Liv

Budsjettbevisste bruder kan spare hundre ved å leie sine brudekjoler

Budsjettbevisste bruder kan spare hundre ved å leie sine brudekjoler

Brudekjoler er et sentralt element i ethvert bryllup.

De kan også være en stor budsjett buster.

Bruder over Amerika bruker gjennomsnittlig $ 1.564 for et brudekjole, ifølge The Knot's 2016 Real Wedding Study. Det er over fem ganger de $ 280 brudgommene bruker i gjennomsnitt for deres bryllupsdag antrekk.

Og så er det alltid spørsmålet om hva du skal gjøre med en brudekjole etterpå? Hvis du planlegger å lagre det for neste generasjon, kan det ta opp verdifullt lagringsplass i skapet ditt og til og med fortsatt sannsynlig kunne overføres for å være ute av stil.

Og du må sannsynligvis skille ut flere hundre hvis du får den profesjonelt bevart, ifølge Brides.

Noen bruder, i stedet, bruker ekstra penger på "søppel kjole" fotopakker.

Vurder en Wedding Dress Rental for din store dag

En mer økonomisk tilnærming kan være å gå utleieveien. Grooms har lenge leid tuxedos, så hvorfor kan ikke brude leie sine kjoler? Tross alt er det en kjole som sannsynligvis bare skal brukes en gang.

Du kan sjekke dine lokale klesbutikker for å se om de leier ut brudekjoler. Butikker som spesialiserer seg på svart-slitasje antrekk eller selv prom kjoler kan ha alternativer du vil elske for bryllupet ditt.

I Tampa, Florida, låner Lending Luxury brudekjoler til priser som er opptil 80 til 90% av detaljprisen, sa medeier Jennifer Rosen The Penny Hoarder. Leien inkluderer renseri og forsikring, og bruder kan leie kappene i fem, 10 eller 15-dagers perioder.

"[Leie er] skal bli mer kostnadseffektiv," sa Rosen. "Hvorfor bruke tre, fire, fem, seks eller 10 tusen dollar når du kan leie noe som er veldig likt for $ 80, $ 90 eller $ 100?

"Du kan sette pengene i mot noe annet, mot bryllupsreise eller et hus," sa hun.

I tillegg vil du alltid ha bilder av deg i din brudekjole, tilføyde Rosen.

Hvis du ikke finner en lokal butikk som leier brudekjoler, imøtekommer de følgende tre selskapene til bruder over hele landet ved å bytte ut dresseringsprosessen online.

Borrowing Magnolia

Borrowing Magnolia bringer designer kjoler til bruder til en brøkdel av kostnaden ved å leie i stedet for å kjøpe. Denne $ 1.500 Vera Wang kjole koster $ 630 til leie.

Nåværende leiepriser starter på $ 400. Størrelser varierer fra 00 til 26.

Selskapet forsøker å sikre den perfekte passformen med sin virtuelle sizer, som tar en brudsmåling og matcher henne med kjoler som passer til kroppstypen. Når en brud velger en kjole - eller to eller tre - hun er interessert i, kan hun få dem sendt for å prøve på i fem dager for $ 40 for den første kjolen og $ 29 for hver ekstra kjole.

Lånemagnolia inkluderer forhåndsbetalte fraktpakker for å returnere de påkjente kjoler.

Etter at bruden velger sin favoritt, Borrowing Magnolia vil sende utleie fire uker før bryllupsdagen. Selskapet sier reversible endringer er tillatt med de fleste kjoler. Klesleie må sendes tilbake via FedEx innen fire dager etter den store dagen.

Bruder kan også kjøpe $ 50 forsikring for å dekke mindre flekker og skade opp til $ 500.

Lei rullebanen

Lei Runway har en rekke stiler for bruder å velge mellom med leiepriser i dag fra $ 30 til $ 390. Utsalgsprisene for det samme utvalg av kjoler varierer fra $ 100 til $ 2,995. Størrelser varierer fra 0 til 26.

Lei Runway sier at bruder får en gratis backup størrelse når de legger utleieordren, og de som ønsker et ekstra alternativ, kan bestille en annen kjole i en annen stil for 32,50 dollar. Bruder kan velge å kjøpe $ 5 forsikring for å dekke mindre flekker og skader.

Bruder kan leie sine kjoler for en periode på fire dager eller åtte dager. Etter bryllupet, sender leieren bare kjole tilbake via UPS uten ekstra kostnad. Senere avgifter vil oppstå hvis varen ikke sendes tilbake til tiden.

Hei å være elegant

Vow to be Chics Little White Dresses-kolleksjon tillater bruder å leie designer kjoler kortere enn kjoler, men passer for en brud som går for en mer avslappet atmosfære. Nåværende frocks tilgjengelig for leie gjennom nettstedet varierer fra $ 50 til $ 125, selv om detaljhandel prisene varierer fra $ 274 til $ 795.

Selskapet anbefaler at du blir profesjonelt målt før du velger din kjole, og du kan også velge en annen størrelse som skal sendes til deg uten ekstra kostnad. Størrelser varierer fra 0 til 18.

Noen kjoler er tilgjengelige for bruder å prøve på forhånd for $ 19,95 hver.

Vow to Be Chic sier kjolen blir sendt ut til leietakere en uke før arrangementet og må returneres via post innen tre dager etter den store begivenheten; ellers leietaker vil pådra seg en sen avgift. Normal slitasje på kjolen, som små snags og små flekker, er dekket.

Utleie er ikke bare for kjoler

Et bryllupsemblem er ikke komplett uten noen få tilbehør. Heldigvis kan bruder på et budsjett leie slør, pannebånd, belter og mer ved lykkelig noensinne lånt for en fire-dagers eller åtte-dagers periode Til leiepriser ca 20% av utsalgsprisen.

Bruder som ønsker å ha på seg tusen dollar diamant smykker kan leie brikker fra Adorn på priser som starter fra under $ 100.

Og hvis du bare ikke kan komme ombord med leie av varer for din spesielle dag, inkluderer noen andre kostnadseffektive alternativer for brudekjole shopping på en rabattforhandler, scoring avtale på et utvalgssalg, kjøp av en pre-eid kjole eller skreddersy en kjole gikk ned fra et familiemedlem.

Nå kan ikke leie en brudekjole være for alle, spesielt en brideszilla en finere brud som ønsker å tilpasse kjolen sin til den minste detalj. Det ville heller ikke fungere for en kvinne som planlegger å redde kjolen sin som en arvestykke.

Men for en brud som ønsker å redusere kostnadene, betaler hun ikke utgifter fra sin store dag til år, kan leie en brudekjole bare være veien å gå.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun har aldri vært en brud, men har vært en brudepike to ganger - og leid kjolen hennes under en av disse anledninger.

Skrive Inn Din Kommentar