Penger

Denne nettbanken kan hjelpe deg med å spare penger uten å merke seg

Denne nettbanken kan hjelpe deg med å spare penger uten å merke seg

Jeg er den første til å innrømme, jeg er bedre til å bruke enn jeg er på å spare.

Jeg har regninger å betale og plassere å være, og det gjør det vanskelig for meg å lagre et fint lite hekseegg.

Det er som jeg må lure meg til å gjøre det. Jeg må smelte den primitive øglehjernen i meg som er klar til å brenne gjennom alle mine penger.

Det er derfor å spare for pensjonering med en automatisert 401 (k) plan som fungerer for meg. Disse 401 (k) bidragene blir tatt ut før jeg noensinne ser min lønnsslipp. Jeg ser aldri pengene, så jeg er aldri fristet til å bruke den.

Men hva med å spare penger utenfor pensjonsfondet ditt? Hva med å stikke noe bort for en nødsituasjon? Hva med å spare for en bil eller et bryllup eller en forskuddsbetaling på et hus eller en fantastisk ferie, eller for noe annet du vil ha?

Meg, jeg må lure meg selv. Hvis jeg virkelig vil spare penger, må jeg sette det et annet sted enn lommeboken min, der jeg garanterer at den blir brukt.

Akkurat som med mine 401 (k) bidrag, må jeg automatisere det.

Lure deg selv gjennom miraklet til automatisering

Det er enkle måter å sette opp automatiske uttak fra kontoen din til sparing eller pensjonskontoer (eller enda bedre begge deler!).

En måte å gjøre dette på er å skyv 10% av lønnsslippet inn i en separat, hands-off-konto med Chime Bank, som hjelper deg med å lagre automatisk hver gang du blir betalt.

Den FDIC-forsikrede kontoen leveres med mer enn 24 000 avgiftsfrie minibanker, nulloverdragelsesgebyrer og krever ikke minimum eller månedlig betaling.

Pluss, når et stykke av lønnsslippet ditt blir automatisk travert inn i din hemmelige stash, vel ... hva du ikke ser, vil du ikke gå glipp av, ikke sant?

Et annet pluss: Hvis du registrerer deg for direkte innskudd, gir Chime deg tilgang til pengene dine umiddelbart. Så du kan få betalt opptil to dager tidligere, i motsetning til mange andre tradisjonelle banker.

Chime har også en funksjon som hjelper deg med å spare når du bruker. Det avrunder kjøpene dine til neste dollar og setter forskjellen i sparekontoen din.

Egentlig handler det om å ta økonomisk kontroll vekk fra den primitive ødemarken hjernen og dets lengsel etter skinnende, skinnende ting.

Dette handler om å la hjernens frontalbebe bruke sine høyere kognitive funksjoner for å formulere og gjennomføre en vellykket, langsiktig sparingstrategi.

Med andre ord, Det er en ugudelig, sløv ninja-bevegelse mot lizardhjernen.

Det er et Jedi mind-trick du bruker mot deg selv.

Jeg tuller ikke engang her, folk. Denne typen ting er alt som fungerer for meg.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Hans lizard hjerne er mektig.

Skrive Inn Din Kommentar