Forsikring

Trenger du personlig ansvarsforsikringsdekning?

Trenger du personlig ansvarsforsikringsdekning?

Det er ingenting jeg liker mer enn å skrive årlige sjekker for all min forsikringsbeskyttelse.

Ikke inkludert min langsiktige uførhetspolitikk, min $ 2,5 millioner 30-årspolitikk, standard villaeiers og auto politikk, og personlig paraply politikk; Jeg betaler omtrent $ 5 124 per år for min totale forretningsforsikringsdekning.

Men vi vet alle at forsikring er et nødvendig onde.

Når du skader andres eiendom, eller forårsaker skade på noen andre, er du vanligvis personlig ansvarlig for kostnadene.

Dette betyr at du må betale tilbakebetaling.

I enkelte tilfeller kan disse kostnadene overstige betalingsmåten din. Det er ikke en god situasjon!

Ved hjelp av personlig ansvarsforsikring er det vanligvis mulig å møte disse typer forpliktelser.

Personlig ansvarsforsikring er et helt annet ballspill fra livsforsikring.

Hva er personlig ansvarlig dekning?

Sjansen er at du allerede har noen ansvarsdekning. De fleste villaeiere politikk og auto politikk inkluderer en viss mengde personlig ansvar dekning. Hvis noen er skadet hjemme hos deg, eller hvis du ødelegger en persons eiendom med bilen din, betaler forsikringsselskapet kravene opp til det beløpet du er dekket for.

Personlig ansvarsdekning hjelper deg med å beskytte dine eiendeler, siden forsikringsselskapet utbetaler kravet, og du trenger ikke å dyppe inn i besparelsene dine eller til dine andre eiendeler. Men det personlige ansvaret dekning som kommer med din mer vanlige forsikringsdekning er ikke alltid nok.

Vurder Paraplyforsikring

En måte å øke din personlige ansvar dekning er å kjøpe en paraply policy. Paraplyforsikring beskytter deg i større mengder enn det som vanligvis tilbys med andre retningslinjer, men premieøkningen er ikke så dårlig.

Du kan vanligvis kjøpe et populært paraply dekning beløp for rundt $ 150 i året, og en økning på $ 50 for hver ekstra $ 1 million. Mange forbrukere finner at økning av fradragsberettiget på auto- eller hjemmeforsikring kan motvirke kostnaden for paraplyforsikring.

Hvis du har faktorer som øker sjansene for å skade eiendom eller skade andre, kan det være verdt å få paraplyforsikring - spesielt hvis du har en høy nettoverdi. Noen som vet at du har flere eiendeler, kan være mer villige til å saksøke deg for 2 millioner dollar etter et fall og fall i hjemmet ditt. Paraplydekning sparker inn etter at din vanlige forsikring er tappet ut.

Så hvis eierne av politikken har $ 750 000 i ansvarsdekning, og du har $ 3 millioner i paraplyforsikring, dersom du saksøks for $ 2 millioner, vil din villaeierepolitikk tappes først. Når $ 750.000 er utbetalt, vil de resterende $ 1,25 millioner bli betalt fra paraplypolitikken din.

Vi startet opprinnelig med en $ 1m paraplypolicy, men nylig økte den til $ 2m av total dekning. Jeg har også en paraplypolitikk for min virksomhet også.

Feil og utelatelser

Når du er selvstendig næringsdrivende, må du være oppmerksom på noen av de ansvarsprosessene som kan komme med jobben din. Hvis en klient holder deg ansvarlig for en tjeneste du oppgav, eller hvis de lovede resultatene ikke ble realisert, eller hvis du anses ansvarlig for en tjeneste, ikke gi, dette kan bli et problem. Finansielle planleggere, advokater, kosmetologer og andre som er i stillinger for å gi råd og noen tjenester til klienter kan dra nytte av denne type ansvarsforsikring.

Dette er min pokker av en premie, men med mitt yrke; det er en nødvendighet. Mitt samlede premie er $ 3 654 per år for E & O-dekning. .

Noen ekstra fordeler at min E & O dekningspolicy dekker på toppen av dekningene på $ 1m er:

  • Forretningsreise Ulykkesfare for dødsfall: $ 25 000
  • Emergency Real Estate Consulting Fee: $ 25,000
  • Identitetstyveri Utgift: $ 25.000
  • Nøkkeltall for individuell erstatning: $ 25 000
  • Kidnap Expense: $ 25,000
  • Tyveri av arbeidsmaterialer: $ 2500

Skal du kjøpe personlig ansvarsforsikring?

Pass på at du vurderer situasjonen din, og din posisjon. Hvis det ser ut til at du kan bli saksøkt for det du har gjort, er det viktig å sørge for at du har den riktige ansvarsforsikringen. På denne måten vil du beskytte dine eiendeler og unngå økonomisk ødeleggelse hvis du er ansvarlig for andres skade, tap eller skade på eiendom.

Dette innlegget ble omtalt i Cavalcade of Risk blog-karnevalet på Colorado Health Insurance Insider.

Skrive Inn Din Kommentar