Penger

6 Bedre innsatser for pengene enn å spille på mars vanvid

6 Bedre innsatser for pengene enn å spille på mars vanvid

Det er March Madness tid, og alle fyller ut sine braketter. Fra kontorpassenger til familiekonkurranser, vi alle elsker å sette en liten deig på turneringen og bevise at vi har ferdighetene til å plukke vinnerne.

Unntatt synes vi aldri å gjøre det. Oddsene for å velge en perfekt brakett er 1 i 9,2 quintillion, ifølge Forbes 'beregninger. Oddsen om å bli president i USA sitter på 1 av 10 millioner. Ta en titt i speilet og mull det over.

Selv om du sannsynligvis ikke trenger en perfekt brakett for å vinne kontorsbassenget, er det bare en opprør (kan du si Iona over Duke?) For å ødelegge sjansene dine tidlig.

6 ting å tilbringe pengene dine på i stedet for mars vanvid

Den gjennomsnittlige innsatsen på en turneringskonsoll er $ 29, ifølge ESPN. I stedet for å kaste pengene inn i en brakettbasseng, vil noen som ikke engang ser hoops, vinne, vurdere disse alternativene som er mye mer sannsynlig å få pengene dine til å vokse.

1. Åpne en ny bankkonto

Ønsker du kan få en to-dagers start på braketten din? Tenk bare hva du kan gjøre med den ekstra tiden for å studere matchups. Ærlig, sannsynligvis ikke så mye. Men hvis du faktisk kunne få lønnsslippet ditt to dager tidlig, at ville virkelig være noe. Hold deg til høydeoppene dine, du kan faktisk.

Chime er en nettbasert bankkonto som tilbyr noen unike funksjoner som andre banker ikke har tatt på seg ennå.

Ta i betraktning:

  • Chime tar ikke avdragsgebyr, månedlige vedlikeholdsavgifter, utenlandske transaksjonsgebyrer eller minimumsavgiftskvoter.
  • Chime-kunder har tilgang til tusenvis av gebyrfrie MoneyPass-minibanker over hele landet.
  • Når du setter lønnen din opp for direkte innskudd til Chime-utgiftskonto, vil lønnsslippet ditt legge inn to dager før lønningsdagen, noe som gir deg mer tid til å planlegge, spare og betale regningene.
  • Du kan åpne en lett tilgjengelig tilgangskonto. Det lar deg automatisere besparelsene dine med funksjoner som opprullingsverktøyet, som vil rense opp transaksjonene til nærmeste dollar og dumpe endringen i besparelser.
  • Mobilappen har mer enn 2000 femstjerners vurderinger, som gjør at du administrerer penger, som er super tilgjengelig via iPhone eller Android.
  • Den har en "Pay Friends" -funksjon, så du trenger ikke å rote med kontanter, matte eller andre programmer for å dele regningen.

I tillegg tar det omtrent fem minutter å registrere seg. Banken verifiserer din personlige informasjon, legger merke til at du er minst 18 eller eldre, så du er god til å gå. Ingen åpning depositum kreves.

Merk at den største klagen er mangel på mobil sjekk innskudd, men Chime forsikrer sine kunder om at funksjonen kommer snart.

For en konto som hjelper deg med å oppnå besparelser - og det betaler deg to dager tidlig - sjekk ut Chime.

2. Invester med Stash

Tenk $ 29 er ikke nok til å investere? Tror du også at frikastinger ikke betyr noe fordi de bare er ett poeng? Kom igjen, du vet bedre enn det.

Det er ingen strålende hemmelighet at det å investere kan være en smart måte å dyrke pengene dine på.

Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

Men Stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og for bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine. Men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det. Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: Akkurat nå, Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - så Du får en $ 5 bonus for å komme i gang!

3. Optimaliser 401 (k) med Blooom

Sikkert, å vinne kontoret bassenget ville være søtt. Du vil få litt penger (det vil du sikkert blåse på en god natt ute. Det er kult.), Og du vil ha bragging rettigheter for det neste året. Men hva med de årene nedover linjen? Kanskje du kan bruke den $ 29 for å bygge noe som varer. Ikke bare et års vinneren, men et dynasti!

Fikk en 401 (k)? Du er på rett spor.

Nå må du bare sørge for at det gjør hva du trenger det til. Det kan imidlertid være vanskelig å trykke på den kontoen og dechifisere informasjonen - eller mangel på den.

Det er en robo-rådgiver for det. Blooom, et SEC-registrert investeringsrådgivende firma, vil optimalisere og overvåke 401 (k) for deg.

Det gir deg en opprinnelig 401 (k) checkup gratis, og du vil bli kjent med kontoen din litt mer intimt. Finn ut om du betaler for mange skjulte avgifter, ha det riktige beløpet investert i aksjer i forhold til obligasjoner, det slags morsomme ting.

Deretter er verktøyet $ 10 per måned for å fortsette å overvåke din pensjonskonto. La Blooom vite målet om pensjonsalder, og det kan hjelpe deg med å komme dit ved å investere mer og mindre aggressivt.

Det er som å ha en personlig trener for din 401 (k) å gjøre den til en eliteartist.

4. Gjør en forskjell gjennom Impact Investing

Hva om du kunne bruke din $ 29 for å bidra til å skape rimelige boliger, bærekraftig landbruk eller til og med fornybar energi? Oh yeah, du vil også tjene en avkastning på investeringen mens du gjør alt dette.

Lyder for godt til å være sant? Det er ikke. Det kalles innflytelse investering.

Investeringspåvirkning er en måte å investere pengene dine bare på i selskaper som strever for å skape positiv forandring. Men du donerer ikke pengene dine, du investerer det for å se en lønnsom avkastning.

Selv for noen år siden var dette et konsept kun for de som kunne gaffel over titusenvis av dollar. Men med dagens teknologi kan du være en del av moroa for så lite som $ 20 med Calvert Impact Capital.

Investeringsgevinster med de varme fuzziene som bidrar til å gjøre verden til et bedre sted? Det føles like bra som å svinge en tre-pointer på summeren for seieren.

5. Tjen belønninger når du bruker din $ 29

Hva er bedre enn en sjanse til å vinne penger? En sikker ting. Uansett hvor sterkt du føler at braketten din klipper og at Villanova er en lås for å kutte ned nettene, er det ikke sikkert. Beklager.

Sett din $ 29 hvor du vet det kan lønne seg.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og pengene tilbake belønning utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

Hvordan er det for en sikker ting?

6. Kjøp en tankefull gave til hipsteren i livet ditt

Vent, er dette virkelig et bedre alternativ enn å satse pengene dine på en brakett? Kom igjen.

Vi har alle en hipster eller to i våre liv, og la oss innse det, de er gode å ha rundt. De kjenner de kuleste, små stedene å ta en matbit eller en drink på. De er som den "hustle" fyren som sitter mot slutten av benken. Alle trenger en.

Og gutt, vet de hvordan å spare penger. Fra brukte møbler til såkalte vintage klær, er hipsters mestere å leve på de billige mens de bor store.

Hvis du har en hipster i livet ditt, lønner du seg å holde dem lykkelige. Hvorfor ikke bruke litt for å gi dem en kul gave som de vil nyte?

Neste gang du trenger et salongbord, kan de bare finne en oppgradert perle for nesten ingenting. Det vil lønne seg. Stol på meg.

Tilbring Ansvarlig

Som vi blir satt til å tippe på årets turnering, vær så snill å nyte det. Tenk bare om å satse på pengene dine.

True Penny Hoarders risikerer ikke pengene sine på fadeaway-jumperen til en sophomore på college når de kan sette de pengene på jobb. Bruk din $ 29 klokt og satse noe bedre, som den beste parkeringsplassen på kontoret.

Nå er det en slam dunk.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han hemmelighet håper på Iona å vinne alt. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar