Investere

Forhåndsbetalte tjenester verdt å ha

Forhåndsbetalte tjenester verdt å ha

Dette er en todelt serie på forhåndsbetalte tjenester. I morgen vil Miranda dele forhåndsbetalt tjenester som ikke er verdt å ha.

Hvert år har jeg to skadedyrsbekjempende behandlinger for å holde edderkopper (spesielt hobo-variasjonen) i sjakk. Siden jeg forskuddsbetaler min tjeneste i begynnelsen av året, ender jeg med en rabatt. Det er også en ganske anstendig rabatt. Min diskonterte skadedyrsbekjempelse er en suksesshistorie knyttet til forhåndsbetalte tjenester. Jeg kan også få plenpleie på forhåndsbetalt rabatt i min by. Forhåndsbetalte tjenester, i noen tilfeller, kan spare deg for penger, gi deg rabatter, eller garantere lavere priser på veien.

Hovedrisikoen, med forhåndsbetalt rabatt, er at selskapet kan gå ut av virksomheten før kontrakten er oppfylt, og du kan tape penger. Et annet problem er at deflasjon

  1. Kredittkort: En måte du kan bekjempe utgiftene dine eller gjenopprette din kreditt er med et forhåndsbetalt kredittkort. Med disse kortene forskudder du et visst beløp, og deretter trekkes det fra. Det fungerer mye som et debetkort. Men i motsetning til debetkort vil mange forhåndsbetalte kredittkortutstedere rapportere dine gode vaner til et kredittbureau. Du må imidlertid passe på gebyrer, skjønt. I mange tilfeller kan et forhåndsbetalt kredittkort som hjelper deg med å holde oversikt over en studiestudents utgifter, eller hjelpe deg med å gjenoppbygge kreditt, kan være et smart trekk. Disse er ikke de beste kredittkortene i markedet, så forvent ikke gode fordeler eller belønninger. De tilbyr deg begrensningen du trenger for å dempe det utgifter.
  2. Mobiltelefon: Forhåndsbetalte trådløse anropsplaner eller forhåndsbetalte minutter kan være en ekte penger sparer, avhengig av mobilvaner. Min mann og jeg har forhåndsbetalt mobiltelefoner, og vi bruker sjelden mer enn $ 20 i måneden - for begge våre telefoner. Selv med $ 20 i måneden betaler vi for vår VoIP-hjemme service, vi kommer fremdeles fremover. Vi får ubegrenset å ringe på vår hjemme telefon, og vi begrenser vår bruk av mobiltelefonen. Så, for 40 dollar i måneden har vi mobilitet og ubegrenset taletid. Det er mye bedre enn å betale oppad på $ 60 i måneden (den billigste vi kunne finne for ubegrenset snakk for to av oss på en familieplan). Selvfølgelig kan de som bruker mobiltelefonen mye, og er interessert i teksting, være bedre uten en forhåndsbetalt plan, avhengig av bruken.
  3. Reise: I noen tilfeller kan forhåndsbetalt reise være verdt det. Dette er planer hvor du godtar et cruise eller en ferie på forhånd, og deretter foretar betalinger til det er på tide å gå. Avhengig av når du registrerer deg, og pakken som er involvert, kan du spare penger, og unngår kostnadsøkninger. Mine foreldre gikk på to vellykkede turer til Storbritannia på denne måten. Du må imidlertid være forsiktig, men: Forsikre deg om at ditt forskuddsbetalte selskap er anerkjent, og finn ut hva slags garantier det er hvis turen blir kansellert eller datoene endres. Finn også ut retningslinjene for tilbakebetalinger hvis du blir syk, eller om det er en død i familien din.
  4. Boliglån: Forskuddsbetaling kan hjelpe deg med å spare penger i det lange løp. Boliglån kan brukes til å senke boliglånsrenten. Hvert punkt koster 1% av kjøpesummen til hjemmet. Imidlertid svarer hvert poeng du betaler vanligvis til 0,25% lavere. Så, hvis du kjøper et hjem for $ 180.000, vil hvert punkt koste $ 1800. To poeng vil koste deg $ 3,600, og senke en 5,50% rente til 5,00%. Finn ut hvor mye du vil spare hver måned, og avgjøre hvor lang tid det tar deg å bryte med. Normalt, jo lenger du planlegger å bli i huset, desto mer sannsynlig er det at forskuddsbetaling gir mening.

Å spare penger på lang sikt er mulig når du forskuddsbetaler i noen tilfeller. Men du vil være forsiktig, og sørg for at du forstår nøyaktig hvilke tjenester du betaler for.

Dette er et gjesteinnlegg av Miranda Marquit. Miranda er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial.

Skrive Inn Din Kommentar