Penger

4 tips for tusenårige som seriøst stress om penger på jobben

4 tips for tusenårige som seriøst stress om penger på jobben

En epost ankommer. Det er din siste elektriske regning.

Telefonen din. Kontokontoen din har truffet lavbalansederskelen du angir et varsel for.

Du ser på kalenderen. Hvilken dag har du sendt inn leiekjekken din?

Administrere din økonomi handler ikke om å sjekke posten etter jobb og åpne regninger ved kjøkkenbordet. Det er enklere enn noensinne å holde tabs på pengene dine online, hele dagen, hver dag.

Og den bekvemmeligheten? Vel, det kan distrahere deg fra å gjøre jobben din.

En ny rapport fra Bank of America Merrill Lynch indikerer det tusenårene er betydelig mer stresset om penger enn sine eldre kolleger, og de bringer det stresset til å jobbe med dem.

Høres kjent ut?

Alle du jobber med, er stresset om penger

"Ansatte som er overveldet og føler seg økonomisk stresset, bringer deres bekymringer til jobb og bruker betydelig tid på å håndtere personlige økonomiske forhold" på klokken, "forklarte Bank of America Merrill Lynch-rapporten.

Undersøkelsen konsulterte mer enn 1200 ansatte fra hele landet i høst. Det viste seg at 21% av respondentene rapporterte å bruke fem eller flere arbeidstimer hver uke på personlige økonomiske forhold, mens 22% rapporterte å bruke tre til fem timer hver uke for frykt for deres økonomi.

Hvis du vurderer, som denne rapporten gjorde, tilbringer en medarbeider en median på to timer per uke på deres personlige økonomi på jobben, som gir opptil 100 timer per person per år.

Millennials: Generation of Worrywarts

Millennials spesielt føler seg sine økonomiske problemer mellom 9 og 5.

De bruker i gjennomsnitt fire timer i uken på sine personlige økonomi problemer på jobb, mens Gen X bruker i gjennomsnitt to timer på lignende oppgaver. Baby boomers bruker kun en gjennomsnittlig en time i uken på personlige finanser, ifølge undersøkelsen.

Undersøkelsen fant at 56% av respondentene rapporterte at de var stresset om deres økonomiske situasjon, og 53% av de ansatte sa at deres stress påvirker hvor godt de kan fokusere og være produktive på jobben.

Millennials? De er dobbelt så sannsynlige som boomere for å si at stresset forstyrrer deres arbeid. Det er sannsynligvis fordi vi alle har uteksaminert høgskolen under den siste lavkonjunkturen med fjell av høytstående studentgjeld, og vi får aldri en bein opp på det ødelagte boligmarkedet. Vent, dette innlegget handler ikke om meg?

Hva å gjøre hvis du er et økonomisk stresset arbeid tusenår

Jeg skal ikke engang forsøke å berolige deg, andre årtusen, at du ikke trenger å bekymre deg for økonomien din hele dagen. Men du kan gjøre det enklere på deg selv.

Gjør en rask sjekk gjennom disse fire oppgavene for å begynne å puste litt enklere om økonomien din:

1. Automatiser alt

Du trenger ikke en kalenderpåminnelse til å flytte penger til din sparekonto eller overføre penger til din pensjonskonto. Automatiser alle pengeoverføringer du forventer å gjøre på månedlig eller ukentlig basis.

Trenger du hjelp til å holde ditt voksende hekseegg skilt fra dine utgifter? Sett opp en konto med en nettbank som Chime. Det vil automatisk flytte en del av hver lønnsslipp for å spare en vane, ikke en oppgave.

Et annet pluss: Hvis du registrerer deg for direkte innskudd, gir Chime deg tilgang til pengene dine umiddelbart. Så du trenger ikke å vente en ekstra dag, som mange andre tradisjonelle banker.

Du kan også bruke Chime til å velge å runde opp kjøp til neste dollar, så forskjellene går inn i besparelsene. Chime belønner deg med en 10% bonus på runder hver uke.

Det er en å gjøre på listen din omtrent alltid.

2. Få tak i studentlånet ditt

Ditt forhold til enhver studentgjeld du har? Vel, det burde være ganske intimt. Bli kjent med studielånet ditt, betalingsbetingelsene og alternativene dine for inntektsbasert tilbakebetaling.

Hvis du kan automatisere betalinger hver måned, gjør du det. Ellers kan du sette en månedlig penge dato (kanskje etter 5 pm ... hmm?) For å bli koselig med studielånene dine.

Ikke bekymre deg for hvor stor tabellen er. Fokuser på å unngå student gjeld overraskelser.

3. Hvis du er i et forhold, snakk om penger

Ditt forhold til penger kan bli mye mer komplisert når du må administrere utgifter med en betydelig annen.

Tenk å administrere dine penger sammen er en oppgave lagret for ekteskap? Ikke nødvendigvis. Hvis du bor sammen - eller tenker på å flytte inn - begynner å snakke om hver av dine pengehåndteringsstiler og finne ut hvordan du kan håndtere din felles husstand.

Hvis du bor single og flyttet tilbake med foreldrene dine for å spare penger, bør du snakke om pengehåndtering med dem også. Hvis du bor hjemme, må du sannsynligvis bidra på noen måte.

4. Start investeringen

Pensjonere med et slag på 62? Det er ikke en garanti lenger. Det er opp til deg å investere i fremtiden, så kom i gang med en investeringsapplikasjon som Stash.

Du kan starte med bare $ 5 og sette opp en automatisk tilbaketrekking fra kontoen din hver uke eller måned - igjen, for å automatisere alt!

Velg mellom mer enn 30 investeringsfonde organisert av dine interesser eller overbevisninger i stedet for å plukke og velge på et komplisert investeringssted. Det koster bare $ 1 per måned for kontoer under $ 5000.

Plus, hvis du registrerer deg via denne linken, får du en bonus på $ 5 for å investere.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Må vi alle være litt rikere i dag.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun er en motvillig tusenårig.

Skrive Inn Din Kommentar