå å kjøpe fra fremmede som kanskje ikke er ærlige om bilseterets historie.

Sjekk også utløpsdatoen for alle brukte bilseter - sørg for at det er tid igjen for at barnet ditt skal bruke det.

13. Handel opp

Babyer R Us har årlige innkjøpshendelser som tilbyr 25% rabatt på et nytt bilsete når du handler i en brukt.

14. Bruk Registeret ditt

Hvis du kjøper et nytt bilsete, plasser du favorittmodellene dine på registeret ditt. Bilseter er vanlige gruppegaver til nye foreldre.

Selv om du ikke får en, vil du kunne bruke de ferdigstillingsrabatter jeg nevnte for å få den beste avtalen.

Lagre på tjenester

Hvis du planlegger å amme, er laktasjonskonsulentjenester en utmerket ressurs. Du kan kanskje lagre stor med riktig info.

15. Laktasjonskonsulenter

Forsikringsselskaper er også pålagt å gi "omfattende ammingstøtte og rådgivning fra trente leverandører".

Husk: Individuelle planer bestemmer hvilke ammingstjenester som dekkes. Kontakt leverandøren din for å finne ut hva som er dekket før babyen din er født.

Hvis hjemmebrukstjenester er dekket, finn en konsulent gjennom United States Lactation Consultant Association eller kontakt din lokale La Leche League for anbefalinger. Du kan spare $ 75 en time eller mer, avhengig av hvor du befinner deg.

Hvis din plan ikke dekker hjemme-tjenester, ta kontakt med laktasjonsavdelingen på sykehuset du skal levere til for å diskutere tilgjengelige tjenester under oppholdet og etter at du har gått hjem.

Mange sykehus tilbyr ammende støttegrupper og gratis besøk hos sykehusmagasinskonsulentene selv etter at du er tømt.

Lagre på bleier og kluter

Bleier og kluter kan være de dyreste tingene du kjøper gjennom ditt nyfødte første to år.

Lagre på klut bleier

Hvis du virkelig vil spare på bleier og kluter, er klut veien å gå!

16. Kjøp brukt

Hvis du ønsker å spare penger ved å bruke klut bleier, lagre fra starten - kjøp brukt.

Gjør din forskning og velg hvilken type bleie som vil fungere best for familien din. Prefolds, alt-i-ett, lomme bleier og one-size stiler har alle fordeler og ulemper du vil vurdere.

Generelt er prefolds billigere per stykke - men du må størrelse opp når babyen din vokser.

Pocket bleier, all-in-one og one-size merker er dyrere å begynne med, men du vil kunne bruke de samme bleiene som babyen blir større.

17. Sammenlign før du kjøper

De som ikke er kjent med de forskjellige stilene, vil kanskje sammenligne noen få typer. Prøv forskjellige bleievarer før du investerer i et komplett sett.

Se etter brukte bleier på de lokale Facebook-salgsgruppene dine eller på forsendelsesbutikker.

18. Vask dem godt

En annen ting som kan bidra til å gjøre klut diapering mer økonomisk er en god rengjøringsrutine.

Prep nye bleier eller blekemiddel brukes bleier før bruk.

Pass på at du bruker riktig vaskemiddel, vaske temperatur og mellom vaskeoppbevaring.

Disse strategiene forlener levetiden til bleiene dine og sikrer at de absorberer så mye som mulig.

Lagre på Engangs bleier og kluter

Hvis du ikke er oppe med klutens arbeid, kan du likevel spare store på engangsbleier og kluter - hvis du handler smart!

19. Få dem gratis

De billigste bleiene er gratis!

Før du bruker hundrevis av dollar på disposables, sjekk ut disse ni måtene for å få gratis bleier.

20. Bli med Lojalitetsprogrammer

De fleste store bleie-merkene har lojalitetsprogrammer som hjelper deg med å oppnå gavekort, gratis bleier, kluter og andre gratis gaver, bare for å skrive inn koder til et nettsted eller en app.

Du får sannsynligvis også tilgang til kuponger og andre spesialtilbud som kan spare deg for ekstra penger.

21. Abonner og lagre

Amazon Mom, Diapers.com og til og med Target tilbyr rabatter når du setter opp vanlige abonnementer for elementer som bleier, kluter, formel og mer.

22. Lag dine egne kluter

Avhengig av merket av kluter du bruker og hvor bra du handler om å bruke kuponger og andre besparelsesstrategier, kan du bruke opp til $ 300 i året på kluter.

Spar mer enn $ 200 per år lage dine egne kluter bruker papirhåndklær og noen andre enkle å finne ingredienser.

23. Bruk klutservietter

Lagre selv mer ved å kutte opp gamle T-skjorter eller håndklær for å lage gjenbrukbare kluter.

Spray noen hjemmelaget rengjøringsløsning på en tørke, skyll og kast i en våtpose før du vasker.

Lagre på Formula og andre babypleieartikler

Her er noen strategier for å spare penger på formel og baby nødvendigheter.

24. Breastfeed

Sykepleie din nyfødte vil ta tid og penger for nødvendige forsyninger som pleiebras og en pumpe. Men det sparer deg penger i forhold til innkjøpsformelen.

25. Spør din lege for prøver

Babypleieartikler, mat og formel er dyre. Ikke kast bort penger hvis du ikke er sikker på hvilke produkter som passer best til dine behov.

Spør din barnelege hvilke merker og produkter han eller hun anbefaler. Legene mottar ofte prøver de kan dele med deg. Det slår å kjøpe flere pakker i full størrelse før du finner ut hva som passer best for deg.

26. Registrer deg for kuponger

Similac Strong Moms gir gratis formelprøver og storverdige kuponger.

Det gir også partner tilbud som rabatter på fødsel kunngjøringer, fotobøker og andre baby-sentrert elementer, også.

27. Dra fordel av salg

Babymat og pleieartikler går ofte i salg på rabattbutikker.

Du kan vanligvis finne kuponger for store merker i din lokale avis eller via Coupons.com.

28. Bruk rabattapplikasjoner

Bruk apps som Target's Cartwheel (samt deres RedCard for ytterligere 5% rabattkjøp), Ibotta og Walmart's Savings Catcher for å spare eller få penger tilbake når du kjøper kjente elementer.

29. Lag din egen baby mat

Baby mat trenger ikke å komme i krukker. Strømpe opp på blid puree koster mer enn du tror, ​​spesielt hvis du prøver å holde deg til organiske alternativer.

Lag dine egne økologiske pureer kan spare deg mer enn $ 20 i måneden, og det tar ikke mye tid.

30. Hopp over babyens mat helt

Vurder baby-ledet avvenning. Det grøfter puréene og lar babyen utforske små biter av mat så snart de begynner å vise interesse, vanligvis rundt seks måneder.

31. Ta dine skattefradrag

Hvis brystpumpen eller ammingskonsulentene dine ikke er dekket av forsikringen din (noen planer kan falle under bestefarsklausuler), kan disse utgiftene være fradragsberettigede.

Nye foreldre er kvalifisert for andre studiepoeng og unntakogså.

Så du vil kanskje konsultere en regnskapsfører eller sjekke online før du sender inn skattene dine.

Ami Spencer Youngs er frilansskribent og yoga lærer, og hever karrieren sammen med to gutter under tre. Lær mer om livet hennes og hennes skriving på writingherlife.com eller på Twitter på @writingherlife.

Skrive Inn Din Kommentar