Investere

Roth IRA Suksesshistorie - Hvordan får du $ 50 000 skattefrie penger for barna dine

Roth IRA Suksesshistorie - Hvordan får du $ 50 000 skattefrie penger for barna dine

De Roth IRA Bevegelse kan være nesten to uker gamle, men det kommer ikke til å stoppe fra å fortsette å markedsføre det til potensielle nye investorer.

Hvis du ikke har startet en Roth IRA ennå ... så gjør! Her er noen gode steder å åpne en Roth IRA super fort.

Følgende e-post ble sendt til meg av en lojal leser som var så spent på Roth IRA-bevegelsen at han hadde en egen suksesshistorie.

Denne historien er unik, selv om den ikke bare involverte ham; det involvert hans to døtre.

Dette er en flott lesning for alle foreldre som ønsker å vise sine barn kraften i skattefrie penger.

Her er historien ....

++++++++++++

Jeff: For flere år siden tok jeg en unik tilnærming til en Roth IRA ved å bruke det som en innblanding for å få mine barn til å få sommerjobber mens de er i videregående skole. Da de var 15 begynte de å lære om fordelene ved en Roth IRA og visste sikkert hva en var.

Ganske bra ikke?

Jeg tilbød å matche deres (relativt liten deltid sommer jobb) inntjenings dollar for dollar. De opprettholdt sin inntjening, og jeg matchet deres inntjening i en Roth IRA.

De åpnet en Roth IRA med mitt bidrag (lik deres inntjening for å være i samsvar med loven vi rundet ned til lavere $ 100) og investerte i utgangspunktet bidragene i et fond hvor bidragene i de første årene var under $ 1000 ,

Merk: Her er mitt innlegg som snakker om regler for å åpne en Roth IRA for barnet ditt.

Jeg fortsatte å gi en kamp hvert år gjennom videregående skole (hvor de aldri tjente nok til å maksimere bidragene) de så på hva som foregikk og ble på utkikk etter bedrifter som de trodde kunne være gode investeringer.

Å leve i den virkelige verden ble de oppmerksomme på selskaper som jeg ikke var kjent med og mens de var uvitende om at de fant noen vinnere som ville vært store investeringer, men ble savnet på grunn av aversjonen til å risikere ... men det var også gode leksjoner .

"Fars kamp"

Siden vi har gått fra videregående skole og gjennom hele høyskoleåret, fortsatte vi prosessen med "fars kamp", og de så gjerne på at deres konservative investeringer vokste.

De har lært at "tid" er en venn når du investerer og fordelene med å investere tidlig (vanskelig å lære et barn om pensjonering før de har uteksaminert fra videregående skole), men jeg aksepterte denne utfordringen, og det var en lønnsom leksjon for dem ... at " risiko "er noe som må vurderes nøye.

Mine to døtre er nå ute av college og siden eksamen har jeg fortsatt å tilby denne "kampen" som nå tydeligvis maksimerer sine bidrag hvert år. Klokka 28 og 30 velger mine døtre nå enkelte aksjer og foretar gode investeringsbeslutninger. De flyttet noen av sine Roth IRA-midler til kontanter i 2008 og flyttet noen av dem tilbake til markedet i 2009 og 2010 lærte at en $ 0,02 rentesats bare har vært bra i så lang tid, og det fikk de pengene tilbake til markedet.

Leksjoner Lært

De har lært mye om å investere de siste 15 og 13 årene og har Roth IRA-saldo på over $ 50 000 +.

Redaktørens notat: Hvor freakin er kult er det? Hva en god start på deres investere liv!

De er takknemlige for min "kamp" som er mer enn en fars kjærlighet, det er en leksjon i å investere som "betaler utbytte".

Jeg har fortalt mange mennesker hva jeg har gjort og har ikke funnet noen andre som har gjort dette.

Det er den absolutte beste måten å hjelpe barna økonomisk og å lære dem om å investere og for å hjelpe dem å lære om risikotoleranse. Etter hvert som de ble eldre, ble de villig til å akseptere risiko og belønning og har lært hva deres risikotoleranse er ... som nå er en som nå har et langt fokus og de har en god "start".

Jeg har hatt gleden av å motta e-postene dine gjennom årene, og mens du ikke er lokal for meg, føler jeg at jeg kjenner deg fra e-postene dine.

Du bør dele disse suksesshistoriene med dine kunder og lesere.

Redaktørens notat: Jeg gjorde det bare.  ?

Forresten, jeg har en Roth 401K som jeg har finansiert til maks i flere år siden det ble et investeringsalternativ på mitt arbeid for omtrent 4 år siden. Dette investeringsverktøyet er et annet flott tillegg til å spare i en Roth IRA som du bør inkludere i BEST INVESTMENT TOOLS tilgjengelig.

Jeg sender dette videre til mine døtre, slik at de også kan registrere seg for nyhetsbrevene dine. FORTSETT DET GODE ARBEIDET!

++++++++

Har du en Roth IRA suksesshistorie? Hvis ja, vennligst del i kommentarene nedenfor.

Skrive Inn Din Kommentar