Tilbud

Amazon vil gi deg $ 15 bare for å sette penger (ja, kontanter) i kontoen din

Amazon vil gi deg $ 15 bare for å sette penger (ja, kontanter) i kontoen din

Det er to typer personer: de som krediterer, debet og Venmo går gjennom pengeutveksling, og de som fortsatt liker følelsen av en skarp $ 20 regning.

For folk av den første typen er det omtrent like å få en håndfull baby slanger å motta noe penger. Jo før det er borte, desto bedre. Bestemor ga deg $ 50? Rask! Gi den til en venn som kan Venmo pengene tilbake! (Det stemmer. Du bruker selv Venmo som et verb.)

Men tro det eller ikke, det er mange mennesker som fortsatt liker penger, eller bare ikke har tilgang til bankkonto eller kredittkort. Men som alle andre, vil de fortsatt kjøpe ting på Amazon.

Kontanter kan være konge, men Amazon regler.

Nå er det en måte for deg å bruke penger til å kjøpe ting på Amazon og få litt gratis penger i prosessen. Cha-ching! (Det er lyden av et gammelt cash register.)

Og hvis du legger penger til kontoen før 30. juni, kan du score noen bonuspoeng i din Amazon-konto.

  • Innskudd $ 60 kontanter, og Amazon vil kaste i en bonus $ 15, noe som gjør din nye totalt $ 75.
  • Eller gå til en deltakende 7-Eleven-butikk og legg inn $ 30 for å motta en bonus på (du gjettet det) $ 7,11, for totalt $ 37,11.

Det er gratis Amazon-penger, folkens.

Slik legger du inn penger i din Amazon-konto

Amazon Cash gir deg mulighet til å skifte penger til Amazon-kreditt.

Hvordan? Det er faktisk ganske enkelt. Logg inn på din Amazon-konto på datamaskinen eller telefonappen din, og søk "Amazon Cash." Deretter klikker du på koblingen "Få din strekkode". Du kan skrive ut strekkoden eller få tilgang til den på telefonen til neste trinn.

Nå som du har strekkoden din, går du til en deltakende butikkplass, for eksempel 7-Eleven, CVS eller for min peeps tilbake i Midtvesten, Kwik Trip. Be kassøren om å skanne strekkoden, og så gi dem kontanter.

Som magi blir kontoen din omgjort til Amazon-kreditter på kontoen din på få sekunder.

Forvirret? Bla til bunnen av denne siden for en rask video for å gå gjennom prosessen.

Ikke vent å bruke bonuspengene dine

Kontantinnskudd ditt utløper ikke i din Amazon-konto, og du kan bruke det på alt du vil ha på nettstedet. Din bonuspenger utløper imidlertid 31. juli, så du vil bruke det opp ganske fort. Jeg anbefaler denne morsomme og stilige blekkspruthatten til bare $ 14,99. Det er perfekt for sommerferien med slektninger.

Hvis du har penger til å brenne et hull i lommen eller sitte idiotisk i en skuff et sted, pust et mildt sukk, for nå kan du bruke det på Amazon.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Han finner den skarpe kransen av penger for å være en beroligende lyd når den kommer fra lommen. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar