Liv

Lyser ut! Denne $ 15-enheten kan faktisk spare 30% på energibrevet

Lyser ut! Denne $ 15-enheten kan faktisk spare 30% på energibrevet

Mye av landet ligger i klokka i det frostige vinterværet akkurat nå. Så når temperaturen går ned, går termostater opp.

Selv her nede i formodentlig rar Florida, har jeg vridet min varme for å unngå å bli en menneskelig popsicle. Jeg skjønner at huset mitt blir mindre energieffektivt i hver grad jeg støter på termostaten min - men jeg blir skarp når jeg er kald, og ingen har tid til det.

Jeg bestemte nylig for å se etter måter å overvinne min skyld og motvirke den energien jeg bruker til å varme hjemmet mitt ved å finne andre måter å være skattemessig og miljømessig ansvarlig for. US Department of Energy ga meg en god ide.

DOE hevder at jeg kan spare så mye som 30% på bortkastet elektrisitet ved å installere belysningssensorer i rommene min familie bruker mest.

Så jeg kan spare 30% og fortsatt holde fingrene mine fra å bli blå mens jeg lounger i stuen min? Ja takk!

Hva Heck er en occupancy Sensor?

Jeg var ikke særlig kjent med occupancy sensorer eller hvor effektive de er, så jeg gjorde litt graving.

Det viser seg at disse billige enhetene faktisk er ganske ryddige.

De fleste boligbelysningssensorer er utformet for å erstatte eksisterende lysbrytere. De trenger ikke et dyrt elektrikerbesøk fordi de er super enkle å installere.

De er vanligvis bevegelsesaktiverte, stadig på rødt varsel for bevegelse av det menneskelige variasjon. Hvis rommet er tomt i mer enn noen minutter, slår lysene seg automatisk av.

Siden sensorene befinner seg på samme sted som tradisjonelle lysbrytere, vil de ikke plukke opp bevegelse fra dyr med mindre du har en alpakka eller et annet veldig høyt kjæledyr (og hvis du gjør det, vennligst inviter meg over).

Ja, men gjør opptakssensorer virkelig spare penger?

Jeg gjorde litt forskning på hvor effektive disse små gadgets er, og om de lever opp til sprøytenarkomanen.

Det viser seg de gjør.

Hvis du leser energirapporter, er det din papirstopp, her er noen å sjekke ut. Hvis ikke, gjorde jeg forskningen så du ikke trenger å.

  • Dette miljøvernbyrået studiet fant bedrifter som bruker sensorer gjennomsnittlig 60% energibesparelser. Bevilget, denne rapporten fokuserer på kontorbygg, men det støtter DOE er 30% boligsparing krav.
  • Hvis du liker bilder, her er en felles studieoppsummering mellom to amerikanske og kanadiske energibyråer med en kul graf som viser hvor mye du kan spare, avhengig av hvilken type lyspære som er festet til sensoren.
  • Ta en titt på den fulle felleskontrollrapporten for en grundig titt på estimatene for belysningsavfall, gjennomsnittlig energibesparelser per romtype og andre nydelig nerdy-data.

Hvor kan jeg kjøpe energieffektive belysningssensorer?

Du kan finne belysningssensorer på omtrent hvilken som helst stor eskeforbedringsbutikk og hos noen kjedevarebutikker.

Hvis du ikke vil pakke opp og forlate huset ditt, slå opp Amazon for et bredt utvalg av sensorer, som starter på rundt 14 dollar. Hvis du vil koble opp en mengde rom, kjører denne 6-pakken deg $ 65, som går ut til omtrent $ 10 per sensor.

Belysningssensorer er en fin måte å kompensere for kostnadene ved å sette termostaten høyere om vinteren, men de vil bidra til å holde hjemmet ditt mer energieffektivt hele året. Hvor kult ... er det, varmt er det?

Din tur: Har du belegningssensorer i ditt hjem? Hvor mye penger har de hjulpet deg med å spare på energikostnader?
Lisa McGreevy er en Staff Writer med Penny Hoarder. Hun er lykkeligste når den er minst 85 grader, slik at vinteren kan suge det.

Skrive Inn Din Kommentar