Penger

Kjøper et hjem i Ohio eller Florida? Denne banken vil gi deg $ 1000

Kjøper et hjem i Ohio eller Florida? Denne banken vil gi deg $ 1000


Planlegger å kjøpe et hjem i vår? En Cleveland-basert bank har et ekstra incitament for deg å gjøre forretninger med dem når det er på tide å ta ut boliglånet ditt. Tredje Federal Savings er tilbyr $ 1000 til homebuyers som tar ut et boliglån gjennom institusjonen.

Fangsten? Ditt nye hjem må være i Ohio eller Florida. Det må også være et nytt kjøp (det betyr at du ikke kan få $ 1000 for å refinansiere ditt nåværende hjem) og selvfølgelig må boliglånet være gjennom tredje Federal Savings.

Mens du plukker opp og flytter til Akron, Ohio, for $ 1000, er det sannsynligvis ikke et godt økonomisk valg for de fleste, hvis du allerede scoping hjemme i Ohio eller Florida, er dette en flott mulighet til å få litt penger tilbake i løpet av kostbar kjøpsprosess.

Avtalen er tilgjengelig i minst et par måneder, ifølge rapporter på Cleveland.com. Våren er tradisjonelt en populær tid til å kjøpe nye hus og hytter, og banken håper å gi et ekstra incitament til at folk skal kjøpe et hjem i vår.

Hvorfor er en bank som gir penger til homebuyers?

Bank styreformann og administrerende direktør Marc Stefanski fortalte Cleveland.com, han håpet å gjenopplive det langsomme boligmarkedet ved å tilby det økonomiske incitamentet til å lukke på et hjem.

Før siste nedgangstid var 95% av bankens virksomhet i boliglån, men etter lavkonjunkturen var prosentandelen flip-flopped og bare 5% av virksomheten deres nye boliglån (de andre 95% av virksomheten ble refinansiert folks boliger). Tredje Federal Savings håper å slå disse tallene rundt og oppfordre folk til å kjøpe nye hjem.

Ideen til kampanjen kom etter at bankfolk oppdaget en stor oppgang i boliglånsapplikasjoner etter at den føderale regjeringen begynte å tilby boligkjøpskonkurranser, for eksempel $ 8 000 kreditt for første gangs boligkjøpere som tilbys for flere år siden.

Fint utskrift

I motsetning til mange andre boligkjøpspenninger, krever banken ikke at du skal være en førstegangs villaeiere for å dra nytte av dette tilbudet. Alle som kjøper et nytt hjem i Ohio eller Florida er kvalifisert, og det høres ut som at både hus, leilighet og leilighetskjøp alle kvalifiserer.

Du må imidlertid leve i hjemmet, skjønt. Den fine utskriften bemerker at avtalen kun er tilgjengelig for eierboliger. Så hvis du har øye på en ferie leilighet i Florida eller en utleie eiendom, vil du ikke kvalifisere for tilbudet.

Når det gjelder pengene, hva kan du gjøre med det? Alt du vil. Du kan kjøpe LEGOs for å finpusse dine ferdigheter for en LEGO-byggeprosess, bestille en pakke på et cruise eller til og med kjøpe hundrevis av flasker glitrende tannpølse. Etter å ha lukket på ditt nye hjem, er pengene dine gratis og klare for å bruke på hva du vil.

Imidlertid mistenker Stefanksi at de fleste vil tilbringe deres vanvittige sprucing opp sine nye hjem. Deres utgifter, enten det er på et nytt sprinklersystem, oppdatert gulv, et nytt gassutvalg eller en rosehage, vil ytterligere lade opp oppkjøps- og renoveringsøkonomien.

Hvis du får et boliglån for et kvalifisert hjem gjennom tredje Federal Savings, vil du få en $ 1000 sjekke i posten fire til seks uker etter avsluttet. En del av grunnen til at selskapet faktisk sender en sjekk, i stedet for bare å trekke fra beløpet fra de involverte kostnadene, er at det vil huseiere føler at de har mottatt noe håndfast.

"Vi ønsker å sette penger i våre kunders hender," sa Stefanski til Cleveland.com.

Denne sjekken kan være skattepliktig, men vær så sikker på å spørre skattemyndighetene før du bruker hele $ 1000 - det kan være forsiktig å sette noen til side for onkel Sam.

Hvis du er rask, kan du til og med tjene en ekstra bonus. Personer som har pant i forkant godkjent innen 17. april, vil motta ytterligere $ 100 for å bruke på Home Depot. Du får et gavekort på $ 50 når du er forhåndsgodkjent, og den andre ved å lukke.

Hva hvis jeg ikke vil flytte til Ohio eller Florida?

Tredje Federal Savings-tilbudet er bare bra for hjemmekjøp i Ohio eller Florida, men det er mange hjemmekjøpshjelpeprogrammer for å hjelpe folk i andre stater til å gjøre deres eiendomsdrømmer til virkelighet.

US Department of Housing and Urban Development (HUD) tilbyr mange første gangs hjemmebuyer hjelpeprogrammer. Søk på deres nettside for et bredt utvalg av programmer - selv om mange av disse insentivene kun er tilgjengelige for første gangs boligkjøpere).

Oppgi programmer for å hjelpe første gangs boligkjøpere

Mens regjeringens skatt på $ 8 000 for første gangs boligkjøpere siden lenge har gått ut, tilbyr mange stater sine egne insentiver til første gangs boligkjøpere for å oppmuntre til eierskap. Hvis staten ikke er oppført nedenfor, kan du sjekke HUDs nettsted for programmer som kan være tilgjengelige i din stat.

Her er bare noen få av de mange tilgjengelige programmene:

New York state tilbyr en rekke programmer for homebuyers, inkludert å oppnå drømme programmet, som gir lav inntekt, første gang homebuyers med lave priser og lave nedbetalinger. Remodel New York gir hjelp til finansiering av hjemmet og gjennomføring av nødvendige reparasjoner.

Colorado tilbyr et SmartStep-program for førstegangskjøpere som tilbyr fastrentede boliglån og lave priser samt nedbetaling og sluttkursassistanse.De har også andre programmer for å hjelpe homebuyers.

North Carolina tilbyr førsteklasses boligkjøpere svært lave markedsrenter, forskuddsbetaling og et kredittkredittbevis som kan redde huskjøpere opp til $ 2000 per år på sine føderale skatter. North Carolina Housing Finance Agency har en fullstendig forklaring på statens programmer.

Din sving: Planlegger du å dra nytte av denne bonusen?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar