Penger

Start en liten bedrift med null kontanter: 4 ideer som koster ingenting å lansere

Start en liten bedrift med null kontanter: 4 ideer som koster ingenting å lansere

Å starte en bedrift tar mye penger - spør hvem som noen gang har vurdert å åpne en restaurant eller en kaffebar. Mens der er bedrifter du kan starte med bare noen få hundre dollar, som en rengjøring eller et loppemarked, hva om startkapitalen din består av bare noen få krøllete regninger i lommen?

I så fall er det her fire bedrifter du kan starte med ingenting.

1. Social Media Management Service

Hvis du tilbringer tid daglig på Twitter og Facebook, har du allerede det meste av det du trenger for denne virksomheten. Du vil markedsføre kunders nettsteder eller blogger med hyppige innlegg og tweets som lenker til dem. Gjennomsnittlig lønn for en sosial media-leder er $ 45.034 per år i henhold til PayScale.com, men som bedriftseier må du utvikle din egen kundekreds.

Start med venner som trenger hjelp med å markedsføre sine virksomheter eller organisasjoner. For eksempel jobber min kone med sosiale medier for en venn som driver en liten diktorganisasjon. Hun belaster et par hundre dollar for ti timers arbeid spre seg over en måned eller to. Still opp nok kunder slik, og de små inntektstrømmene vil begynne å legge seg opp.

For virkelig å bli stor trenger du til slutt en stab til å håndtere det daglige arbeidet mens du finner nye kunder. Men du kan starte denne virksomheten med det du har foran deg akkurat nå.

2. Brukt bok selger

Starte et brukt bokhandel tar mye bøker og et sted å selge dem. Men det er gammel skole. I dag kjøpes de fleste bøker på nettet, og ikke bare fra store selskaper. Enkeltpersoner kan enkelt registrere seg for å selge bøker på Amazon, for eksempel. Men hvordan starter du denne virksomheten for ingenting? Bare selg bøkene du allerede har, og bruk pengene du lager fra dem til å kjøpe din fremtidige beholdning.

En kvinne som ble en Amazon-leverandør, produserte $ 371.14 og solgte 46 bøker fra hele sitt hjem. Det er nok å kjøpe mye nytt lager! Hun sier nonfiction selger bedre enn fiksjon, men du kan eksperimentere billigt. For å få en ide om hva bøkene dine er verdt før du noterer dem, sjekk dem ut på Amazon.

En nisje du kanskje vil prøve, er lærebøker, som du kan selge umiddelbart online til en rekke kjøpere. Vi har snakket tidligere om å bruke BookScouter til å selge brukte lærebøker. Kombiner denne tilnærmingen med smarttelefonen din: før du kjøper lærebøker på en bruktbutikk eller brukt bokhandel, se dem opp og se hva en kjøper vil betale. På denne måten kan du fokusere på bøkene som gir høyest fortjeneste, og hoppe over de som ingen ønsker. (Klikk for å tweet denne ideen.)

3. Skrap Metal Recycler

Jeg hjalp en venn til å rydde ut sitt nye hus (tidligere opptatt av en hoarder) da to gutter i en lastebil tilbød å ta metallene vi kastet bort. De lastet opp og 30 minutter senere var på vei for å selge ting på en bergingsgård. Potensialet kan virke begrenset, men vurder historien om Stephen Greer. Etter å ha gått på college, dro han til Hong Kong med nesten ingenting og over 14 år bygget en $ 250 millioner skrap-metallgenvinningsvirksomhet.

Hvordan starter du for ingenting? Lagre aluminiums brus og ølbokser, til å begynne med. Få venner og familie til å hjelpe deg med deres, og samle alle andre metallartikler de er villige til å donere.

Av metallene som er lett å finne, gir kobber og aluminium de beste prisene per pund. Når du har en carload, ring redningsanlegg for å se hvem som betaler mest. Bruk din første fortjeneste for gasspenger, slik at du kan begynne å spore opp andre metallkilder. For råd om hvor du skal se, prøv å henge ut i et forum for online skrapmetall.

For mer informasjon, se vårt forrige innlegg på gjenvinning av skrap.

4. Digital Products Business på ClickBank

Du har sannsynligvis allerede utstyret som er nødvendig for å lage digitale produkter som PDF-bøker, podcaster og videoer, så hvorfor ikke lage noe å selge?

Jeg pleide å selge min "Secrets Course", som besto av seks av mine PDF-bøker på ulike temaer. ClickBank.com behandlet ordrene, slik at jeg ikke trengte et kredittkort selgerkonto for nettstedet mitt. De tar et engangsavgift på 49,95 dollar for å sette opp en leverandørkonto, og ta deretter 7,5% pluss 1 dollar for hvert salg. Det betyr at jeg tjente $ 23,97 fra hver $ 27 salg, som er enda bedre enn 70% royalty jeg tjener til å selge Kindle eBooks.

ClickBank har over 100.000 tilknyttede selskaper som kan hjelpe med å selge produktet til en kommisjon. Jeg tilbød 60% av nettverket mitt for å motivere agenter til å selge min Secrets Course. Etter avgiftene gjorde jeg $ 9,59 på hvert salg, og datterselskapet tjente $ 14.38. I min første måned solgte en tilknyttet 17 eksemplarer. Hans nyhetsbrev abonnenter var kunder jeg ikke hadde hatt, og e-bøker koster ingenting å produsere, så i tillegg til mitt andre salg (som nettede meg $ 23,97 hver), gjorde jeg en ekstra $ 169,15 ($ 9,59 x 17 salg) den måneden ved å tilby en sjenerøs kommisjon. ClickBank håndterte behandlingen og avsatte automatisk pengene fra salget til kontokontoen min.

Hvis du kan skrive eller snakke intelligent om et emne, og du har en datamaskin, kan du opprette en podcast eller en eBok for å selge med gratis verktøy. Bruk sosiale medier og et gratis WordPress-nettsted for å markedsføre produktene dine, og du har en veldig billig forretning.Du kan til og med åpne en ClickBank-konto gratis og selge andres produkter til en provisjon inntil du tjener nok penger til å betale engangsleverandøravgiften, noe som gjør dette til en nullkostnadstart.

Mer Zero-Cost Virksomheter

Her er noen flere innlegg på bedrifter som du kan starte med ingenting:

Hvordan tjene penger videresalg Craigslist Freebies

Nyt skriving? Tjen opp til $ 750 i uken skriving for disse nettstedene

Hvorfor du bør se dollar tegn når naboland din legger junk på fortausen

Nyt å gå i skogen? Her finner du og selger hjortegribere

Drop and Give Me 20 (Dollars): Hvordan tjene penger Running Fitness Boot Camps

Hvordan foregiver å være din favoritt fiktive karakter kan sette penger i banken

Å tjene store fortjenester er aldri like enkelt som hevdet av rike-raske markedsførere, men nå mer enn noensinne kan du virkelig starte en bedrift for ingenting.

Din sving: Har du noen gang startet en bedrift for ingenting eller i nærheten av det?

Skrive Inn Din Kommentar