Penger

IBM har nettopp opptatt sitt betalte foreldreskjema. Din Flytt, alle andre

IBM har nettopp opptatt sitt betalte foreldreskjema. Din Flytt, alle andre

IBM setter så mange andre selskaper i skam.

I ett fall, det bare doblet mengden av betalt foreldrepermisjon det tilbyr ansatte, ifølge et selskaps blogginnlegg.

Selv om det ikke er noen Netflix (som gir nye foreldre opptil ett år) eller Etsy (som tilbyr seks måneder), betalte IBMs nye politiske støt foreldrepermisjon fra seks uker til 12 for fedre, partnere og adoptivforeldre som har ønsket velkommen en ny barn i deres liv.

For barnefødte mødre, blir lønnene forlenget fra 14 uker til opptil 20 uker. CNN rapporterer seks til åtte uker med medisinsk funksjonshemmede dekning utgjør den ekstra permisjonen.

Oh, og det er ikke det: CNN rapporterer at fordelen gjelder både på heltid og deltidsansatte amerikanske ansatte. Og politikken er også tilbakevirkende - De som har ønsket velkommen en baby siden november 2016, kan dra nytte av den ekstra betalte tiden.

Ansatte får fleksibilitet til å bruke tidsavbrudd når de trenger det første året etter fødselen eller vedtaket.

I tillegg, IBM har lovet å refundere ansatte til opptil $ 20.000 for kvalifisert adopsjon avgifter eller surrogatkostnader.

Husk, dette er alle endringer selskapet nettopp har etablert. IBM har allerede flere familievennlige programmer på plass, for eksempel barnepass og rabatter for å delta på avtaler og arrangementer.

Les det siste blogginnlegget "Møt behovene til 21. århundre foreldre" for å lære mer om hvordan selskapet tiltrekker seg og beholder ansatte med barn.

Og hvis posten gjør deg sjalu og kløe for å forlate din nåværende arbeidsgiver, ikke vær redd: IBM ansetter.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar