Penger

Amazon øker prisen for Prime for første gang på fire år

Amazon øker prisen for Prime for første gang på fire år


Alt startet i 2005 med gratis to-dagers frakt.

Siden da har Amazon Prime utviklet seg til den pre-betalte abonnementstjenesten, med over 100 millioner medlemmer som får tilgang til populære TV-serier, filmer og musikk, velger gratis Kindle-bøker og gratis frakt som nå inneholder to timers levering.

Prime er en av de tingene som folk passer inn i sine budsjetter fordi det er en god avtale. Men nå må du kanskje gi opp en tur til The Sizzler for å ha råd til luksusen.

Fra og med 11. mai øker Amazon prisen for Prime-medlemskap fra $ 99 per år til $ 119.

Prime fornyelser følger prisøkningen fra 16. juni.

Regelmessig og student månedlig medlemskap vil fortsatt være henholdsvis $ 12,99 og $ 6,49 per måned. Det årlige studentmedlemskapet vil øke til $ 59 per år.

Ingen endring har blitt annonsert for å øke prisen på rabatterte medlemskap for Medicaid mottakere.

Det har vært fire år siden Prime's siste $ 20 prisstigning fra $ 79, kort etter som Amazon introduserte Prime Music.

Hva som kommer til Amazon Prime-medlemmene er ennå ikke fullstendig avslørt, men det er noen ting vi vet.

Hele matvarer eliminerer belønningsprogrammet som begynner 1. mai til fordel for et program integrert med Prime. Og Amazon har fått rett til å streame to år av NFLs torsdagskveldsspill for en kul $ 130 millioner - en bonus som bare vil være tilgjengelig for Prime-medlemmer.

Hvis du ikke er et premiermedlem og ikke vil være klar til å trekke utløseren før 11. mai, kan du fortsatt spørre moren din om et digitalt gavekort for et år med Prime og betale henne $ 99 tilbake senere.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir penger sparing og gjeld utbetaling tips på Instagram på @ saving_spunk.

Skrive Inn Din Kommentar