Investere

Er en 401k nok til pensjon?

Er en 401k nok til pensjon?


Transkripsjon følger nedenfor:

Hei alle, dette er Jeff Rose fra Goodfinancialcents.com. I dag skal jeg snakke litt om et vanlig spørsmål som jeg får ganske ofte. Dette spørsmålet er:

Er det bare å ha en 401k nok til å ha en vellykket pensjon?

Det er et veldig godt spørsmål fordi mange mennesker lurer på om, sparer jeg nok? Legger jeg nok til å sikre at jeg får nok til å gå på pensjon når jeg vil pensjonere og er den eneste 401k-koden vi trenger for å få oss til? Og jeg vil si at det generelt er svaret Nei. Så vidt min resonnement og logikk bak det er dette.

401k av seg selv er ikke nok

Av en grunn, de fleste som har 401 k, de fleste av dere ikke maksimerer det. Dette er det jeg samler fra mine flere klientmøter av de som har muligheten til å sette penger i en 401k.

Så legger du inn $ 16 500 per år i den 401k? Hvis du er, har du absolutt en kampkans og Hvis ikke så sannsynligvis er 401k ikke kommer til å være nok.

Merk: Se 2011 401k bidragsgrenser

Og hvis du har et godt selskap som har en god kamp på toppen av det, vil det åpenbart gjøre det bedre. For de som ikke legger maksimumsbeløpet inn og ikke har en god og gunstig 401k kamp fra arbeidsgiveren din, må du definitivt vurdere andre midler og kilder til besparelser.

Du kan selvsagt velge mellom tradisjonell eller Roth IRA. Begge disse er gode verktøy for å komplettere 401k og spesielt hvis du gjør Roth IRA, og du gjør den vanlige 401k som gir deg førskatt og penger etter skatt. Begge sammen er et godt kompliment.

Jeg vet for meg personlig som bedriftseier jeg har a SEP IRA som er snill som min 401k. I tillegg har jeg vært i stand til å gjøre Roth IRA og en Roth IRA-konvertering. Det gir meg noen førskattspenger og etter skatt også. Ingenting som å ha alternativer!

Det er hyggelig å ha alternativer

Mellom de to, har en god 401k, med en Roth IRA tradisjonell IRA, gir deg en annen bøtte å velge mellom. Jeg personlig, jeg regner egentlig ikke med at sosial sikkerhet er der for meg. Og hvis det er der, vil det mest sannsynlig komme på et senere tidspunkt, si 70 når jeg kan få det, vil det trolig være et redusert beløp. Ikke planlegg at den er der, og bruk 401k og Roth IRA som en alternativ eller erstatning for den inntekten. Mellom disse to, en annen ting jeg vil legge til er å spare konto og investering konto, bruke andre investeringsbesparende verktøy for å ha det for deg ved pensjonering.

Så for å svare på spørsmålet, hvis du har en 401k og er det nok? Jeg vil si nei. Pass på at du bruker alle de andre verktøyene. For meg liker jeg å ha tre bøtter tilnærming. Hvis du har en 401k, er Roth IRA en annen kilde til pensjonsinntekt som kan være en sparekonto eller investeringskonto. Minst har tre bøtter, så du kan alltid ha valg når det gjelder pensjonering. En bøtte dump er over utarmet; du har andre bøtter å velge mellom. Så det var mitt råd til deg. Hvis du har spørsmål, kan du sende meg en e-post, kontakt meg på bloggen.

Du kan også se min Soldat av finans Video under adressene har en "Multi-Bucket Approach for en vellykket pensjonering".

Skrive Inn Din Kommentar