Penger

Få betalt for å Rock Out: 5 Money Making Gigs for Musicians

Få betalt for å Rock Out: 5 Money Making Gigs for Musicians

Å finne måter å tjene penger som musiker kan virke som en umulig drøm. Enten bryter du inn i topp 40 og lager millioner, eller du gir opp en lønnsslipp og spiller for venner og familie.

Men før du begynner å stille opp gitaren i stuen din, bør du vite at det er en midtbane!

Du trenger ikke å signere med en etikett, reise eller selge for å gjøre en anstendig sidetjeneste som musiker. Du trenger bare en god arbeidsmoral, familievennlige tekster og en vilje til å ikke få navnet ditt i store lys, og du kan kanskje gjøre noen seriøse penger.

Her er fem hemmelige pengepremier som jeg har oppdaget som jeg klarer og bokmerker for den energiske alternative rocksangeren / låtskriveren (og min mann), Joshua Wake.

1. Kirke-tilknyttede hendelser

Kirker av alle kirkesamfunn er vertskap for live-arrangementer, enten de er store, flere kirkehendelser eller små familiepiknik. Med disse kirkens hendelser kommer små planleggingsbudsjetter som er tildelt for mat, drikke ... og underholdning. Det er deg!

En kirke er vanligvis vert for dusinvis av arrangementer hvert år. Ta det og multipliser det med antall kirker i ditt område, og du vil raskt se at det er rikelig av muligheter for deg å utføre i ditt område uten å bestille en konsert på et tradisjonelt sted.

Se etter kirker som arrangerer festivaler, spesielle ferieopptredener, ungdomsarrangementer og retrettopplevelser, og send kontaktperson på flygeblad og informasjonssider. Del ditt navn, din forestillingsstil og en link til nettstedet ditt, og la dem få vite at du er interessert i å gi familievenlig underholdning på deres arrangement. Hver av disse kan være en mulighet for deg å tjene penger og eksponering, alt mens du bor i din hjemby.

2. Skoledanser og sosiale arrangementer

I likhet med kirker arrangerer skoler flere arrangementer gjennom hele året, og musikkstilen din kan være en perfekt passform! Du kan målrette mot en rekke forskjellige typer arrangementer, fra store danser til mindre arrangementer. Du kan til og med sette deg inn i skoleklubber for forestillinger eller underholdning, for eksempel gitarklubb eller musikkklubb.

Første ting først: Når du arbeider med offentlige og private skoler, er det viktig å følge en protokoll og aldri være på campus når det ikke er spesifikt invitert eller forespurt. Kontakt din lokale skoles planleggingssekretær eller assistentleder ved telefon eller e-post, og la dem få vite at du vil være interessert i å utføre slike hendelser. Gi en lenke til dine opptak og en kort forklaring på hvorfor musikken din ville resonere med elevene sine.

3. Kaffebarer

Kaffebarer er ofte vert for åpne mikrofoner og forestillinger. Og mens de kanskje ikke starter som betalte konserter, er det ingenting som å utvikle et forhold til lederen av butikken, og over tid forhandler du en timepris for dine forestillinger.

Sjekk ditt område for å se butikker som allerede har arrangert musikk netter. Hvis de ikke, snakk med en leder for å foreslå at du utfører. Husk å nevne genren av musikk som du utfører.

Og her er et hint: det gjør aldri vondt for å bli kreativ! Foreslå en natt hvor du vil utføre musikk som du vet et stort antall mennesker i ditt område vil nyte. For eksempel, hvis du er i et område med en betydelig eldre befolkning, spill klassikerne. Hvis du er i et område med mange tenåringer, kan du spille sanger fra moderne filmer eller topp 40 treff. Du kan til og med velge et lydspor fra en populær film og annonsere at du vil spille gjennom hele greia live på en bestemt natt.

4. Running Races

Running races er de mest underappreciated hendelsene for levende musikk på denne listen. Hvor ellers kan du finne hundrevis, om ikke tusenvis av mennesker, og tvinge dem til å lytte til musikken din i tre eller fire minutter?

Løpende løp, spesielt maraton og halvmaraton, er en flott måte å tjene eksponering og tjene en lønnsslipp. Avhengig av størrelsen på løpet og forholdet til løpestyreren, kan du tjene $ 50 til $ 200 for en en-til-fem-timers løp. Og ikke bare tjener du penger og eksponering, men du blir en del av minnet om løpernes morsomme raseopplevelse. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

For å få tilkoblet, søk online for maraton og halvmaraton i din by eller stat. Finn kontaktinformasjonen til løpearrangøren og send dem en epost med informasjonen din. Følg opp hver annen uke til du hører tilbake, og sørg for at du sjekker inn hvert år for å bli en stift på løpekretsen.

5. Musikkbutikker

Mange musikkbutikker liker å plugge inn i den lokale musikkscenen som omgir dem. Sjekk om dine lokale butikker tilbyr musikk netter. Hvis de ikke gjør det, foreslå at de lar deg utføre. Husk å nevne at du vil annonsere hendelsen ved hjelp av sosiale medier, nettsider og flygeblad.

Hvis de fortsatt ikke er solgt, nevner du at du kan dele forestillingen med andre lokale musikere, og dermed øke sannsynligheten for at oppmøtet ville være gunstig for butikken. Muligheten for å generere inntekt er utbredt: du kan lade opptak ved døren, finne lokale sponsorer for arrangementet, eller til og med bli sponset av musikkbutikken selv i bytte for gratis utstyr og instrumenter.

Neste gang du tror at det ikke er mulig, kan du få en sideinntekt med dine musikalske talenter, slutte å tenke og komme på jobb! Kontakt disse stedene og organisasjonene for å skape ytelsesmuligheter for deg selv, øke eksponeringen din og øke bankkontoen din mens du utfører.

Din sving: Har vi savnet en flott mulighet for musikere til å vokse sin sideinntekt? Gi oss beskjed i kommentarene!

Skrive Inn Din Kommentar